Last news in Fakti
11 Декември, 2021 6661

Старата vs новата „тройка“


  • BMW 3 Series G20 BMW представи седмото поколение 3 Series през 2018 година с промнена визия, нови технологии и нови варианти на задвижване.
  • BMW i3 Sedan През 2022 година в продажба ще влезе фейслифтът на 3 Series G20, а заедно с него ще видим и изцяло електрическата версия на модела, носеща името i3 Sedan

    299 гласа
    72%
    28%
    112 гласа

Коментари

  • 1 тъпичък

    15 8 Отговор
    Извинете, ама не разбирам какво е това "vs"

    Коментиран от #5, #12

  • 2 Механик

    17 5 Отговор
    Заглавието кърти, направо. Показва интелектуалното ниво и вкуса на писателя. "Старата VS новата" (ползване на кирилица и латиница в едно словосъчетание) е като "въглероден ДИОКСИД" (ползване на два езика в едно словосъчетание) carbon dioxide
  • 3 Българин

    6 15 Отговор
    Горд съм, че работя по тази кола от излизането и като концепция, и че в България също можем да сме част от приноса към автомобилостроенето. Ама при бай Тошо беше по-добре, когато произвеждахме домати, цигли и калашници.
  • 4 expert

    29 20 Отговор
    На кой му пука! Една надценена марка, нищо повече.
  • 5 ПетровMr Петров

    9 5 Отговор

    До коментар #1 от "тъпичък":

    v/s , versus-на български "срещу", чете се-версъс
  • 6 АбстрХиране

    4 5 Отговор
    Збстрахираме се от другите неща, но защо винаги харесваме старите коли, а новитеи все нещо не им било хубаво :) Така вече 30 години ... защо не си купувате значи 50 годишни коли, като тогава са били най-хубавите )
    И защо Германия все се чуди какви статии за авт. фенове да напише, така че да си изхвърли старите коли в източна Европа ?

  • 7 газ-21

    8 4 Отговор
    две недоразумения
  • 8 няма значение

    9 2 Отговор
    Е да нормално, не можем да си позволим нова трета серия на BMW ми дай да я оплюваме, да се заяждаме едни с други. Уважееми всезнайковци, някой може ли да ми посочи здрав и надежден автомобил произведен след 2010. Не че нещо, ама ако не сте забелявали автомобилите (а и не само) се конструират така, че да изкарат определен пробег, от там нататък започват да се разпадат. Естествено всички са съгласни с това и само оплюват. Както и с всички останали теми, нещата няма как да вървят към по-добро ако всички сме озлобени и разединени. Притискат ни от всякъде, пари за това пари за онова, а всички ние спим и само буйстваме но зад клавиатурата. Ми страхотно нека ни мачкат тогава. В крайна сметка заключение колкото по-нов автомобил, толкова повече електроника и толкова по-добро конструиране да започне да се разпада след определени километри и това си е всеизвестен факт. Никой не го крие. А някой ще ми отговори ли какво би станало, ако никой в света не си закупи чисто нов автомобил докато не започнат да ги произвеждат както трябва? Дали новите коли ще бътдат такива "недоразумения" както се изразяват някои. Ами ако всички хора спрат да се примиряват с това безумие един добре за сметка на всички останали. Дали ще продължим да бъдем една от водищите страни с най-вискоки цени на какво ли не и в същото време с най-ниски заплати?
    Поздрави и весели празници.

    Коментиран от #13, #15

  • 9 дявола

    7 4 Отговор
    Тази марка беше здрава и надеждна 90 години сега е само за витрина и реклама за друго не става.А и за друго става за подаръци във томболи и хранителните магазини
  • 10 Владо

    6 0 Отговор
    Като оставим настрана писателските способности на автора, тройни кара да сравняваме “старата” тройка с новата, която ще излезе на пазара догодина. Какво има да сравняваме?
    Една кола, която малко хора са имали удоволствието да карат с друга, която сме виждали в най-добрия случай на картинка…
    Автора е идиот!
  • 11 Надеждата

    8 0 Отговор
    За тези модели,още не съм събрал пари,затова си карам Е 46,дано ми е вярна още 10-тина години,докато навърши 30.

    Коментиран от #14

  • 12 Sub zero

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "тъпичък":

    Не си ли играл мортал комбат на сега мега драйв
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор

  • 14 Смрф

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Надеждата":

    Модела който карате, е последният читав. След него електрониката им е много зле.
  • 15 Дачия е колата

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "няма значение":

    Дачия е колата,брат. Доста надежден автомобил

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта