Last news in Fakti
27 Ноември, 2021 5440

Lexus LX vs Toyota Land Cruiser


  • Lexus LX Новият Lexus LX е базиран на последното поколение Toyota Land Cruiser 300. Двата модела споделят голяма част от технологиите и възлите си, но Lexus-ът се различава с по-качествени материали, по-богато оборудване и различна визия.
  • Toyota Land Cruiser 300 Toyota Land Cruiser 300 продължава историята на предишните поколения на всъдехода, като запазва структурата си на рама, но с модернизирани решения в екстериора и интериора и значителен възход по отношение на технологиите.

    285 гласа
    50%
    50%
    279 гласа

Коментари

  • 1 бръснаря

    49 0 Отговор
    И все пак лексус е луксозното подразделение на тойота!

    Коментиран от #2

  • 2 ФАКТ

    28 2 Отговор

    До коментар #1 от "бръснаря":

    ,ИМЕННО ПИЧ,,,НЯКОЙ СИ ТУК ЯВНО НЕАДЕКВАТЕН РЕПОРТЕР НА "ФАКТИ"...Е РЕШИЛ ДА ЗАДАДЕ ПОРЕДНИЯ МАЛО-МЕН ВЪПРОС..,,КОЕ Е ПО ДОБРО ТОЙОТА ИЛИ ПО ДОБРОТО НЕЙНО ТВОРЕНИЕ.:),,..И КАТО ЗА ОЩЕ ПО МАЛ-МЕН ОТГОВОР АЗ ЩЕ КАЖА ОПЕЛ КАДЕТ..:),,
  • 3 ТОДОР СТОЯНОВ

    2 5 Отговор
    ШЕГУВАТЕ СЕ НАЛИ???
    АКО ПЪК ЛИ НЕ. МАХАЙТЕ СЕ!!!
    ВСИЧКО Е ПАПРИКАШ, МИШМАШ И ИМАМБАЯЛДЪ...
    ОМИКРОН, ВИНАГИ Е БИЛ "О"!!!
  • 4 ФЕН

    14 7 Отговор
    Бойко се пак е прав за материала на пулю ..пулю! За анкетата тойота се кара от толибани,араби,индуси ...Лексус от образовани хора !
  • 5 Проглеждане

    4 0 Отговор
    Двата автомобила са почти идентични, ползват в основната си концепция едни и същи агрегати. Лексуса е с по-азиатско излъчване и тъй като е предназначен за американския пазар двигателите му са бензинови с голям работен обем.
    Тойотата е с по-европейската визия, при нея по-често срещан е дизеловия осмак (поне по нашите ширини).
    При мен като че ли везните клонят именно към нея, но който и от двата екземпляра да избере човек, ще му носят незабравима наслада от шофирането.
  • 6 дзверо

    0 0 Отговор
    Гласували са общо 546 души. 278 души са точно 51%, а 268 - 49%. Нещо компа не ви смята верно ха ха ха ха...

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта