Last news in Fakti
18 Ноември, 2021 4484

Създава ли Русия рискове в Космоса?


  • Бил Нелсън директор на НАСА Руското изпитание на противосателитна ракета може да застраши работата на Международната космическа станция. Възмутен съм от този безотговорен и дестабилизиращ акт.
  • Сергей Лавров външен министър на Русия Лицемерни са обвиненията от американска страна, че Русия създава риск за мирното използване на Космоса. Няма факти, че Русия създава рискове за мирното използване на космическото пространство.

    87 гласа
    14%
    86%
    510 гласа

Коментари

  • 1 Дългият

    10 5 Отговор
    Някой с раждането си вместо мама е казал... няма
  • 2 Хе Хе

    39 10 Отговор
    От НАСА все още упорито твърдят, че са кацали на луната, а "астронавтите" доживяха до дълбока старост, въпреки че не са имали каквато и да било противорадиационна защита.

    Коментиран от #3, #13

  • 3 Privat Spase

    26 6 Отговор

    До коментар #2 от "Хе Хе":

    NASA се спонсорира от цереуто. NASA са едни пропагандистити ментета учени изследователи.

    Коментиран от #10

  • 4 Смешници

    32 7 Отговор
    Кой квичи че руснаците застрашавали международната космическа станция,Ами самите американци през последните 25 години 3-4 пъти правят същото което направиха руснаците,но те видите ли не застрашават никой и нищо,но щом го направят руснаците застрашават целия свят...Двулична краварска работа.
  • 5 Андро

    20 3 Отговор
    А нали в икономически разпздащата се Русия само студ и глад. В същото време си се разхождат в космоса, че и застрашават мирно летящите американци. Кое е вярно? Противоречите си.

    Коментиран от #6

  • 6 Българин

    0 4 Отговор

    До коментар #5 от "Андро":

    Правилно си разбрал.

  • 7 Qwerty

    12 1 Отговор
    И, какъв е проблема? Нали си е тяхна! Могат да си я свалят и дигат когато си искат!

    Коментиран от #11

  • 8 А кой

    12 0 Отговор
    проби руския модул на тази същата станция и причини проблем с кислорода?

    Коментиран от #9, #15

  • 9 Тук няма реалисти

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "А кой":

    Да не търсим и специалисти.
  • 10 Киселото грозде за Рашаните

    1 6 Отговор

    До коментар #3 от "Privat Spase":

    Копуват боклуци от Китай и живеят щастливо!

    Коментиран от #16, #23

  • 11 гост

    0 7 Отговор

    До коментар #7 от "Qwerty":

    проблемът е, че са го направили в близост до МКС и опасен облак от парчета е прелитал покрай МКС, космонавтите са се крили по кабините, за да не стане фал. това е. русия не го е съгласувала, за да е безопасно. това е обвинението, не самата система.

    Коментиран от #17, #18, #19

  • 12 Факт

    7 1 Отговор
    Щатите май имат ... военно космическо командване , а руснаците какво? Да чакат ли?
  • 13 Ами то в

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хе Хе":

    студиото на Холивуд какдате облъчи радиация.Как са стъпвали,пък до преди няколко години летяха на руски ракети или ракети с руски двигатели.То това е като Мерцедес да вземат лада и да се возят с нея или да вземат двигателя на Лада и да го монтират в МБ.
  • 14 Консерватор

    3 17 Отговор
    РУсия създава рискове и в космоса и на Земята, защото е империята на ЗЛОТО!

    Коментиран от #24

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор

  • 16 Може и да

    8 1 Отговор

    До коментар #10 от "Киселото грозде за Рашаните":

    купуват там нещо си,но и повечето си произвеждат,да не говорим,че тъпите кравари заради намаляване вноса от Китай,рафтовете са им празни. А ти преди да пишеш се поосведоми повече,че изглеждаш тъпо.
  • 17 Трябваше да

    8 1 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    гледаш разликата в орбитите ина МКС и поразената станция,какато и мястот на поражение,което е достатъчно далеч за да застрашава МКС по какъвто и да е начин. Но за неосведомените каквито са повечето американски и западни тъпанари,защото освен за себе си не се интересуват за друго,гледам,че и тук все повече има такива екземпляри приемат хвърлените във въздуха лъжи като истина.

  • 18 Не го е

    8 2 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    съгласувала с кого с тъпите кравари ли,да им каже ние ще сваляме на ш стар спътник,за да могат онези льохмани да пратят разузнавателни самолети да разберат адеже ба какви са параметрите на тази ракета с която ще свалят спътника. Ами руснаците показаха кадри от изстрелването на ракетат от борада на МиГ 31,ракетата е хиперзвукова,каквато може да се използва и за поразяване на самолетоносачи. Треперят им миризливите гащи на тъпите кравари и понеже са безсилни хвърлят в заблуждение хората с неверни изказвания,всъщност както всеки път,като започнеш от епруветката на оня дето го прибра Свети Петър та стигнеш до измислени отравянияс Новичоци и други подобни.
  • 19 За да си

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    по наясно с нещата отиваш в ютуб и пишеш това:Уничтожение спутников в космосе: хроника орбитальных испытаний. Ище ти станат ясни доста неща.
  • 20 ФАКТ

    7 11 Отговор
    ..РУСИЯ Е ВЕЛИКА..НО Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ СЛЕД АМЕРИКА...ДА СРАВНЯВАШ РУСИЯ С АМЕРИКА Е ВСЕ ЕДНО ДА СРАВНЯВАШ БЪЛГАРИЯ С ГЕРМАНИЯ,,БУКВАЛНО..КОГАТО РУСНАЦИ ОТИДАТ ДА ВОЮВАТ НА ДВОРА НА АМЕРИКАНЦИТЕ..ТОГАВА МОЖЕ ДА МИ ХВАЛИТЕ РУСНАЦИТЕ..АМЕРИКА СИ ВОЮВА И В АФГАНИСТАН И В СИРИЯ БУКВАЛНО НА ДВОРА НА РУСНАЦИТЕ..НЕЩО ДА СА НАПРАВИЛИ РУСНАЦИТЕ..??/....АЙДЕ СТИГА СЕ ПРАВИЛНИ СМЕШНИ СРАВНЕНИЯ..ЕДНА НИЩО И НИКАКВА ГЕРМАНИЯ Е ЩЯЛА ДА СРИНЕ РУСИЯ АКО НЕ СА БИЛИ АМЕРИКАНЦИТЕ И АНГЛИЧАНИТЕ..ГЕРМАНИЯ..НЕ КОЙ И ДА Е..КАКВО ОСТАВА ЗА ПО ГОЛЯМА ДЪРЖАВА..ОСОБЕНО ПЪК АМЕРИКА..БЪДЕТЕ РЕАЛИСТИ БЕ ХОРА..НЕ ЗНАМ КАКВА Е ТАЗИ ЛЮБОВ ПО НАРОД НА КОЙТО СМЕ БИЛИ 100 ГОДИНИ РОБИ...ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ..ПО СЪЩАТА ЛОГИКА ОБИЧАЙТЕ ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ ТОГАВА..ИЛИ ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА НАРИЧАТЕ 100 ГОДИШНОТО НИ "РУСКОТО РОБСТВО"...-."РУСКО ОСВОБОЖДЕНИЕ"..МХМ..АМИ ПО ТАЗИ ЛОГИКА ТУРЦИТЕ СА НИ ОСВОБОДИЛИ ОТ ГЪРЦИТЕ..А ГЪРЦИТЕ СА НИ ОСВОБОДИЛИ ОТ РИМЛЯНИТЕ..:),,А БЕ ТВА БЪЛГАРИТЕ СМЕ ПЪЛНА КОМЕДИЯ..ЧОВЕК ИМА ЧУВСТВОТО ЧЕ В НАШАТА ДЪРЖАВА СА НИ СЪБРАЛИ ОТ НЯКОЙ ЦИРК..ОСТАНАЛИТЕ ОТ ЛУДНИЦИ..:)
  • 21 Ма ма

    4 2 Отговор
    М а м а ви русофилска. Само тук такива родоотстъпници. Руски подлоги!
  • 22 Чичо Гошо

    1 0 Отговор
    Нелсън изрод , то се вижда ,какво повече да коментираме.
  • 23 abv

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Киселото грозде за Рашаните":

    Цял свят купува боклуци от Китай и най-много западните страни, но с боклуци в космоса не може да стигнеш.
  • 24 минаващ

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Консерватор":

    Русия не убива стотици хиляди хора, не разрушава и ограбва ресурсите на други страни, САЩ и ЕС го правят. Нещо си се объркал коя страна е ЗЛОТО.
  • 25 Били Тъпана

    0 0 Отговор
    Дори, квазер не може да създаде заплаха за Космоса, какво остава за обикновена песъчинка !

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта