Last news in Fakti
24 Ноември, 2021 6787

Нужни ли са оставки след трагедията на АМ Струма?


  • Десислава Атанасова депутат от ГЕРБ Прeди 7 мeceцa вcички рeмoнти и cтрoeжи бяха cпрeни. При прeдишнaтa пoдoбнa трaгeдия ocтaвкaтa ca cи пoдaли тримa миниcтри. Oчaквaмe г-н Рaдeв дa пoиcкa oтгoвoрнocт нa cвoитe миниcтри и дa им пoиcкa ocтaвкитe.
  • Владимир Танев журналист Наглеци от ГЕРБ млъкнете. Тези пътища пълнеха чекмеджето и превръщаха комисионните на строителите в кюлчета и пачки. Защото именно този Наглец /б.р. Борисов/ нарече президента Радев „Българоубиец“. Тези хора ги пратихме вече на бунището на историята

    131 гласа
    13%
    87%
    869 гласа

Коментари

  • 1 Мунчо юмручето

    52 136 Отговор
    Абе Танев тая отсечка е строена при другаря Станишев ама маи не ви изнася да го видите

    Коментиран от #4, #19, #21, #22, #41, #51

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор

  • 4 456

    136 16 Отговор

    До коментар #1 от "Мунчо юмручето":

    Дори и да е така,бате ти беше 12г на власт и все магистрали му бяха в тиквата. Всеки път се нуждае от ремонт, а за тези години при всички случаи пътят се е нуждаел от нова маркировка. Та защо маркировката я няма? Защо е под минималното изискване? Как е записана в документите? Къде са парите? И още много въпроси мога да ти задам. Единствените който политизирахте трагедията.

    Коментиран от #23, #42

  • 5 гост

    64 2 Отговор
    При всяка трагедия гледаме да се освободят работни места. Някой да си спомня промяна на нещо след оставка?
  • 6 Служител на МВР

    130 16 Отговор
    Маймуната Десислава Атанасова да си гледа грозната муцуна и много,много да не знае. Именно тя и тези като нот ГЕРБ са виновни за трагедията на скоростен път "Стума" . Стума не е автомагистрала, защото няма акт - 16 , а е скоростен път, по който скороста е ограничена до 120 км/ч. Нека боклуците от ПП "ГЕРБ" да знаят това и много да не знаят.

    Коментиран от #24, #26, #45


  • 7 Гертруд

    93 12 Отговор
    Тази пушилка на Дуся дуловската фустеса е толкова не адекватна, че ако си мисли, че с едни оставки ще се разминат убийците от Искърското дефиле и всичко ще се замаже е в дълбока грешка. 10 години пренасочват средства за бетониране и асфалтиране на тресавища и свлачища, а изграденото от преди десетилетия беше оставено на самотек. То не падаха осветителни тела, бетонни елементи от надлези, тирове прескачаха ръждясали мантинели на оф- Роуд трасе Тракия, а виадуктите на Хемус за това време да ги бяха изградили на ново!
  • 8 дядо мраз

    27 7 Отговор
    НУЖННИ СА ДОЖИВОТНИ ЗАТВОРИ БОЛШЕВИШКИ УБИЦИ.
  • 9 ПреживялГЕРБ

    78 12 Отговор
    Великия магистрален строител Бойко и неговите солот@шаци трябва да бъдат разследвани и да си понесат персоналните, груповите, партийните и прочие последствия чак до НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ! (а кучките продължават да лааят по кервана!)
  • 10 реалист

    15 48 Отговор
    Боклук Борисов ще остане в историята на България и то в златната страница а сегашните мекерета ще ги заличи заедно с резилдента
  • 11 Чарли

    23 36 Отговор
    Танев, всички като тебе които се пришихте набързо към "почтените победители" ще бъдете изринати на боклука.Тази магистрала се построи по времето на тройната коалиция и кавито и лъжи и клевети да разпространяваш ще си останеш боклук и некадърник.

    Коментиран от #20, #27, #28

  • 12 Левски

    58 6 Отговор
    20 години мутрите като едни кърджалии крадат и разсипват страната - резултатите са видими.
    От броени месеци министрите не се техни и вече се опитват да лепнат провалите си на чужцд гръб.
    А те дори още са на валст - 100 000 доллно-пробни калинки са заели всеки един удобен пост в страната и до ден днешен обсебват всеки ресурс и влияят на живота ви.

    Докато не ги изчистят, така ще е.
  • 13 Дългият

    57 7 Отговор
    Десито дуловска откога взе и от магистрали да разбира. какво са виновни нашите министри, че шофьорът явно е заспал.
  • 14 ама нагли

    58 3 Отговор
    Те лично изядоха десекти милиарди асфоалтови пари, още толквоа за излишни и калпави строежи на сгради и стадиони, ама седнали да сочат другите хора за лоша инфраструктура
  • 15 Левски

    55 3 Отговор
    Разкарайте крадливите мутри от всеки един пост в страната. 100 000 калинки минимум са за махане по мои изчисленмия.
    Тези хора са вредни нагли и крадливи българофоби.
  • 16 кака

    50 3 Отговор
    Десислава беше назначена за юристконсулт на психодиспансера в Русе защото имаше хора. От магистрали бъкел не разбира. Калинка.
  • 17 1234

    41 6 Отговор
    Наглеци!!Последните 12 години само магистрали строихте и ремонтирахте. Видя се какво сте направили. През цялото време все някой ви пречеше. То не бяха комунистите, Станишев, Орешарски и накрая Радев. Все с някой се оправдаваше вашата некадърност. За да ви плащат строителите комисионни се правеха икономии за сметка на качеството и резултата е налице, не само в този случай. Трябва пълно обективно разследване на всеки направен метър през тези години и справедлива оценка. В противен случай тези нагледци ще поискат невинни хора да платят техните безобразия.
  • 18 Ученик 8-ми клас

    49 5 Отговор
    Според елементарните сметки на моя милост на 13 години съм, към 2020 г. България трябваше да е с почти равен на европейските държави стандарт на живот, а сега сме 2021 г. и сме на дъното ! Що така бе г-жо или г-це Анастасова ?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор

  • 20 дзверо

    47 1 Отговор

    До коментар #11 от "Чарли":

    А кой трябваше да я поддържа тези 12 години!?
  • 21 Правилно си разбрал другарю

    3 24 Отговор

    До коментар #1 от "Мунчо юмручето":

    Чорапа е от партията на Станишко и Курнела!

    Коментиран от #31

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор

  • 24 Много ни уплаши милиционера!

    2 9 Отговор

    До коментар #6 от "Служител на МВР":

    По страшен от този режим няма и в Северна Корея.
  • 25 xXx

    50 4 Отговор
    ЗАТВОР ЗА:
    БОРИСОВ, ЦВЕТАНОВ, ГОРАНОВ, ДОГАН, ПЕЕВСКИ, СТАНИШЕВ, КОСТОВ!!!
    П.П. и за всички главни прокурори от 1989г. насам!!!
  • 26 Деси е ДОКТОР

    4 18 Отговор

    До коментар #6 от "Служител на МВР":

    А, не фатмак!

    Коментиран от #30, #40

  • 27 Въртиопашков

    5 6 Отговор

    До коментар #11 от "Чарли":

    На следващите избори, най-късно напролет 2022г. ще бъдем свидетели как ближе подметките на следващия,, най-честен" месия. И той ще дойде на власт защото ще обещае единствено да няма повече кражби в Отечеството! Старите ще захвърлил на бунището и ще заклеймим като омразни! Ураааааааааа! Чакаме го!

    Коментиран от #29

  • 28 БАТ РАМБО

    21 3 Отговор

    До коментар #11 от "Чарли":

    АБЕ ОВЪН , ВИЕ КАТО ПОСТРОИХТЕ МАГИСТРАЛА СТРУМА , ЗАЩО ПРАВИТЕ ВСЯКА ГОДИНА НА РЕМОНТА РЕМОНТ , Я ВИЖ СРЕДНОТО ПЛАТНО , ТАКА НАРЕЧЕНАТА АКТИВНА ЛЕНТА ЗА ДВИЖЕНИЕ И В ДВЕТЕ ПОСОКИ В РАЙОНА НА ЯЗ. ДЯКОВО , ЧЕ ТИРОВЕТЕ СА Я НАПРАВИЛИ НА ДЪВКА И Е ВЕЧЕ НЕ ВЪЗМОЖНО ДА СЕ КАРА , А ТОВА ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПОДРЪЖКА НА МАРКИРОВКА И МАНТИНЕЛИ И СЪОРЪЖЕНИЯ И ВИАДУКТИ , КОЙ ЩЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗАРАДИ ВАЩО ДЕБЕЛООЧИЕ КРАДЛИВО И ВСЕ УПРЕКВАТЕ ДРУГИЯ ДА ВИ Е ВИНОВЕН , НО ВСЛУЧАЯ СТРАДА НАРОДА , УТРЕ МОЖЕ И ТИ ДА ПОСТРАДАШ СЪС СЕМЕЙСТВОТО НА ТАЗИ МАГИСТРАЛА , ПАТУВАЙКИ КЪМ ГЪРЦИЯ ИЛИ ДО РОДНИЯ СИ ДОМ , А ТОВА СЕ ДЪЛЖИ ЗА НЕКАЧЕСТВЕНА ИЗРАБОТКА НА ПЪТНОТО ПЛАТНО ЗА КОЕТО СА ОТКРАДНАТИ ДОСТА МИЛЙОНИ ДА НЕ КАЖА И МИЛЯРДИ ЕВРО НА КИЛОМЕТЪР , ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА ИМА БЕСЕНЬЕ ЗА ВАС , АМА ПЪРВО ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОЧНЕ БЕСЕНЕТО ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ПРЕДИШНАТА ВЛАСТ , ЗАЩОТО ТОВА КОЕТО СЕ ВЪРШИ ТУКА ЦЕЛИ 12 ГОДИНИ , В НИКОЯ ДРУГА ДЪРЖАВА И ЗА ХИЛЯДОЛЕТИЕ НАМА ДА ОТКРАДНЕ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА И ДА ОЩЕТИ НАРОДА СИ !!!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️!!!.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор

  • 30 БАТ РАМБО

    24 3 Отговор

    До коментар #26 от "Деси е ДОКТОР":

    КЪВ ДОКТОР Е ТАЯ БЕ , ТЯ И КОНСКИ ДОКТОР НЕ СТАВА , С ТОВА СЕЛСКО ДЪРЖАНИЕ НА ОВЧАР , ЕДИН ПЪТ НЕ ЧУХ ЕДНА ДУМА ДА КАЖЕ КАТО ХОРАТА , ВСЕ ВРЕЩИ , ВСЕ НЯКОЙ ЩЕ НАПАДА С ГРУБИ ДУМИ , ТАКЪВ ЧОВЕК МЕНЕ АКО ПИТАШ , НЯМА МЯСТО В ПОЛИТИКАТА В ТАЗИ СРЕДА В КОЯТО СЕ НАМИРА , ДА НЕ КАЖА И ОНЯ НАГЛЕЦ , БИКОВ И ПКП ОТ КЪДЖАЛИ И ДАРИТКОВА , МАНИ БЕГАЙ МОЛЯ ТИ СЕ , ПОЛИТИКА КАТО СТАНЕ НА ТРИБУНАТА И ДА КАЗВА С ДУМИ И КОМПРОМАТИ , ТРЯБВА ДА ИМА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ И ВЕЖЛИВОСТ КЪМ ОСТАНАЛИТЕ ХОРА В ПАРЛАМЕНТА , ДА ИМА ДИСКУСИЯ И РАЗВИВАНЕ НА ТЕМИ , А НЕ ДА МИ СЕ ДЪРЖИ КАТО НЯКОЙ ХАМАЛИН НА БУРГАСКОТО ПРИСТАНИЩЕ ИЛИ В ОВЧАРНИКА , В КРАЙНА СМЕТКА СЕ ИЗЛАГА НЕ САМО ПРЕД БЪЛГАРКАТА ОБЩНОСТ НО И ПРЕД СВЕТЪ , КАТО ГО ГЛЕДАТ В ЕФИРНИТЕ ТЕЛЕВИЗЙИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ , ВИЕ КАКВО СИ МИСЛИТЕ , КАТО ИМА ДЕБАТ САМО ТУК ЛИ МИСЛИШ ЧЕ ЩЕ ГЛЕДАТ САМО ИЛИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ НАЩЕ СЪНАРОДНИЦИ , КАПАЦИТЕТА ЗА МАЛОЦЕНОСТ ИМ СЕ ВИЖДА ОТ ДАЛЕЧЕ НА ТЕЗИ ХОРА , ЖАЛКОТО Е ЧЕ ГИ ТЪРПЯХМЕ ЦЕЛИ 12 ГОДИНИ И СИ ПРОПИЛЯХМЕ ЖИВОТА ЗАРАДИ ТЯХ И БОКСУВАХ МЕ В КАЛТА ДЪЛГИ ГОДИНИ , ДА НЕ КАЖА И 32 ГОДИНИ ОТ ТОЗИ ЖИВОТ КОЙТО ПРЕМИНАХМЕ В МЪКИ И СТРАДАНИЯ !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️!!!.
  • 31 Незнаещ

    4 10 Отговор

    До коментар #21 от "Правилно си разбрал другарю":

    А ти разбра ли,че твоя чорап са го преизбрали за президент???

    Коментиран от #32

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор

  • 34 ААА СМЯХ

    5 2 Отговор
    А КАЖИ СЕГА,.. не сме ли глупаци. Чия е вината, на магистралата, на ББ, на РР,.. или на алчните шАфИОри, .. или дайте да раздухваме небивалици.. Не ви е срам, подстрекатели
  • 35 Владо

    33 1 Отговор
    Не са нужни оставки, напълване на затворите с крадливи гербери е нужно и ..........конфискация на имуществата им. В едни други времена, пък и сега, но в други държави, наглите крадци отдавна щяха да висят обесени по дърветата.
  • 36 коцев

    5 2 Отговор
    В такъв момент е най-лесно да се искат оставки.От това което гледах базирайки се на опита си като разследвал доста катастрофи не мисля ,че причината за катастрофата е пътната инфраструктура която е в добро състояние в сравнение с много други български пътища.Сега е важното да се направят всички необходими процесуално следствени действия с оглед установяването на обективната истина за възникването на произшествието.Според мен е необходимо да се закрие Държавната комисия по безопасност за движение, която за две години само имитира някаква дейност. На МВР са възложени по закон са възложени дейностите свързани с осигуряването безопасността на движението и не е необходима и друга структура да се занимава с това.

    Коментиран от #44

  • 37 ПЛОНдер

    28 2 Отговор
    Това , което е нужно е БИЧУВАНЕ на тиквата БОРИСОВ публично , пред максимално много хора !
  • 38 Сашо

    3 8 Отговор
    Г-н Танев, празнодумец - платен журналист, я си спомни кой строи тази магистрала?Поддръжката няма нищо общо с проектирането й.А най-вероятно става дума за човешка грешка на шофьора.Вина тук Бойко няма.....но ти ако го видиш Бойко на живо съм сигурен,че ще напълниш гащите.Само от начина, по койно пишеш си личи че си истински страхливец.
  • 39 УРКО

    30 2 Отговор
    ТАЯ СЕЛСКА ТАРИКАТКА ЛИ ИСКА ОСТАВКИ . НИЕ ИСКАМЕ ЗАТВОР КАКВО СТАНА КРАИ СВОГЕ НАНКОВ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКА И СТАНА ЗАМЕСНИК МИНИСТЪР ХОДЕШЕ НА ИНСПЕКЦИИ С БОЙКО КАКВО СЕ НАПРАВИ ТАЯ СТРУМА НЕ СЕ ЛИ ПОСТРОИ ПО ТЕХНОТО ВРЕМЕ ОКОЛОВРЪСТНОТО НА СОФИЯ СЕ РЕМОНТИРА КОЗМЕТИЧНОЗА 1800000ЗА КИЛОМЕТЪР НАРОДНИ ПАРИ НЕДАЙ СИ БОЖЕ АКО СТАНЕ ТЕЖЪК ИНЦИДЕНТ КОЙ ЩЕ Е ОТГОВОРЕН МОЖЕ БИ БОЙКО И ОБКРЪЖЕНИЕ ОТ 15 ГОД НАСАМ НИКОГА НЕ Е СЛАГАНА ИСТИНСКА ПЪТНА МАРКИРОВКА А СЕ ОСВОЯВАТ МИЛИОНИНАРОДНИ ПАРИ
  • 40 Гого

    9 0 Отговор

    До коментар #26 от "Деси е ДОКТОР":

    Деси е ЗА ДОКТОР!!!
    „ФАТМАК” не може да е!
    Много и липсва под прическата.
  • 41 Днес беше ден на траур..

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Мунчо юмручето":

    Всеки ден трябва да е ден на траур, защото погребваме не по 6 или 7човека, а но 120, 150, че даже и много повече по вина на хората на Фатмаков! ОСТАВКА другари комунисти!
  • 42 Е, а защо комундетата дрямаха 7месеца

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "456":

    Уж и там след ЧАГЪРТАНЕТО монтираха оная уfца. За 7 месеца да беше свършила нещо полезно за Родината!
  • 43 ИВАН

    16 0 Отговор
    Бокото не го коментирам - дъъъълъг затвор за него, ама такива хубавици като това деси и фандъчката - волни или неволни предателки на българщина и народ, и те трябва да си понесат каквото са заслужили
  • 44 crc

    3 1 Отговор

    До коментар #36 от "коцев":

    приятелю, не знам какво си разследвал, едва ли изобщо си го правил, но неадекватната пътна маркировка е една от основните причини, защото ни липсва превенцията. Аз навъртам ежегодишно по 80х км в 6 държави и това при нас е ад. С подобна случка се разминаха от катастрофа мои сръбски колеги на Тракия, 3 пъти съм пращал последните 1.5 мес. мейли със снимки до АПИ за отсечката около Търговище, която от лятото ( а и досега ) стои без НИКАКВА маркировка, писал съм отново мейли за обрасли до шия мантинели около Търново и Стражица и т.н. Трасета в Б-я колкото искаш за забележки, ама нали някой трябва да ги чуе и да почне да взина превантивни мерки. А за МВР моля те изобщо не ми говори- това е най-уродливото министерство , най-раздутия и неефективен ресор в страната, с най-ниската продуктивност, където средно 4 човека вършат работа за 1, и не я и вършат дори. От тях да почнем , да ги поразчистим яко , да ги пообучаваме, да ги социализираме, да им даваме ясни ежеднвени задачи, да ги одитираме , и едва тогава да се респектиораме. Всичко е едно колело, което ако се завърти по правилния начин ще почне да ни се отплаща. Иначе сензация за 3 дни и после пак същата стара песен. До следващата път..

    Коментиран от #48

  • 45 И как акт 16

    2 5 Отговор

    До коментар #6 от "Служител на МВР":

    Променя скоростен път в магистрала? Само по документи ли??? Май никой не е ходил в Македоноя да види, че пътищата са им 10 пъти по зле от нашите, Тази трагедия си е направо човешка грешка..точно около Боснек пътя си е много хубав,но ние българите веднага знаем да плюем. Бойко ви оправи много пътища.... Сега като ги спряха ремонтите навсякъде вече е опасно. Недовършени пътища, дупки.....

    Коментиран от #47

  • 46 аааа

    24 1 Отговор
    Какви ли други очаквания има Минка Свирката....)))

    Коментиран от #49

  • 47 любител

    5 0 Отговор

    До коментар #45 от "И как акт 16":

    това може да го напише само едно тъ-о крадливо герберче.
  • 48 любител

    17 1 Отговор

    До коментар #44 от "crc":

    стига с тези тъпи приказки за маркировки когато взех книжка преди 46г. един от изпитващите каза каква е ползата от маркировка ако има сняг и няма оказателни знаци- никаква така че стига пешете глупости.

    Коментиран от #50

  • 49 любител

    28 0 Отговор

    До коментар #46 от "аааа":

    искаш да кажеш де-и свирката. хахаха.
  • 50 БАТ РАМБО

    2 1 Отговор

    До коментар #48 от "любител":

    АРЕ КАТО СИ ТОЛКО ПРОФЕСОР , КАК НОЩНО ВРЕМЕ ЩЕ МИНЕШ ТАЗИ ОТСЕЧКА БЕЗ МАРКИРОВКА ,САМОКОВ -КОКАЛЯНЕ И БЕЗ ОСВЕТЛЕНИЕ НА ПЪТЯ , КАТО ПАДНЕ СНЯГ ИМА КАМЬОНИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СНЕГА , ТОРНАДА С НОЖОВЕ КОИТО РИНАТ И ОПЕСЪЧАВАТ , И ПЪТО СТАВА КОЖА , МАРКИРОВКА СИ ТРЯБВА И ПРЕЗ ЗИМАТА ЗАДА МОЖЕ ВЕЧЕРНО ВРЕМЕ АКО ИМА МЪГЛА ДА ТЕ ОРЕНТИРА КЪДЕ СЕ НАМИРАШ В КОЙ ЦИРК НА ЕФИРА СИ ПО ПЪТНОТО ПЛАТНО , И ДА НЕ ЗАСТРАШАВАШ ОСТАНАЛИТЕ УЧАСТНИЦИ В ДВИЖЕНИЕТО , ЗА ТОВА МАРКИРОВКА И ОСВЕТЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА ИМА КАТО В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ , ЕТО НАПРИМЕР ЗАВОД ОКТАЛАЙД В ГРАД ГОДЕЧ , ПРОИЗВЕЖДАТ ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА , МОЖЕ ДА ВИ ОПАШАТ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА С ОСВЕТЛЕНИЕ , СТИГА ДА МОГАТ ДА НАЗНАЧЪТ ДОСТА НАРОД ДА ГИ ПРОИЗВЕЖДА И ДА СЕ ЗАСИЛИ ПРОИЗВОДСТВОТО МУ , ИМА НАЧИН !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️!!!.
  • 51 БАТ РАМБО

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мунчо юмручето":

    НЕ Е СТРОЕНА , А Е ДОСТОЙВАНА , АКО СИ ПЪТУВАЛ ПО ТОЗИ ПЪТЕН УЧАСТЪК СИ СПОМНЯШ СИГУРНО ЧЕ БЕШЕ ПЪТ С ДВЕ ЛЕНТИ ЗА ДВИЖЕНИЕ , СЛЕД КАТО ГО НАПРАВИХА И ДРИГИТЕ ПЛАТНА , ТОГАВА ЗАПРИЛИЧА НА МАГИСТРАЛА С МАНТИНЕЛА ПО СРЕДАТА РАЗДЕЛИТЕЛНА , ЗАПОЧВАШЕ ОТ ДРАГИЧЕВО СЕГА ДЕТО Е МОСТА С КРЪГОВОТО ЗА ПЕРНИК И СВЪРШВАШЕ ДО РАЗКЛОНА НА РАДОМИР- ДОЛНА ДИКАНЯ , ТОГАВА НЯМАШЕ ОЩЕ МАГИСТРАЛА ЛЮЛИН КОЯТО В ПОСЛЕДСТВИЕ ЕС ПОСТРОИ ОТ НАПАЧИНГИЗ ТУРСКАТА Ф-МА И СЕ МИНАВАШЕ ПРЕЗ ВЛАДАЯ , ЕДИНСТВЕННО ТАЗИ ОТСЕЧКА ИМА ПРОБЛЕМ СЛЕД БЕНЗИНОСТАНЦИЯ ЛУКОЙЛ В РАЙОНА НА КВ. МОШИНО ПО ПОСОКА БЛАГОЕВГРАД , А Я ВИЖ ВАЩА СТУМА , КОЛКО КОРЕКЦЙИ НАПРАВИХТЕ ВСЯКА ГОДИНА ПРЕАЗСВАЛТИРВАНЕ НА УЧАСТЪЦИ , НА КОИТО УЧАСТЪЦИ ТРЯБВА ДА ИМА МИНИМУМ 10 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ , ДА ТРЯБВА ДА СЕ СТРОИ , ТОВА Е БЕЗПОРНО ЗАЩОТО АВТОМОБИЛНИЯ НИ АВТОПАРК Е ВЕЧЕ С ПО МОЩНИ ПАРАМЕТРИ И НЕ САМО , БЪЛГАРИЯ Е ДЪРЖАВА В ЕВРО ЧЛЕНСТВО И КАТО ТАКАВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В СИЛНА ИКОНОМИКА И ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ , ТЪЙ КАТО СМЕ НА ЕДИН КРАСТОПЪТ , ГРАНИЧИМ С ЗАПАДА И АРАБСКИЯ СВЯТ И ИМА ИЗЛАЗ НА МОРЕ И РЕКА ДУНАВ С КОРАБНО РЕЧНО ПЛАВАНЕ !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️❤️❤️

    Коментиран от #52


  • 52 БАТ РАМБО

    2 0 Отговор

    До коментар #51 от "БАТ РАМБО":

    ПАРДОН , "ДОСТОЙВАНА" ИЗВИНЕТЕ , ПРОСТО ИЗПУСНАХ БУКВАТА "Р" !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️!!!.
  • 53 БАТ РАМБО

    2 0 Отговор
    АБЕ КОЙ СИ ПРАВИ МАЙТАП БЕ ( ДОСТОЙВАНА ) ПАК ЧЕ ГО НАПИШЕМ !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️!!!.
  • 54 БАТ РАМБО

    2 0 Отговор
    Ррррррррррррррррр !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор

  • 59 дулово

    29 0 Отговор
    десо гледай си свирките и не се занимавай с неща дето не ги разбираш

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта