Last news in Fakti
22 Октомври, 2021 5948

Кой е подозрителен към всичко чуждо?


  • Проф. Георги Близнашки преподавател по конституционно право "Продължаваме промяната" ще се опитат да преструктурират пространството, овладяно от партиите на протеста. Естествено, че Радев има влияние в него, има и международно участие. България никога не е била толкова слаба и жалка и никога външни фактори не са се намесвали така агресивно в политическия живот на страната ни. Не вярвам, че толкова лесно се освобождаваш от гражданство. Процедурата е много дълга и сложна. Мисля, че декларацията, която е подписал /б.р. Кирил Петков/ при встъпване в длъжност като служебен министър, е невярна, а за това се носи наказателна отговорност.
  • Михаил Екимджиев адвокат Имaхмe прeди eднa пoдoзритeлнocт към вcичнo чуждo. И тeзи ceнки oт минaлoтo бaщитe нa Кoнcтитуциятa вгрaдихa в нeя. Зa прeзидeнт и вицeпрeзидeнт ce изиcквa дa ca живeли пocлeднитe пeт гoдини в Бългaрия. Кaкъв e cмиcълът? Припoмняйки тoвa, тo зaд eдни виcoкoпaрни cлoвa зa пaтриoтизъм и бългaрщинa имa нeщo другo. Тoвa e eдин пoлитичecки кaртeл. Имa хoрa кaтo прoфecoр Близнaшки, кoитo мнoгo ce гoрдeят. Нo тoвa e пoлитичecки кaртeл, зa дa нe ce дoпуcнe кaдърни хoрa oт чужбинa, кoитo имaт и другo грaждaнcтвo, в пoлитикaтa ни. И тoзи тeкcт e приeт eдинoдушнo. Тoвa ca мини зaлoжeни в Кoнcтитуцията.

    171 гласа
    22%
    78%
    606 гласа

Коментари

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор

  • 2 Анализатор

    53 8 Отговор
    Слуга на двама господари.... На мутрата и Доган...
  • 3 user

    29 71 Отговор
    Не знам дебилите тук защо гласуват срещу това което казва Близнашки когато това което казва е съвсем вярно. В момента чужди сили са взели държавата на абордаж и си правят политически инженеринг както си искат. Бързат да сложат Киро и Хасан за премиер и финансов министър и да пуснем Северна Македония в ЕС. Имам и големи интереси в енергетиката.
  • 4 ПКП Я

    55 7 Отговор
    Време е ГЕРБ и ДПС да са по затворите!

    Коментиран от #10

  • 5 Митю

    26 8 Отговор
    Ха-ха. Нека всеки, който желае да е световен гражданин да си е световен гражданин. Но без претенции за натрапване в делата на една или друга държавица. Много са държавите в които самото двойно гражданство е забранено - избираш! Но да имаш 2 или 3 гражданства и да очакваш да участваш и в управлението - прекалено е!
  • 6 Рашо

    11 30 Отговор
    Професор Близнашки наистина има с какво да се гордее. Екимджиев няма защо да му завижда. Който иска да работи "на ползу роду" ще намери начин и без да е министър! Иначе сата така: "ако съм министър ще работя за БГ, ако не съм - да става, каквото ще!"

  • 7 Дългият

    37 8 Отговор
    Треска ги тресе тези, които са седнали на трапезата на Бойко и лапат от дълги години. Явно губят властта и всички облаги. Мобилизирани са всички хранени хора на Герб да хвърлят кал и злобни но нелепи обвинения. Още малко им остава.

    Коментиран от #15

  • 8 Българин

    29 6 Отговор
    Всички вие, които живеете в чужбина и се правите на американци, канадци, германци, испанци, турци и т.н. сте небългари. Вие плачате данъци в друга държава. Нямате моралното право да се бъркате в политиката на България, още по малко да гласувате и определяте съдбата ни.
  • 9 Никой

    6 8 Отговор
    В случая се съпоставя мнението на един човек, който е Някой с това на друг, който е никой...

    Коментиран от #11

  • 10 Ерол

    7 23 Отговор

    До коментар #4 от "ПКП Я":

    Време е Герб и ДПС да поемат съдбините на държавата и въведат ред и стабилност.

    Коментиран от #13, #17

  • 11 Пеям

    10 3 Отговор

    До коментар #9 от "Никой":

    Лизашки ли е някой?
  • 12 колю

    11 7 Отговор
    И все пак закона си е закон /за декларация с невярно съдържание/. Всичко е нарушено и от Киро и от диктатора. А ето и до каква дупка ни докараха пак . Леле па за кораба да не говорим. Добре че не беше някой сто хиляден танкер, че те с една гимия не могат да се оправят един месец.

    Коментиран от #29

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор

  • 14 Хубав,лош

    11 3 Отговор
    Хубав,лош ,законът е закон и ТРЯБВА да се спазва,а НЕ ДА СЕ ТЪЛКУВА. Иначе всеки си има своята истина. Понякога двама човека са на диаметрално противоположни мнения.Какво остава за милиони.Докато не се промени един закон,се спазва действащия .
  • 15 Наглост

    14 5 Отговор

    До коментар #7 от "Дългият":

    Къде тук виждаш ГЕРБ. Нали от ИТН го издадоха Кирил Петков, че е подписал декларация с невярно съдържание. Иначе ние още щяхме да сме в неведение.Оттогава започнахме да го "гледаме под лупа" и разбрахме,че обича да обещава на килограм,без да има идея как после ще изпълнява.В края на краищата,нали не се готви сам да управлява България.

    Коментиран от #18, #28

  • 16 Посетител

    12 6 Отговор
    Не харесвам Близнашки, не мога да му простя много неща от миналото, но - в този случай - не мога да не се съглася с него!
  • 17 ТИКВА

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "Ерол":

    Може да го поемат, може !
  • 18 Драйфус

    6 1 Отговор

    До коментар #15 от "Наглост":

    Аз познавам един,който обещаваше на тон,не на килограм!А,то и ти го познаваш!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор

  • 20 коста

    10 3 Отговор
    ех,лизашки,болшевико,боко доганонагаждач и точещ лиги по засуканите студентки...Да дойде от отвъдното проф.Стефан Стойчев и само да ти тегли един шут и да си зададе въпроса откъде накъде се издигна до тези"велики висоти" и защо преписа труда му...
  • 21 коста

    4 3 Отговор
    В случая има нарушаване на основен закон.Всякакви други коментари са словесна еквалибристика с цел заобикаляне на закона.Закона хубав или лош си е закон и трябва да се спазва ако искаме да има някакъв ред.Друг е въпросът,че конституцията има нужда от осъвременяване и е редно периодично да се свиква ВНС за да се опресняват законите спрямо новото време.
  • 22 коста

    2 3 Отговор
    този под мен ми взима името.Не е редно,нали?!А пък ще ми пише за законност и ред.Всъщност,самият лизашки е цивилист,а не пенитенциарен специалист.Дори и в съд не е стъпвал,така че,не може дори да квалифицира деянието...За неяснотите допълвам-коментар 21 не е мой.

    Коментиран от #26

  • 23 Използвач

    5 2 Отговор
    Щом Радев си направи партия на протеста и изигра Мая Манолова и Христо Иванов го признавам за голям играч. За момента остава загадка дали изигра и Слави Трифонов или заедно играеха този большой театър на който всички се вързахме. За БСП няма какво да говорим - по-голям враг от издигнатият от тях Радев който ги съсипа те нямат.
  • 24 Nako 👍

    3 2 Отговор
    доста неща знае голямата глава за колко пари го купиха от бсп
  • 25 Радев към партиите за ясни позиции

    3 0 Отговор
    и предложения за справяне с положението. А, партиите искат само едно: ИМПИЙЧМЪНТ и ОСТАВКА на това правителство! Точка!
  • 26 Не само ти си пъстро магаре!

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "коста":

    Коста има и под моста!

    Коментиран от #34


  • 27 КРОКОДИЛА

    4 0 Отговор
    ЛУДА ДЪРЖАВА - ЗАКОНИ НЯМА - ВСЕКИ СИ ПРАВИ КАКВОТО МУ Е ВЪВ ГЛАВАТА .
  • 28 Излязоха още нарушения на Кирчо

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "Наглост":

    Имал участия във фирми по време на участието му в правителството. Няма да чуем в скоро време и за напредването на делата срещу олигарсите ? С такива обещания се намърдаха ,,непорочните" във властта. С такива идват и следващите!
  • 29 Кораба на Дания

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "колю":

    За два дни се справиха със засядането му в плитчините. Е, едно е си управлявал самолет, а друго, е цяла Държава!
  • 30 ИВАН

    4 0 Отговор
    Щото много цъфнахме и вързахме като си докарахме чуждоземен цар - да ни оправя и да му верваме .... сега пък ша търсим някой "кадърен" живял на запад и много кадърен в краденето ... все на кадърни налитаме - такива като Роско
  • 31 онзи

    0 0 Отговор
    Г-н Ренегат, Вие сте уникален и прекрасен българин !Някак тези думи се повтарят от най -добрите и умни българи– Б.Б. ,И .К, 37Ментата и още истински български управници от старото време,-а защо ли !!!!??????????
  • 32 Майк Алън Патън

    0 1 Отговор
    Кога и как от БСП-ар , Близнака се превърна в БОЙКОВИЗИРАН слуга ?
  • 33 Българин

    1 0 Отговор
    Екимджийков,ти си завършен предател и продажен г@ золизец.
  • 34 Коста

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Не само ти си пъстро магаре!":

    И да,да ти го налузи шареното магаре...лизашко мекере.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта