Last news in Fakti
28 Ноември, 2021 5707

Коя е правата страна в казуса с "Червено знаме"?


  • Андрей Кузманов Служебен министър на младежта и спорта "Червено знаме" ще бъде само и единствено за спорт. Ще се превърне в един оазис на спорта. Така си го представям аз. Спортът има нужда от този комплекс. Той ще бъде свързан със зала "Арена Армеец" и двете спортни бази ще се допълват".
  • Александър Попов Старши треньор и президент на Волейболен клуб ЦСКА "Aз прoдължaвaм дa нe рaзбирaм кaк cрeд руинaтa „Чeрвeнo знaмe” нe нaмирaт врeмe и прeдишнитe, и ceгaшнитe упрaвлявaщи дa ce пoинтeрecувaт oт нaшeтo мнeниe. Ниe cмe тук oт 60 гoдини. Зaщo нe ни питaт кaквo e нaшeтo мнeниe зa тoзи „oaзиc“(кaктo гo нaричa миниcтърът) и имaмe ли мяcтo в нeгo. Ниe cмe нaмeрили финaнcирaнe, имaмe прoeкти и cмe гoтoви дa пocтрoим зaлa или нaй-мaлкoтo дa нaпрaвим гoлeми инвecтиции в рeнoвирaнeтo нa тaзи. Oт мнoгo дългo врeмe чaкaмe влacтимaщитe нe caмo дa ce пoинтeрecувaт, a нaиcтинa дa рaзбeрaт, чe нaшият клуб e инcтитуция и нe мoжe тaкa прeз мeдиитe дa рaзбирaмe кaквo щe бъдe нaшeтo бъдeщe".

    108 гласа
    32%
    68%
    225 гласа

Коментари

  • 1 Батето

    35 8 Отговор
    Тренирал съм плуване там в зората на демоно-крацията, умишлена престъпна безстопанственост, доведе до това състояние на иначе перфектната база! Каквото и да направят, ще е нещо компромисно и няма да има нищо общо със старата спортна база! От как го няма Бай Тошо, всеки ден става все по-лошо и по-лошо...
  • 2 Циник

    31 6 Отговор
    Помня, когато построиха плувния комплекс през 80-те, цялата база беше наистина великолепна. Престъпление е това, което демокрацията направи в България и, уви, май никой никога няма да понесе последствия за това
  • 3 3789

    10 9 Отговор
    Не се наплюскаха тия от държавния комунистически клуб, как така навремето държавата я построи само за тях ?? И още искат.... мръсни, лакоми червени изчадия !
  • 4 ветеран

    9 6 Отговор
    да по мое време цска беше институция но както казват някои демоно-крацията съсипа много неща ,съсипа се и асшвсм чавдар войниците от същата през 1972г .само школниците /войници/ без старшините и офицерите донесоха за България 9 медали .А сега какво се прави за спорта като цяло ? Не е бил само цска обгрижван от мно/Държавата/,а и левски /и сега реват като вдовици/.славия,локомотив сф.,тракия.черно море всичките спортни у-ща дето нямаха почти никакъв нац.принос/статистически/ и се обгрижваше от брутният ни продукт .това ,че имахме силни военни клубове беше само приоритет за бг запада го взаимстваха след 15-20 години от нас и другите от соц, лагера, сега къде са те, къде сме ние ,не че ми е голема мъка за соца ,режима му и 125 лева но е факт ,че имаше висико разряден спорт.сега в спорта се наместиха само високо разрядни крадци.после защо е тази драма както в соца- всичкият спорт в софия .и само там да се наливат пари за строителство.олимпийските и световни шампиони статистически повечето от тях са от провинцията ни.....местните феодали разсипват в дълбоката провинция спорта и настроеното там що не го виждат министрите ни
  • 5 Държавата

    6 0 Отговор
    трябва да отделя пари в областта на спорта само и единствено за любителски и детски спорт. В момента който се появи келепи, участниците да минат на самоиздръжка "Професионалистите" да се самоиздържат!Да си строят бази, да си ги поддържат за собствствена сметка! Ако не им изнася - аре чао!
  • 6 Стига вече

    5 0 Отговор
    Държавата трябва да дава пари и да строи спортни съоръжения към училищата и само за подрастващите. Само по този начин чрез масовия спорт ще имаме бъдещи родни шампиони а не побългарени чужденци. Професионалистите да си бъдат на самоиздръжка и без това парите които печелят остават само за тях а парите за подготовката им са на всички нас от данъците. Спортът трябва да е преди всичко здраве и възпитание а не химия като при професионалистите. Не е нормално пенсионерите да ровят по кофите за боклук а в същото време да се разпиляват народни пари.
  • 7 азтоз

    3 1 Отговор
    Време е спорта да не се дели на клубове! Клубовете това са перачници на пари! Колкото повече пари се наливат от крадените пари толкова клуба е силен. Другите нямат шанс!
  • 8 Селски

    0 2 Отговор
    Едно време, какво било! Не се даваше поле за изява на всякакви глупци. Западната технология ни заля с бълвоч, де що не иска регистрация.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта