Last news in Fakti
15 Декември, 2021 6398

Разчистват ли терена в СДС?


  • Дончо Златев член на НИС на СДС На последния Национален съвет внесох искане за колективна оставка. То беше подкрепено от югозападния регион, който също е изключен от СДС. С тези действия Румен Христов и неговата клика се опитва да разчисти терена за предстоящата националната конференция.
  • Илия Лазаров главен секретар на СДС Това е фалшива новина, че някой въобще е изключен. Повече от две години те не са подавали нито списък с членовете, нито са заплащали членски внос. И на практика сами са прекратили своето членство в СДС.

    344 гласа
    88%
    12%
    45 гласа

Коментари

  • 1 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    93 14 Отговор
    Никой нормален не се интересува от тази файтон-партия...
  • 2 Хохохо

    75 9 Отговор
    Единственото фалшиво нещо е цялото ви СДС.
  • 3 Софийски

    76 6 Отговор
    СДС хората го мразят от времето на костов. Лепнаха се за герб, сега потъват заедно, хората могат само да се радват. Бутате се за власт и заплати, но никой не ви вярва.
  • 4 Дългият

    44 6 Отговор
    Плъховете усетиха, че корабът на Герб потъва бавно и няма вече субсидий. Само нови лица ще възродят СДС
  • 5 Асссс

    15 3 Отговор
    с ДС

    Партията на ДС може да се закрива.
  • 6 Бако

    8 1 Отговор
    СДС се изчерпа още след като Костов се ядоса ,че хората в СДС избраха Надежда Михайлова. Вместо Екатерина Михайлова. Костов след това игра напук на СДС. И ...Естествено СДС пропадна и потъва в забвение.
    Боко Тиквеника направи всичко възможна да направи Костов виновен за .....глобалното затопляне. Медиите са още негови. Успя. Той е. ВИНОВНИЯТ. А сегашното СДС - от Селският Пазарджишки селянин от Меселимето и вечният аморфен плужек - председател, може да се отече в Канала по каналния ред...

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта