Last news in Fakti
29 Септември, 2021 7416

Шменти - капели ли е книгата на Петър Илиев?


  • Евгений Дайнов политолог Казвах ви аз, че новият Пеевски, АКА плагиаторът на Слави, няма да се даде лесно. Не приемал бил, рийш ли, решението на Етичната комисия на СУ. А пък според Слави, нямало било плагиатство, а в печатницата били смесили две различни книги. (ама някак нагодили поредността на страниците, главите, разделите, бележките под линия...). Единият е за съд, другият - за помощно училище. Вие решавайте, кой за къде.
  • Слави Трифонов лидер на ИТН Дали Петър Илиев е плагиатствал или не – ние не можем да знаем, защото нито сме специалисти, нито сме отговорни за нещо подобно, а и това е казус, който, ако въобще се е случил, е бил много отдавна, много преди да съществува ИТН. Ти, който симпатизираш, участваш или ще симпатизираш и ще участваш в "Има такъв народ", ти, приятелю, приятелко, с теб може да се случи това, което се случи с Петър Илиев.

    1005 гласа
    91%
    9%
    99 гласа

Коментари

  • 1 ФЕН

    72 2 Отговор
    Младежа-адвокат...вече със съмнение за адвокатската му титла е ИЗМАМИЛ своите колеги от ИТН с цел власт,облаги и други негови помисли . Слави е прав , че не знае и че е преди проекта НО това него спира да сложи ТОЧКА на проблема и да излезе с чиста съвест от ГАФА.Което хвърля съмнения , че е на ясно с проблема доста преди да излезе или поне е подозирал че човека си е направо склонен за мушингия и долни далавери!!! Слави наподобява ГЕРБ-1 където се изненадаха ,че ги избраха и ББ събираше куцо и саката по пътищата за министри. Та държава само с ТЕСТОСТЕРОН не се управлява ...бардак може на държава НЕ !!!!
  • 2 Митю

    52 4 Отговор
    Момчето е един нов човек, млад, възпитаван в ново време. Той се смята за "невинен до доказване на противното". Това е неговата философия. Ако не те осъдят, значи не си крадец, не си плагиат. А той още не е осъден, и може би никога няма да бъде. В България "невинен до доказване на противното" означава, че дори да те хванат на местопрестъпление, пак си невинен! И ако някой ПОСМЕЕ да нарече този млад учен ПЛАГИЯТ - ще си понесе последствията!
  • 3 ашот

    22 3 Отговор
    Нещо което вероятно тенденциозно е пропуснато е че следващото изречение от поста на Трифонов е "И за това трябва да сте с чисто и почтенно минало"
  • 4 БРАВО Господине

    23 5 Отговор
    Пешо е невинен! ПИТАЙТЕ БАБА МУ, ТОЙ СИ КАЗА!!! И НЕ Е АРОГАНТНА КАЛИНКА - ИСТЕРИК ! Хубаво е че преподава на подрастващите, нека ги научи ..
  • 5 Nakata

    34 4 Отговор
    на боклука как му се вързаха толкова хора
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор


  • 7 ами да

    31 0 Отговор
    В печатницата нарочно са поправили книжлето на Пешо, за да можбе той да стане доктор, да лапа зпалати и да арзвие кариера 2 петилетки, но след тях да не му дадат да стане минситер!

    Точно така ще да е станало :))))))


    ПС. Гиди номенклатури и протежета на Близзз--нашки и подобните му!
  • 8 шишев

    38 1 Отговор
    Славчо е долен човек. Алчен за пари и власт селянин.

    Коментиран от #10

  • 9 комон сенс

    15 2 Отговор
    Ясно! Съвсем случайно се е получило това нещо.
    Явно при смесването на различни книги по случен принцип се получава текст с абсолютно същата логика, консистентност и стойност като книжката на Пешо! Та Пешо какво е виновен ако книжката му е нелогична и безсмислена??? Всеки има право да пише безсмислици. Ръцете долу от човека!

    Сега е ред на корумпетата от ВАК, направили куп простакеси и псротаци доктрои, да бъдат терминирани от картинката, защото по-добре да няма външен контрол над издаването на тези хартийки-дипломи, отколкото да има установени корупционни практики с тях!
  • 10 абе

    30 1 Отговор

    До коментар #8 от "шишев":

    Всъщност, всеки е лачен.
    ....
    Славко просто е прост. Той си мисли, че може да гледа хората през лупа и да им тъси кусури на всяка крачка, а него и хората му ако ги погледнатъ през същата лупа, ще се окажат ангелчета и херувимчета.
    Обаче изненада! Те са същите, че и по-зле.
  • 11 бат Рамбо

    22 1 Отговор
    И като си помисля че внука на баба Вуна можеше да стане вътрешен министър,без да сме я питали...малииииии... :)

    Коментиран от #14

  • 12 Диамантената ръка

    22 0 Отговор
    Славчо, разкарай го тоя писател, бе. Или не можеш щото ще вземе да се разприказва нещо тоя и плагиатството ще е най-малкия проблем...
  • 13 Дългият

    16 9 Отговор
    ИТН гадно употребиха Петър Илиев и му съсипаха кариерата. Който е играл със Слави добро не е видял. Включитело и приятелите му.
  • 14 ха ха

    12 0 Отговор

    До коментар #11 от "бат Рамбо":

    Зер подобна из-мет не е била министри, депутатио, шефове на агенции, рефионални директори и директорчета? Ти другите за англели ли ги имаш?
    Пешко просто е една яре от същия обор.
  • 15 верде

    7 0 Отговор
    Всички по държавните места крадат колкото могат и злоупотребяват, а колкото си по-нагоре толкова си по-достойна утрепка с по-дълбоки джобове и по-нисък морал. Оправяйте се, джунгла е. Едни хвърлят пари на вятъра щото не са ги работили други умират от глад и болести.
  • 16 гост

    10 0 Отговор
    Странно нещо е българина,преди последните избори ме изкарваха почти идиот, за това,че не виждах смисъл да гласувам за С.Трифонов,а сега като гледам процента на гласувалите за него макар и на тази тема, май съм бил прав.И не случайно Гарабед искал акъла на българина,но дето му идвал после.
  • 17 Nikolay Zhelev

    2 6 Отговор
    Този “полотолог” фалшив пост на който не е писан от Трифонов.
  • 18 ле ле

    2 9 Отговор
    Много рев бе за това плагиатстване..Целта не е адвоката, а чрез него да удрят ИТН..Тези Дойнови и др.полиотолози,социолози не могат без да плюят. А истината е там че те "протестни партии" не искат никакви промени,целта да се смени ББ който изобщо не трябваш еда управлява и един ден..с нови поставени лица..Докога ще ни грабят,само ързелив не е дощъл да ни опраска..А медии дават трибуна на такива измислени политолози ден и нощ..а то едни медии.продажни..боклуци..
  • 19 чалгар

    4 0 Отговор
    Киселицата му заседна на Пешо-докато има тагкива-Пешо,Тошо и Гошо това ще елЕдиния със скъсани гащи,другия не виждал бръснене с прическа на Анджела Девис а този си мисли че ще излъже и то как-плагиатства и то от Киселицата дето е същото менте като неголА Дългия командва малоумници от дивана и мисли че това и народът са Магаданс...
  • 20 безпристрастно

    3 0 Отговор
    смешен сблъсък между професор и пропаднал гъдулар

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта