Last news in Fakti
21 Ноември, 2021 3463

Добра година ли изпраща българският национален отбор по футбол?


  • Момчил Цветанов Национал на България по футбол Крилото на националния отбор на България обяви след загубата от Швейцария с 4:0, че страната ни изпраща една „изключително добра година“, въпреки тежкото поражение в края на световните квалификации.
  • Ивелин Попов Бивш национал на България по футбол Бившият национал и капитан на България разкритикува остро един от ръководителите на БФС - Йордан Лечков, като го запита закачливо - „Г-н Отговорник, за 12 години не чух от Вас някой футболист да има класа, а все пак има много с признания в чужбина, но приемаме, че те в чужбина не разбират от футбол както вас, г-н Отговорник. Вашата класа като отговорник къде е?“

    14 гласа
    3%
    97%
    368 гласа

Коментари

  • 1 Йойо

    8 3 Отговор
    Най добрата определено дори от САЩ 94 е по добра,за бай Пешо от Долно Уйно
  • 2 Дългият

    30 0 Отговор
    Преди години имаше поне 3..4 футболисти кандидати за приза..Футболист на годината.В последно време от куците коне се избира кой е по малко куц...кофти казано но е така..

    Коментиран от #8

  • 3 Гоуст

    24 1 Отговор
    Въпрос без смисъл, български футбол няма от 20 години. Има гелосани манекенчета, дърти тото-схемаджии с мания за величие и тук-там някой бизнесмен перящ пари. Лафът, че Николета Лозанова разбира най-много от футбол в цяла България май е верен.
  • 4 панагюрец

    8 0 Отговор
    Нац. отбор да не прекалявт с червеното вино ! Годинта е повече от отчайваща за отбора! Уменията на българските футболисти са супер, но в чалготеките!
  • 5 bgred

    12 0 Отговор
    По-слаб отбор и по-слаб треньор не си спомням да сме имали.Футболистите се мъчат на терена и се въртят като пумпали.Просто този национален отбор е трагикомичен и едва ли някой ни взема насериозно.
  • 6 панагюрец

    9 0 Отговор
    Добра е смо заплатата на посредствения ни треньор!
  • 7 Ники

    0 0 Отговор
    Националите...
  • 8 антрашпиц

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дългият":

    И кое си казал кофти?Истината трябва да се казва!Докога с лъжите?Тез марди не заслужават даже и на стадиона да стъпват.Кви призове,ква добра година....
  • 9 Бивш левскар

    0 0 Отговор
    Който от 10 дузпи 5 пъти уцели вратата в националния. Който успее да преброи ударите - треньор.
  • 10 любител

    2 0 Отговор
    сори ама това е най скапания ни отбор и треньор от десетилетия насам.откакто перуката и компания окупираха власта и във водещите отбори играят само чужденци и по 1-2 българи няма как да имаме национален отбор.няма кой да се грижи за подрастващото поколение и ако излезе някой млад талант веднага се продава на вън за стотинки.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта