Last news in Fakti
02 Ноември, 2021 6736

Кой излъга за ядрените подводници?


  • Скот Морисън министър-председател на Австралия Разбирам разочарованието на френското правителство и тези, които са работили по проекта, но Австралия, като всяка суверенна нация, трябва да взема решения, които отговарят на интересите на нейната национална отбрана и това направихме при настоящите обстоятелства.
  • Еманюел Макрон президент на Франция Знам, че австралийският премиер ме излъга. Очаквам знаци за промяна на поведението в разговорите. Все още имам чувства на приятелство към Австралия, но тези чувства трябва да са двустранни. Точно по тази причина и очаквам знаци за помирение.

    80 гласа
    14%
    86%
    483 гласа

Коментари

  • 1 Цвета Караянчева

    45 11 Отговор
    Макароне, приказката за излъганото камилче не ти ли разказвала твоето бабе?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор

  • 3 ФЕН

    35 2 Отговор

    До коментар #1 от "Цвета Караянчева":

    Почти си толкова про...ста като ОРИГИНАЛА ...ама надали ще го разбереш тази година !Американците се стремят от 40г. да премахнат Френската военна индустрия ....поради по-добро качество на изделията!
  • 4 Дългият

    44 2 Отговор
    Шапка за Макрон. Не се страхува да разобличи задкулисните договорки на Австралия и Америка скривани дълго време. Държавник, който в прав текст каже за един премиер на голяма държава „Ти лъжеш“, е за уважение.

    Коментиран от #5

  • 5 Лост

    6 10 Отговор

    До коментар #4 от "Дългият":

    Казва му защото му отърва. С той сигурно изобщо не е излъгал никой.
  • 6 гост

    19 3 Отговор
    Макрон отказа ли кораби от Русия или паметта ни е къса? Всичко се връша.

    Коментиран от #11


  • 7 Сс3мпа

    8 1 Отговор
    Очаквал знаци, няй вероятно финикийски знаци.
  • 8 Шмугване

    12 2 Отговор
    Западно-демократични лицемери ! И единият и другия !
  • 9 ФАКТ

    7 7 Отговор
    ..НЕ ЗНАМ КАКВО МУ Е НА ТОЗИ МАКРОН..ДАЛИ ЗАЩОТО Е МЛАД..ИЛИ ПРО-СТ... ОБАЧЕ ОТ КАКТО Е СТАНАЛ ПРЕЗИДЕНТ..МНОГО НА СЕРИОЗНО СЕ Е ВЗЕЛ..НЕ СЕ СЕЩАМ ЗА ДРУГ ЕВРОПЕЙСКИ ПРЕЗИДЕНТ..КОЙТО ДА ВЛИЗА ТОЛКОВА ЧЕСТО В СПОРОВЕ С ДРУГИ ДЪРЖАВИ...ВСЪЩНОСТ..КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ ТОЗИ ВСЯКА СЕДМИЦА СИ ИМА ЗАЯЖБА С НЯКОЯ ДЪРЖАВА..ВСЕ ТОЙ Е ПРАВ,ВСЕ ТОЙ Е УМЕН И СИЛЕН...ДОРИ ЗА ПРЕЗИДЕНТИТЕ НА РУСИЯ И АМЕРИКА СЕ ПИШЕ МНОГО ПО МАЛКО..ОТ КОЛКОТО ЗА ТОЗИ МУХ-ЬО....ПРОСТО ТОЗИ ПИЧ БУКВАЛНО Е НА ВСЯКА МАНДЖА МЕРОДИЯ.....МАЙ СИ МИСЛИ ЧЕ Е ПРЕЗИДЕНТ НА СВЕТА..А НЕ НА ФРАНЦИЯ..ПРЕЧИ МУ РУСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЧИ МУ ТУРСКИЯ,АМЕРИКАНСКИЯ,СЕГА И АВСТРАЛИЙСКИЯ СКОРО И С НЯКАКЪВ ДРУГ ОТ СКАНДИНАВСКИТЕ СТРАНИ СИ ИМАШЕ СПОР...ЕХО ХАХО..КОЙ СИ ТИ ЧЕ СЕ БУТАШ МЕЖДУ ШАМАРИТЕ..??

    Коментиран от #10, #12

  • 10 селянина

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "ФАКТ":

    А ти на кой се правиш...?
  • 11 Така е

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Точно защото Франция загуби едни милиарди за е солидарна с англо-саксонският модел , и за "благодарност" я "обидиха" (в другият смисъл)
  • 12 Дългият

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "ФАКТ":

    Франция при всички президенти е водила силна външна политика отсояваща националните интереси. Красноречив пример е ДеГол. Макрон просто е достоен наследник.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта