Last news in Fakti
16 Декември, 2021 7522

Трябва ли Западът да преговаря с Владимир Путин?


  • Дария Навалная руски опозиционер Нека тези, които апелират за прагматизъм към диктаторите, да отворят учебниците по история и ще видят неприложимия политически закон - умиротворяването на диктаторите никога не работи. Самата същност на авторитарната власт предполага постоянно повишаване на залозите, агресията и търсене на нови врагове.
  • Марио Драги министър-председател на Италия Решение с Русия може да бъде намерено по дипломатически път. Смятам, че може да бъде използвана дипломация на ангажираността. Често водя диалог с руския държавен глава Владимир Путин. Приветствам и разговорите на Путин с американски представители. Това показва, че Русия иска да бъде част от вземането на решения. Това не е поведение на човек, който просто иска да се отдалечи.

    145 гласа
    15%
    85%
    809 гласа

Коментари

  • 1 КОТарАК

    61 47 Отговор
    как може да се преговаря с държава , от която си енергийно зависим? още ли има неосъзнати които не разбират , че ЕС отпада автоматично като заплаха за Русия във военно отношение
  • 2 Гнида

    148 19 Отговор
    Събаряха рубли , мислиха санкции , плашиха ... Но Русия е сериозна хапка и им приседна .
  • 3 sm golden

    120 15 Отговор
    ДО: КОТарАК
    Ние не сме просто зависими - ние сме окупирани и обезличени от картата на света, но от EU и САЩ!
    Изчезваме физически и духовно. Унищожават ни историята, допускат земята ни да бъде превзета от "варварите" и превърната в мусюлманска територия.

    Коментиран от #5

  • 4 Евроатлантик

    117 14 Отговор
    Путин има основна заслуга по съживяването на Русия, която нейните западни партньори доведоха до колапс! А Навални и Навалная са предатели и платени жалки слуги на САЩ! При тази държава всички страдания и море от кръв и сълзи, които причиняват на другите народи и държави са лукаво прикрити с обяснения за борба срещу диктатори, човешки права, свободи и други подобни!

    Коментиран от #8, #17

  • 5 Тра ла ла

    22 70 Отговор

    До коментар #3 от "sm golden":

    Ние българите доброволно се присъединихме към ЕС, България е част от ЕС, българите са европейци, каква окупация те гони !?

    Коментиран от #10, #30, #31, #38

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор


  • 7 ттт

    58 13 Отговор
    Да сравнявате изказванията на министър-председателя на Италия и една незначителна особа е огромна обида за Италия. fakti.bg, не правете друг път тази грешка!
  • 8 Е те това е истината

    35 6 Отговор

    До коментар #4 от "Евроатлантик":

    " Путин има основна заслуга по съживяването на Русия, която нейните западни партньори доведоха до колапс! А Навални и Навалная са предатели и платени жалки слуги на САЩ! При тази държава всички страдания и море от кръв и сълзи, които причиняват на другите народи и държави са лукаво прикрити с обяснения за борба срещу диктатори, човешки права, свободи и други подобни! "
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор

  • 10 Референдум

    56 7 Отговор

    До коментар #5 от "Тра ла ла":

    Някой питал ли те е искаш ли в нато и ес. Повечето българи са против нато, за ес са вече за, само защото дава работа за робите в България, а за чиновниците работа в Брюксел.

    Коментиран от #11, #19, #25, #27, #41

  • 11 Референдум

    1 3 Отговор

    До коментар #10 от "Референдум":

    Чети : От България.
  • 12 От Вазов

    34 6 Отговор

    До коментар #9 от "Българин":

    Вазов - " от Русия няма втора, тъй велика на света"
  • 13 ИВАН

    48 4 Отговор
    То бяха обещания за светло бъдеще - НАТО, Европа, просперитет, сигурност ....и какво стана - цъфнахме и вързахме, и в Европа цъфнаха ...... Прочетете Прощалното писмо на Фидел Кастро - този велик мъж е виждал в бъдещето
  • 14 Ели

    29 4 Отговор
    И Дария мечтае един ден да се изправи пред еропарламента като първа дама до новия президент на Русия назначен от запада. Ноо не винаги мечтите се сбъдват.
  • 15 Българин от САЩ

    49 6 Отговор
    По какъв критерий тази гугутка определя Путин като "диктатор"?
  • 16 кака

    38 4 Отговор
    Тази се скъса да обикаля по света докато Нвални е в изправителен лагер. Интересно кой я финансира?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор

  • 18 ааа

    33 3 Отговор
    Не слушайте Европейските и Американските подлоги които пропагандират ДЕМОКРАЦИЯ. Нали сега е доемокрация и в Русия?
    Не им харесва на Американци и Еропейци, че не могат ТЕ да грабят от богатствата на Русия.
    Кондулиза Райс - Русия има 2% от населението на света и 16% от природните богатсва. И това не било правилно по Американски.

    Коментиран от #20

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор

  • 20 оппа

    11 15 Отговор

    До коментар #18 от "ааа":

    Все още има идиоти които сравняват щатите и западна Европа с Рашън режима, но всички завиждат на американския начин на живот и пращат децата си да учат на запад като другарката Корнелия.

    Коментиран от #22

  • 21 1520

    27 2 Отговор
    тези тъй наречени опозиционери са просто предатели много платени шпиони като криминалния престъпник навални
  • 22 ааа

    6 0 Отговор

    До коментар #20 от "оппа":

    Нищо не си разбрал.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор

  • 24 КАРЛИ

    16 4 Отговор
    нЕЗАВИСИМО ДАЛИ СИ РУСОФИЛ ИЛИ РУСОФОБ- НУЖНО Е МАЛКО СИВО В ТИКВИТЕ СИ, ЗА ДА ПРЕЦЕНИТЕ ТРЕЗВО КАКВО Е РУСИЯ ОТ ПРЕДИ И СЕГА - ПО ВРЕМЕТО НА ПУТИН.
    Бедни ми българСКи юнаци, Хъшове, Русия си е Русия, спомнете си какво е казал Великият Държавник - Ото Бисмарк за Русия и тогава пишете глупостите които плещите за Русия.
    Ако Русия пръдне и Щатите ще се осерът. Биснеса ИМ в САЩ свързан с ядреното гориво и отработването му е ИЗЦЯЛО Руски бизнес. Ако Русия спре дейността си там , половина А-ка остава без гориво за ядрените си централи и без ток. Както сега се случи с Газта. Пренасочена я към ИЗТОК, КАКТО сащ НАПРАВИ С ВТЕЧНЕНАТА газ., ВПРОЧЕМ сащ я купуват от Ямалският завод за втечнен газ и я продават в Европа включително и на НАС С МНОГО ДОБРА ПЕЧАЛБА.

    Коментиран от #33

  • 25 Аха ясно

    6 19 Отговор

    До коментар #10 от "Референдум":

    Питаха ме подсъзнателно на изборите и ние българите гласувахме ! И какъв му е проблема на НАТО, като е само в плюс за нас, като например, децата ми няма да ги занимават с глупости принудително да ги набутват в казарма да затъпяват, вместо това ще ги пращам на училище, за да поумняват, а и разходите са далеч по-малко, отколкото да се поддържа наборна войска.

    Коментиран от #29, #39

  • 26 Българин

    7 19 Отговор
    С руснаци не се преговаря.Руснака разбира само от бой.

    Коментиран от #45

  • 27 Напротив

    5 13 Отговор

    До коментар #10 от "Референдум":

    Повечето българи предпочитат НАТО и ЕС, както са гласували на последните избори, не знам дали си разбрал кой управлява България в момента, освен ако не твърдиш, че нарочно гласуват срещу себе си
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор

  • 29 ааа

    8 5 Отговор

    До коментар #25 от "Аха ясно":

    Какво представляваше казармата. Начин за възпитание на неубоздани деца - пубертети, наркомани, алкохолици, бандити и всякаква друга паплач. На които родителите не са се справили с проблемните си деца. Училищата не са средство за решаване на родителските проблеми. Ха сега НАТО да Ви реши проблемите.

    Коментиран от #32, #34

  • 30 Нямаше

    17 2 Отговор

    До коментар #5 от "Тра ла ла":

    въобще допитване донарода искаме или не,а оня грозник с Трабанта дето лиза подметките на краварина като дойде в София и рева с крокодилски сълзи,еврейския му тъп предател квича спасете ни вземете нив нато.Боклука си остава боклук и предател,койтоникога не милял за родината. Сагнета и алкохол и софри сеподписваха глави по присъединяванетокъм скапания ЕС,от който бял ден не сме видялии изнасяме за там само проститутки,берачи и миячи назападни задници.

    Коментиран от #35

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор

  • 32 Глупости

    2 9 Отговор

    До коментар #29 от "ааа":

    Моята рота бяхме 30 човека, като половината не бяха чували или виждали наркотици, 5-ма от тях се уволниха със зависимост от хероин, часови напусна поста и с автомата се разходи до близкото село за цигари под въздействие на хероин. 3-ма от ротата за пръв път разбраха, че са хомосексуални именно в казармата, 8 от тъпите парчета за увото ограбиха магазин за алкохол и т.н. и т.н ! На кой ги обясняваш тия !? Фантастика.....

    Коментиран от #42

  • 33 Ало

    1 11 Отговор

    До коментар #24 от "КАРЛИ":

    Русофила като си толкова възхитен иди да живеш там. При Путину както при Сталину. Заблуден си. Преди великия съветски съюз който цоцаше и смучеше от целия варшавски договор. И пак се сгромоляса а сега Русийката парадира само с газта и гледа да плячкоса (анексира) някоя друга държава. Освен ракети и бомби друго не могат.Един телевизор не можаха да направят. Автомобилите им ако ги издялаш с джобно ножче ще са по хубави. Не могат да се сравняват и с малкото пръстче на Китай.
  • 34 ааа и още нещо

    3 3 Отговор

    До коментар #29 от "ааа":

    Унижението на човешко същество, не е никаква дисциплина и не може да те научи на нищо освен омраза, има си начини за възпитание, но за това си се изисква мозък. Безмозъчните нямат алтернатива и за това пращат децата си някъде, където да бъдат унижавани, а и да се поотърват от децата си, за които не са имали никаква представа как да ги възпитат

    Коментиран от #37

  • 35 Е то

    2 8 Отговор

    До коментар #30 от "Нямаше":

    За идиоти като теб сигурно по добре 16-та република на СССР да бяхме станали. Добре че сте малко и никой не ви бръсне за слива.
  • 36 Sts

    7 2 Отговор
    И не забравяйте Винаги с Европа ,никога срещу Русия.Кви ги дрънкате по горе че не ни питали за ЕС?! Та вие луди ли сте ,какво щяхме да сме сега без ЕС съответно и НАТО понеже са ръка за ръка.Нима Русите не бяха в локдаун през 90-те та и ние покрай тях!?!?Сега сме по добре от тогава май нали критици?Та пак опряхме до това че с Европа винаги срещу Русия никога.
  • 37 aaa

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "ааа и още нещо":

    Да дисциплината е прост проблем. И особенно по военния закон.

  • 38 Глупости!

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Тра ла ла":

    Нито за НАТО, нито за ЕС са проведени референдуми. Продажната политическа върхушка ни набута за да краде повече.
  • 39 Халюцинации

    5 0 Отговор

    До коментар #25 от "Аха ясно":

    имаш, НАТО е жива загуба за нас, само миналата година под натиск изхарчихме 5 милиарда за оръжие, което не ни трябва. Тези пари са достатъчни за вдигане на пенсийте на възрастните хора двойно.
  • 40 Хонорик

    4 0 Отговор
    Да,редно е да се преговаря и да се направят отстъпки от всички страни.В момента всички се държат агресивно,сякаш сме в периода на студената война.От една страна Украйна трябва да има сигурност и самостоятелност,а от друга Русия не бива да бъде заплашвана и заобиколена от военни бази от всички страни.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор

  • 43 Иван

    0 0 Отговор
    Това което е написала Навална важи за САЩ няма да изброявам всички страни последната е Авганистан сега идва Украйна.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор

  • 45 Андро

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Българин":

    Абе бой, бой ама който започна с бой и после ги докара я до Париж, я до Виена, я до Берлин. И какво печели? Цар Боеис го е казал “ Винаги с Германия, никога против Русия. Това е основния репер на българската външна политика.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта