Last news in Fakti
02 Декември, 2021 9978

Фашизъм ли е задължителната ваксинация?


  • Маркус Зьодер премиер на Бавария Отначало и аз бях скептично настроен към евентуалното задължително ваксиниране, защото то противоречи на моите либерални разбирания. Но задължителните ваксинации са единственият шанс да се излезе от едно безкрайно дежавю.
  • доц. Атанас Мангъров инфекционист и педиатър Задължителната ваксинация е фашизъм. Епидемичният процес следва един и същ ход навсякъде - с обостряния и със затишия. Това, че случаите тук намаляха, не се дължи на въвеждането на зеления сертификат, а на естествения ход на епидемията.

    279 гласа
    14%
    86%
    1618 гласа

Коментари

  • 1 Перо

    69 289 Отговор
    Уважавам мнението на Мангъра,че ваксините не са панацея,но в случая не съм съгласен! Не защото мисля,че ваксините ще ни отърват от пандемията,а защото добрия резултат идва с дисциплината и организацията на превантивните мерки! Справка милиарден Китай!!!

    Коментиран от #14, #46, #47, #54, #80

  • 2 Перо

    33 212 Отговор
    Уважавам мнението на Мангъра,че ваксините не са панацея,но в случая не съм съгласен! Не защото мисля,че ваксините ще ни отърват от пандемията,а защото добрия резултат идва с дисциплината и организацията на превантивните мерки! Справка милиарден Китай!!!

    Коментиран от #52, #66, #78

  • 3 антиваксерите да знаят

    24 198 Отговор
    Мангъров е ваксиниран с Пфайзер.

    Коментиран от #5, #51, #81

  • 4 Хх77

    188 23 Отговор
    Котай е един голям концлагер.като искаш да те следят навсякъде и да си "в безопасност" да имаш социален рейтинг и тн иди в китай и си живей на безопасносно там
  • 5 разбирачев

    276 17 Отговор

    До коментар #3 от "антиваксерите да знаят":

    "Антиваксерите", не са антиваксъри, а са хора, които искат ваксините да са добре изтествани и изчистени и всеки да си решава за него си. Предния път, когато европейско правителство налагаше задължителни необратими медицински процедури на хората, се нарича сега холокост!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор


  • 7 Фриман

    33 202 Отговор
    С нашият манталитет няма да се справим бързо с пандемията. Вижте Япония се избави от короновируса, затвори границите си, задължителна ваксинация и край на короната в Япония. В ОАЕ 90% от населението са с ваксини, скоро и те ще я затрият короната. Съгласен съм с Петър, без дисциплина и здрав смисъл няма да стане. Побъркали сте от консперативни теории и подобна тъпотия, докато плащаме данъци, работим и потребяваме ние сме златни кокошки и няма никакъв смисъл в безразборното затриване на население от каквато и да е страна. А задължителното ваксиниране ни трябва да не мрем, като хлебарки. На антиваксърите мога да кажа само едно, не слагайте ваксини, моля. Без вас ще има повече дисциплина и ред.

    Коментиран от #12, #55, #57, #59

  • 8 нннн

    214 14 Отговор
    Абе, хора! Проблемът не е за или против ваксините. Който е ЗА, да се ваксинира. И обратното. Проблемът е в насилието, което наистина прилича на фашизъм.
  • 9 ФЕН

    166 9 Отговор
    Който НЕ вярва на Мангъров нека си направи труда да прочете учебниците по медицина ...по който са учили ВСИЧКИ лекари на планетата преминали са през много такива заболявания и сам да прецени ЗАЩО не говорят истинските лекари специалисти ...а търговци и политици налагат линията на развитие! За ваксинираните нека си проверят преди 14-15г. със свинския грип какъв план се заформи и как ЕС спря цялата измама!! Има си и доклади разследвания и хронология....после 2019 се коригираха слабите звена и чудото стана ....раздадоха се на правилните места пари и всичко минава . И е случайно че Урсула...е пряко зависима от ваксини и генно инженерство.....днес тя храни семейството утре мъжа и ще храни нея като лекува ваксаните.....четете официални док. а феейкове ....като до тука никой не споменава финансовия интерес на фармацията , на спекулата и други уродливи явления в нашето стресово битие. За протокола твърдо сам за ваксините НО направени по протокол и всички етапи на производство!!! ваксата за ковид изпитанието изтича 12.2023г сле което има период на анализ 1-3г. и представяне за одобрение 1-2г. и сще сия сложа на детето и на мен.Да тога бъдете здрави и позитивни.
  • 10 Обективен

    80 6 Отговор
    Ако имаме 25% ваксинирани плюс вероятно още към 40-50% преболедували( т.е.естествено ваксинирани ) става общо над 60% със сигурност . Но както казва и той всички трябва да преболедуват ( и ваксинираните ) ,за да отмине
  • 11 Облъчени

    139 7 Отговор
    Какви златни кокошки бълнувате? Не разбрахте ли, че търговията със здраве е най-доходоносна та инвестиция и вие сте стоката, уважаеми "бройлери"? Слагайте си ако щете и по 50 ваксини на седмица, но не се намесвайте в личното решение и мозък на човек.Кои сте вие да ви доказвам, че съм здрав а вие да ми налагате, че не съм? Вие наясно ли сте, че това боцкане няма да спре ? Вие наясно ли сте, че докато има хора ще има и вируси? Наясно ли сте, че ако няма болест, няма да има и медицина?

    Коментиран от #42

  • 12 Май

    49 4 Отговор

    До коментар #7 от "Фриман":

    Съжеляваш вече че си се ваксинирал
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор

  • 15 Fury

    74 3 Отговор
    За каква задължителна ваксинация говорите като още и още хора умират от ваксините справка статия за хочинало 20 годишно момиче в Словения. Стига простотии.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор

  • 17 7777777

    57 3 Отговор
    АХ ЗАЩО НЕ РАБОТЕХ В ПФАЙЗЕР, СЕГА ЩЯХ ДА ПОЛУЧА ТЛЪСТ КОЛЕДЕН БОНУС!

    Коментиран от #27

  • 18 axouxo

    69 5 Отговор
    А не бе,хич...Фашизъм си е и то по-голям от хитлеровия.Сега "антиваксър" е равно на "евреин" в миналото.Айде нема нужда,а?Кога владиката пее,попа седи и слуша.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор

  • 21 1122

    35 11 Отговор
    Към №1 Иди и поживей малко в Китай,и като се върнеш си кажи пак мнението.До 1989 година така беше и у нас.Защо отхвърлихме тоя режим при който нямахме права ,а само задължения,живеехме сациалистически ,ама ЛАГЕР,а в Европа живееха в капиталистически ама СВЯТ. А сега нещата станаха по зле и от социализЪма,защото капиталистическия свят се готви да премине към СОЦИАЛИЗЪМ ,защото при социализма има ограничаване на свободата,било то СОЦИАЛИЗЪМ или НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИЗЪМ както бише в Германия при ХИТЛЕР,така,че много внимавайте какво си пожелавате.То така се започва от едно невинно ограничаване на нещо,после на друго и докато се стигне до ограничаване на всички свободи на обществото и се превръщате в едни роби под каквато и да е форма.Започнат ли да ти ограничават правата /на времето всичко започва от Австрия ,Гърция, Италия, Германия ..../навсякъде където е имало фашизъм.
  • 22 ИВАН

    48 3 Отговор
    Като сте толкова загрижени за стадото, защо сте се оградили с пазванти и дебели зидове от хорската любов ... елате, заедно да седнем на една маса да ядем и пием и може и да си помислим дали ще ви повярваме
  • 23 антиваксер

    3 45 Отговор
    имунизираите се братя, че стана страшно
  • 24 Ели

    6 89 Отговор
    и аз съм привърженик на задължителна имунизация. Който не желае да си ходи на село при овцете.

    Коментиран от #28, #29, #43

  • 25 избор

    38 2 Отговор
    Зaщo триeтe кoмeнтaритe фaлшиви журнaлиcти, виe cтe тoлкoвa и журнaлиcти, кoлкoтo уcпяхтe дa дoкaрaтe и cлучaя нa Милeн Цвeткoв дoкрaй, бoг дa гo прocти чoвeкa!
  • 26 ПТАНКА

    6 59 Отговор
    ФАШИЗЪМ ЛИ Е ДА ОСТАНЕШ ЖИВ. А ФАШИЗЪМ ЛИ Е ДА НЕ УБИВАШ БЛИЗКИТЕ СИ, ДОРИ НЕСЪЗНАТЕЛНО????

    Коментиран от #38

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор

  • 28 Ами

    46 3 Отговор

    До коментар #24 от "Ели":

    така,като гледам...овцете(стадото) не сте само по селата.Даже обратното.

    Коментиран от #31

  • 29 фактите

    7 40 Отговор

    До коментар #24 от "Ели":

    Абсолютно. Тия дето най-много мрънкат имат по 14 имунизации и то голяма част от тях задължителни. Какво пречи още една? Нищо, пречи им главата!!!!

    Коментиран от #35

  • 30 Билио

    50 2 Отговор
    Както винаги доцента е прав!Който иска и има желание да го чуе и разбере!Само,когато застанат рамо до рамо Ваксинирани и Неваксинира и се борят заедно,ще насъпи реална промяна и ще успеем да си отвоюваме свободите обратно!До тогава бизнеса с препарати ще процъфтява на гърба на всеки един от нас!

    Коментиран от #32

  • 31 така е

    7 45 Отговор

    До коментар #28 от "Ами":

    Ами овцете обикновено са тъпо стадо. Немците ли са овцете или българите? Англичаните ли са овцете или българите? Италианците, американцит, шведите ли са овцете или българите? Вероятно българите, защото навсякъде другаде постъпиха умно. А тук овцете се водят и дават мнение най-тъпите овце. Вероятно като теб.
  • 32 Мулио

    6 43 Отговор

    До коментар #30 от "Билио":

    Аве, Билио, кви ги ръсиш. Ваксиниран съм и вече карам два пъти ковида. Рамо до рамо съм с неваксинирани, около 10 на брой. Дори това, че единия не умря не ги накара да си сложат ваксина. И сме рамо до рамо, те ме разболяват, аз го карам. Е, п
    много по леко от тях, ама защо трябва някой идиот да ме заразява? А иначе сме рамо до рамо.

    Коментиран от #33, #74

  • 33 Билио

    44 2 Отговор

    До коментар #32 от "Мулио":

    Замисли се с какво са те наболи,щом не те пази да не се заразяваш и да не разпространяваш зарата?

    Коментиран от #41

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор

  • 35 Коняра

    35 2 Отговор

    До коментар #29 от "фактите":

    За разлика от тези насилствени ваксинации ,другите първо бяха преминали всички общоприети изпитания и проверени. Сега просто си продават стоката и богатеят. Даже частни фирми си вземат наема от хора на които е нужен кислород в домашни условия след лежане в болница. Виждаш ли колко долна история се получава без да споменаваме трупарски лешояди ? Покажете едно преимущество след ваксина и липса на ограничения като при останалите хора . Дори някои хора си карат леко ковида за разлика от други неваксинирани ,докато някъде цели кръвни фамилии пострадаха. Нещо в кръвта май и гена , а не само ваксан или не. Нещо в начина на живот - сланинка , буре с вино и 100 тина ракия за година не стига . Диабетче ,месо основно ,чипсове и другите отрови в магазина като колбаси ,пастети , майонези и сосове ,сирене почти без мляко . Хайде сега се загрижете още за хората ,добродетели такива . Или като си се набучил и вече нищо не разнасяш . Оставете хората да живеят както искат . Точно Вие ваксинираните нарушавате всички останали правила и заразявате от самоувереност защото сте свалили гарда от предоверяване. Но никой не те е карал на сила и с финансов рекет или затвор. В Австрия делят затвори за неваксинирани и ваксинирани. Харесва ли ти ? Хайде и гробищата да делят .

    Коментиран от #40

  • 36 malkija

    18 0 Отговор
    Лудите никога няма да свършат,както и техните последователи!
  • 37 Кольо,

    42 2 Отговор
    Вчера 1 декември беше денят на спинаджиите СПИН хиф позитивните.
    Минаха 40 години от тогава и до сега не са открили ваксина лекарство срещу него....
    А за измисленият Ковид 19 за по малко от година....
    Вируси има милиони от както свят светува,аз и до сега смятам че това е една грандиозна конспирация и измама а от къде идва всеки трезвомислещ може да се досети.....!!!

    Коментиран от #45

  • 38 Кой

    29 0 Отговор

    До коментар #26 от "ПТАНКА":

    Ви излъга, че ваксинираните не разнасят вируса и не заразяват близли Ви/си?
  • 39 койчо

    15 0 Отговор
    не знам определението фашизъм е много яко да се употребява мангъров сигорно го е изживял фашизма щом знае ,но че се правят на интересни и някои си направиха политически имидж и кариери, а други милиарди печалби за това съм сигурен
  • 40 фактология

    3 34 Отговор

    До коментар #35 от "Коняра":

    Има само една малка, но съществена разлика. Тия които вярват в насилствените ваксинации са живи и здрави. Ходят по стадионите без маски. Ние, съответно ти ли си Пророкът, който разбра единствен за какво става въпрос. Две трети Европа и Северна америка са глупаци, добре, че има такива като теб да прозрем бъдещето. И още нещо, ваксините, които на теб са ти слагани са от времето когато телефоните бяха с шайби. Сега какви са телефоните? Тия дето измислят телефоните не са ли същите умове като тия дето са измислили новите ваксини? Каква е разликата? Ползващ мобилния и не ти пука нито за твоето здраве, нито за чуждото от тях. А има ли такова, няма ли? Чакаме другия Пророк за да ни светне.

    Коментиран от #58, #70

  • 41 Мулио

    1 27 Отговор

    До коментар #33 от "Билио":

    Ами наболи са ме с нещо, с което карах ковида като грип, ако не бях се тествал, нямаше да разбера. От околните ми приятели - един мъртъв от ковид, един едва го спасиха, бяха се обадили на жена му, че не могат да гарантират оживяване. Две близки, от три месеца имат всякакви усложнения здравословни. За това сме на тоя хал, защото слушаме такива като теб.

    Коментиран от #50, #64

  • 42 ВСС

    0 3 Отговор

    До коментар #11 от "Облъчени":

    Ко?! Не!
    Май те пере съчмата в главата и то яко. Къде си здрава? Само не и в главата май!!!!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор

  • 44 Служител

    1 28 Отговор
    Не мога да повярвам какъв е резултата! Явно ви харесва в какво положение сме ... това няма да приключи скоро хора!!! Как може да сме такива задни колелета всички веееееее!!!! Естествения ход на епидемията - бла бла . аре де се върнем към нормалният начин на живот тогава .. ама да не почнете да падате като пилци - вие или вашите роднини .. тогава се върнете някъде където активно сте антиваксърствали и се молете за другите! .. аз имам 7 починали приятели - бог да ги прости!
  • 45 Росен

    0 2 Отговор

    До коментар #37 от "Кольо,":

    Има лекарство за СПИН, Меджик Джонсън вече не е болен, иначе си прав
  • 46 hmmmmm

    31 1 Отговор

    До коментар #1 от "Перо":

    Кое Ви кара да вярвате, че като ни набият на всички по една игла, ще плеснем, ще се прегърнем и ще бъдем безкрайно здрави, единни и ще обичаме ближния си?

    Защо не задължат всички да спрат цигарите, алкохола, мазньоча, сушените колбаси. Защо не задължат всички да скачат на въже, да правят сутрешна физзарядка? Все неща, които те правят по-здрав? Ами трябва и на куцо, сакато и на здраво да му набият по една игла, ей-така, за да сме еднакви?

    Много данни вече са събрани, но много от наистина важните данни услужливо се скриват. Е, не мога да им повярвам, че ни мислят доброто.

    Коментиран от #48

  • 47 Мястото е мним доктор

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Перо":

    Печели яки пари от статии и прегледи. Трябва му ревизия. Може да се окаже, че има повече пари без данъци от 12WC Дамаджанов.
  • 48 Всеки да решава!

    1 22 Отговор

    До коментар #46 от "hmmmmm":

    Ваксина или чувал!

    Коментиран от #68

  • 49 Мислиш се за Манафов?

    4 0 Отговор

    До коментар #43 от "Azzz":

    При бай Ставри ли практикуващ?
  • 50 Те отворковците ще го усетят

    4 1 Отговор

    До коментар #41 от "Мулио":

    Мангустата нали разбра, че Covid19 няма да си ходи и му висна човката. А как се надяваше до година-две да си вземем довиждане с covid19.Ще се боцкаме до гроб!
  • 51 Мангъров не се прави на умрял

    2 11 Отговор

    До коментар #3 от "антиваксерите да знаят":

    Платен си! Признай колко ти плащат за плещиш угроза!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор

  • 53 Няма логика М@нг○!

    3 5 Отговор
    Да печелиш като лекар и да си АНТИВАКСЪР!
  • 54 Бат сали

    1 25 Отговор

    До коментар #1 от "Перо":

    Мангъров е умствено болен човек.
  • 55 Bronko

    32 0 Отговор

    До коментар #7 от "Фриман":

    С цялото ми уважение, Вие господине сте изключително заблуден човек!Щом смятате ,че някой го е грижа за Вас ,хубаво ,но не убеждавайте нас "антиваксерите" ,че тази ваксина е отговорност и дисциплина.Аз лично не съм против ваксините ,както и повечето хора.Против съм конкретно срещу тази и съм против да слушам повече лъжите им.Всеки средно интелигентен човек вижда всекидневната пропаганда и лъжи и с просто око.Който има желание ,нека се ваксинира ,нямам нищо против, но нека и всеки човек да преценява сам за себе си ,а не за мен да решава някой покварен политик ,който твърди че много го е грижа за нас ,не благодаря!И за финал на всички "дисциплинирани "и "отговорни" ще кажа ,че лично познавах трима човека ,които се ваксинираха и не след дълго хванаха Ковида и починаха ,мир на праха им!
  • 56 НАТО ВЕЦ

    17 1 Отговор
    Именно "либерализмът" е новото убежище на фашизма.
  • 57 Пешо

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Фриман":

    Де.бил необразован!
  • 58 Идиотология

    23 0 Отговор

    До коментар #40 от "фактология":

    Кой ходи по стадионите тия дето ще ги затварят в пълен локдаун ей сега по Коледа ли или тия дето приемат в болниците по-голям процент набодени? Кой прегърнаха живота 100% набодения Гибралтар или Израел с 4-та бустерна? То бива а си ол.игофрен ама вашето е невиждано!
  • 59 Отвори си очите

    28 0 Отговор

    До коментар #7 от "Фриман":

    Образовай се малко, точно ваксинираните не спазват дисциплината. Защото те не носят маски тъй като се чувстват безсмъртни. Не забравяй, че ваксинираните могат да заразяват другите. Ваксинацията не те предпазва от заразяване, а само облекчава симптомите при евентуално такова. А в същото време ти съсипва имунитета.
  • 60 Бай Благой

    33 0 Отговор
    Абсолютен фашизъм си е!
    Това е една война на търговците, които станаха милиардери за по-малко от година.
    И стига сте наричали тази експериментална течност - ваксина!!
    Това още не е ваксина хора!!! Това нещо е в тестов период!!
  • 61 кочо

    19 0 Отговор
    опасността идва от това че ваксините НЕ СА ИЗПИТАНИ.
  • 62 Елена Калчева

    20 0 Отговор
    Не знам ,аз не одобрявам ваксините!Самата аз преболедувах на 06,1,2020година,плевмония в ляво....Сега на 01,12,2021 си направих тест за антитела и замоя радост имам 1390 + антитела!Обсипват информация,че след 9 месеца,вече няма зощита организма,опроворегавам това! Бог е Велик,неговата помощ ми стига!

    Коментиран от #85

  • 63 волен сидеров

    25 0 Отговор
    НИМА ХОРАТА НЕ ВИЖДАТ ,ЧЕ ВАКСИНИТЕ СА БЕЗПОМОЩНИ -ТРЯБВА ДА СТАНЕМ ВСИЧКИ ОВЦЕ ЛИ
  • 64 Билио

    26 0 Отговор

    До коментар #41 от "Мулио":

    Да кажем нещо и за онко,рако болните,защото освен Кромид има други далеч по опасни заболявания до които им се отказва лечение,заради такива като теб,които вярват китайската кашлица!И понеже вярваш на медиите,които изведнъж станаха загрижени за нас!Само да те светна,че смъртността в Бг ,винаги е била изключително висока,поради ред причини.Основно ни лиспва адекватно болнично лечение,заради което всички губим близки хора постоянно!!!Можеш ли да ми кажеш състава на ваксините,какво садържат?
  • 65 1234

    20 0 Отговор
    Като спрат да умират здрави хора дни след ваксинацията, ще се ваксинирам не деня. Имам БЦЖ, и сега ще се ваксинирам.
  • 66 волен сидеров

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Перо":

    ДОБРЕ ТИ ПРОМИВАТ МОЗЪКА МЕДИИТЕ ,ХОДИ ЛИ В КИТАЙ ДА ГО ВИДИШ ИЛИ НЯКОЙ БЛИЗЪК ДА ТИ КАЖЕ ИСТИНАТА,ИМА ХОРА КОИТО ВИЖДАТ
  • 67 неваксинирания

    16 0 Отговор
    Здравното министерство: Омикрон не е засечен у нас,явно не са му позволили всичките тези 22% ваксинирани,хахахаха
  • 68 ми не

    12 0 Отговор

    До коментар #48 от "Всеки да решава!":

    Ми не, мисля да пропусна и ваксината и чувала за следващите няколко десетилетия. Здравословно хранене, спорт и други неща = силен имунитет.
  • 69 sandokana

    9 0 Отговор
    грип е имало преди има сега и пак ще има. преди 5 години кой се ваксинираше есента превантивно срещу грип ? и сега няма разлика. смътноста не се е качила с повеюе от 5-10 % , дажи и това не е сигурно. може да си е същтата като преди години
  • 70 Кончетобратму

    8 0 Отговор

    До коментар #40 от "фактология":

    То и друг е отговорил ,но аз само ще ти кажа кратичко - Тези които Не Вярват в Насилствено правене на ваксинации и не ги желаят насилствено са живи и здрави и даже ти пишат. Никой не е пророк в собственото си село и Швейцарците няма да вкарат гласувалите 34 % срещу насилствените мерки в затворите, а и когато не работиш какво ще вземат за глоба. Децата ли ? Единственния ти покрив и на улицата ,може би ? Или най-добре каторга в мините и да вадиш ценни изкопаеми . Кое трябва според тебе щом не искаш да ходиш на футболен мач ,концерт, ресторант или нощно заведение ? Всеки води собствен начин на живот и Не може да се налагат обобщени мерки от политици със закон. Не е човешко ,а и те не живеят като повечето от избирателите. Пазете се здрави и успех на ваксинирани и на Не ваксинирани. Трябва да живеем заедно, защото иначе си е бял мафиотски фашизъм.
  • 71 Муньо

    13 0 Отговор
    Имам позната лаборантка. След две ваксини има хора с 15 единици антитела. Бау ли мяу ли! И хора хора без симптоми с 300. Това е от тестовете за антитела. Ми то егати ваксините . Тя също не е а и не иска да се ваксинират. Айде сега да видим къде е ползата от тия "ваксини"?
  • 72 111

    1 5 Отговор
    ВЪПРОСЪТ : "ФАШИЗЪМ ЛИ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНАЦИЯ? " Е ЗАДАДЕН НЕПРАВИЛНО.
    КАКТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ, В БЪЛГАРИЯ ФАШИЗЪМ НЕ Е ИМАЛО.
    ВЪПРОСЪТ ПО-СКОРО ТРЯБВА ДА БЪДЕ : " КОМУНИЗЪМ ЛИ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНАЦИЯ? "
    КОМУНИЗМА ВЕЧЕ ГО ПРЕЖИВЯХМЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 45 ОДИНИ И ПОСЛЕДВАЩИТЕ 30 ГОДИНИ СЛЕД ПОРВИТЕ 45. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ПРЕЗ КОМУНИЗМА СЪЩО ИМАШЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ВАКСИНАЦИИ .
  • 73 Неспящ

    12 0 Отговор
    Прочетете книгата "Какво лекарите не ни казват за ваксините".
    Лесно ще я намерите. Малко цитати от книгата:
    „Единствената безопасна ваксина е тази, която никога
    не е слагана.”
    д-р Джеймз Шенън (Нац. здравен институт на САЩ)
    „Най-голямата лъжа, изричана някога, е че ваксините са безопасни и ефективни.“
    Д-р Лен Хоровиц
  • 74 Напротив,

    3 0 Отговор

    До коментар #32 от "Мулио":

    ти тях заразяваш.
  • 75 Опит

    10 0 Отговор
    Опит за оцеляване на замесените в пландемията е!
    Представяте ли си да изчезне вирусчо, без всички да са са "ваксинирали"? Абсурд! Затваряне на всички, "ваксини" на всички, ограничения за всички. И дружно "победихме" вирусчо... Засега сме трън в задника на организаторите, щото току-виж изчезне и без изброените беди, и ще трябва да се обясняват пред "ваксинираните" някой ден.
  • 76 васик атанасова

    14 0 Отговор
    предлагам доцент мангъров за министър на здравеопазването в България
  • 77 ЕДИН ФАКТ

    3 0 Отговор
    След като О-микрон не се повлиява от съществуващите ваксини ... с какво ще се ваксинирате? А докато "префасонират"ваксината" срещу О-микрон той, вируса ще е мутирал през Епсилон до О-мега , които ще са по-заразни но ще си ги караме като сезонен грип!!! Е?

  • 78 Варна

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Перо":

    Вие предполагам сте ваксиниран , ваксиниралуи сте и децата си , бебето ако имате такова , тогава се питам....Какъв ви е проблема??
  • 79 1520

    6 0 Отговор
    не съм против ваксините но да се налагат ФАШИСТКИ методи не сам съгласен защото тръгне ли се по този път е ясно до къде се стига примери колкото щеш
  • 80 Коста

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Перо":

    Перо, много ти е мазен и двуличен отговорът!
    Значи признаваш лудостз, наречена пандемия и си съгласен с мерките, но не вярваш на ваксините?
    Щом допускаш, че има пандемия, ще се съгласиш на всякакви мерки, а в тях влиза и ваксини, репресии, сгрегация и концлагери.
    Целия уродлив букет на сатанистите.
  • 81 Коста

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "антиваксерите да знаят":

    антиваксърите да знаят, злобний троле, лъжлив, също като господарите ти, организаторите на пЛандемията.
    Мангъров ви е трън в очите.
    И защо само за Мангъров говорите, все едно, че е само той в полето на разумните? Хиляди са специалистите, които са на негово мнение.
  • 82 Коста

    3 0 Отговор
    Ако всички се ваксинираме, кой ще копа гробовете на имунизираните?
  • 83 Коста

    2 0 Отговор
    В България, само една малка част, около 10% са ваксинирани доброволно. Останалият процент на ваксинация се получава от принудително ваксинирани, НО ваксинираните са най-агресивната част от обществото и това е обяснимо за психиатрите.
    Ваксджиите са и най-активните тролове във форуми, гласувания и всякакви прояви за склоняване на населението към суицид.
    Аз не съм антиваксър! Аз съм против ваксините срещу измисления Ковид и всичките му рекламирани разновидности!
    А след тази лудост с пЛандемията, сериозно изледвам какво съдържат лекарствата, преди да го приема или дам на децата си.
  • 84 мнение

    16 0 Отговор
    прав е мангъров фашизъм е насилствено да инжектираш здрави хора с разтвор който е доказано смъртоносен
  • 85 Барабанчик

    0 0 Отговор

    До коментар #62 от "Елена Калчева":

    Първия случай на ковид в BG бе в началото на МАРТ 2020!

    Инак и аз съм антивкс ма немога толкоз хубаво като теб.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта