Last news in Fakti
09 Февруари, 2022 7785

Ще прекрати ли ВСС мандата на Иван Гешев?


  • Кирил Петков премиер Въпросът е дали ВСС наистина ще поеме отговорността, която му е дадена по Конституция, и да си свърши работата.
  • Евгени Иванов членът на прокурорската колегия на ВСС Ако бъде внесен сигнал за нарушения, които е направил главният прокурор, ще разгледаме казуса по същество. Не бива да анатемосват предварително ВСС.

    828 гласа
    77%
    23%
    240 гласа

Коментари

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор

  • 2 Комон Сенс

    81 15 Отговор
    Евгени Иванов: "Ще протакаме и размотаваме още 10 мандата ако се наложи. Нашето момче е добре защитено от нашия СС"

    Коментиран от #50

  • 3 никакво бавене

    71 20 Отговор
    След като ВСС не работи, значи ни трябва нов състав и толкоз. Надявам се тези там не се имат за незаменими.
  • 4 герой от комиксите

    58 61 Отговор
    Кичо е супермен - хем е Премиер , хем е Супер Главен Прокурор , хем продава "добавки" , хем е женен за жена си ,хем е за ръчичка с Ленчето , ама и с Кокорчо (и с дружките си от един сайт - вие знаете КОЙ) , хем е за Макетата да са в ЕС ама не съвсем ,хем е против корупцията и непотизма , ама пък неговото П на ПП (правителство на ПП и дружина) освен корупция и непотизъм (шуро-баджанащина по нашенски) - друго не генерира , хем е за вдигане на доходите ... ама вдигна само цените (яко) ,хем е против задлъжнялостта ... ама взима по милиар на ден заеми , хем е по големи пенсии ... ама ги намалява и пр. и пр. Абе - СУПЕРМЕН ви казвам !!!

    Коментиран от #15

  • 5 Ами всъщност

    86 28 Отговор
    Той Гешев е извършил толкова много нарушения и престъпления, че ще стигнат не само за уволняването му ами и за доживотна присъда........само наистина институциите да си свършат работата безпристрастно и обективно!
  • 6 Елефтери

    42 57 Отговор
    Оставам с впечатлението, че Кире гледа на поста си като управител на ЕТ България. Леко се е объркал и няма кой да му изясни това.

  • 7 ПП Пипнахме Парата

    22 36 Отговор
    ОСТАВКА

    Коментиран от #9, #13

  • 8 нннн

    55 8 Отговор
    Извадете го най- после списъкът на магистрати с недекларирани имоти и милиони! Иначе нищо няма да се получи. Гешев ги държи ти държи за топките и те са му послушни.
  • 9 уточнение

    27 38 Отговор

    До коментар #7 от "ПП Пипнахме Парата":

    Правилно е да се изписва цялото име на партията - ПП "ПП" /Поскъпването Продължава но ние Пипнахме Парата/.
  • 10 до гуша ми дойде

    45 34 Отговор
    Какъв Гешев , какви ВСС-та ,бе ? Вижте какво става с цените , вижте и жалките ни доходи и си правете сметка още колко време ще ви търпим ! Стига сте ни забаламосвали с измислени конспирации - не ни интересуват и хладилника ни - определено не го пълнят . Мошеници ! Половин заплата ми отива за една пълна количка в ЛИДЛ , ми ток , ми парно ,ми нафта ,ми наем ,ми данъци , ми кредити ! Ако махането на Гешев оправя всичко това - обесете го ,бе ! Ама - не е в Гешев проблема , нали ? Мошеници сте , ама на квадрат !

    Коментиран от #47

  • 11 мафия

    44 26 Отговор
    Бойко Борисов трябва да е редовен гост на Прокуратурата а не Кирил Петров.
  • 12 Guest10

    28 8 Отговор
    Как ще го махнат като той ги е назначил
  • 13 не ме гледай тъпо българино

    18 16 Отговор

    До коментар #7 от "ПП Пипнахме Парата":

    Сега са ПИПНАХМЕ ПАРАТА , след някой и друг месец , след като си бият камшика , ще са ПРИБРАХМЕ ПАРАТА.
  • 14 Пламен

    32 12 Отговор
    Тролчета, защо квичите толкова силно? Усещате ли как хранилката свършва? :)
  • 15 Your Nightmare

    18 8 Отговор

    До коментар #4 от "герой от комиксите":

    И такъв да е, ще го махнем и друг ще дойде, но твоя - Падналия, за който ти и себеподобните ти, се надявате да забравим - НИКОГА повече.
  • 16 filo

    19 33 Отговор
    Няма причина за прекратяване мандата на Гешев.

    Коментиран от #49

  • 17 Бомба със закъснител

    29 17 Отговор
    Не е нормално политически лица да искат оставката на Гл. прокурор защото това ерозира институцията и всеки следващ Гл. прокурор ще се съобразява с политиците и олигарсите защото във всеки момент могат да му спретнат уволнение.

    Коментиран от #18, #38

  • 18 Your Nightmare

    23 13 Отговор

    До коментар #17 от "Бомба със закъснител":

    Е то се видя, когато хората му я искаха повече от година, какъв е ефекта - нулев. Това ли са ви новите опорки, да лустросвате имиджа на Падналия и да демонстрирате загриженост за обикновенните хора. Днес сте налазили и този сайт, но и паричките за вас ще свършат скоро. Всичко случващо се сега и поне още година, е по вина на ГРОБ (които даже по време на втория си мандат се оправдаваха със Станишев - помним), всички кризи са тяхно наследство. Новото правителство ще получи оценка поне след година, педиод който не ви оттърва, ама ще търпите. Когато докажат че не могат, ще ги сменим, но не с ГРОБ.

    Коментиран от #25

  • 19 Божеее

    14 3 Отговор
    Абе наивници, кой да го махне простия милиционер, такива отрепки, като този на долната снимка ли!Ами те са същите като него!
  • 20 любител

    21 8 Отговор
    може и да бъде свален и сменен гешев само ако преди това се смени целия корумпиран и предан на боко тиквата ВСС. всичко останало са само благопожелания.
  • 21 аватар

    22 16 Отговор
    Ей, голям зор е този Гешев. Като го махнат болниците ща станат супер, автоматически ще е готова магистрала Хемус, хората ще станат богати и щастливи. Тока и газта , разбира се, вече ще са безплатни. Направо България ще процъфти. Идилия, пасти и рози... Сериозно, ДБ и ПП заприличаха на комсомолски маймуни с този плам и жар, като че ли следващия ще е по-различен. Ако така се работеше в държавата, отдавна да сме върха. Ама нанайцен. Бедните ще си останат бедни, "Нашите правилни" хора ще завладеят всичко, Прокопиев ще стане ЦАР, Гешев и ББ ги боли, пак ще се уредят...

    Коментиран от #24

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор

  • 23 Малкия

    15 3 Отговор
    По медийни публикации и по изявления на кошаревски свидетели никой няма да го махне.Много ги боли трън в петата им е.Защото знаят,че са за малко и ако не поставят "правилните" хора ще са клиенти направосъдието.
  • 24 Your Nightmare

    8 4 Отговор

    До коментар #21 от "аватар":

    Сега с още 10-ина ника си го лайкни, че до обяд ще дадеш яко назад.
  • 25 Фърчило

    9 8 Отговор

    До коментар #18 от "Your Nightmare":

    Я пак кой я е поискал? ДБ - маргинална партия, ПП - тея пък даже не са партия. Колко % прави това? А "хората" поискаха ли да се набутат на всякъде ляводвижещи се, роднини и братиньовци на по 30к заплатки? Виж по-горе пост №10 и№21 - ето тва ги вълнува "хората"

    Коментиран от #27

  • 26 Анализатор

    10 6 Отговор
    Повечето от членовете на ВСС са част от Бт мафията.
    Но сега при явно гласуване за отстраняване на Гешев, ясно ще проличи, кои са членовете на мафията.
    После ще бъдат изчагъртани....
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор

  • 28 Фърчило

    8 7 Отговор

    До коментар #27 от "Your Nightmare":

    Аха, като не отърва нещо и хоп обвинения - Гроб, ала-бала, калинки, и тагдале.. "Моите" са тия които показват резултати. Нещо обаче конкретно /ако може с цифри и факти/ да посочиш за кръжочниците и сие да са свършили за вече година откакто колят и бесят?.. аза Гещо да си чул Чалгаря и Импексова да са поискали оставка? щото аз не съм срещал такова

    Коментиран от #31

  • 29 тиква копейкина

    8 3 Отговор
    Всички са вързани като свински черва. Действайте че мафията започна да вдига глава.
  • 30 Шапкар

    9 1 Отговор
    Евгени Иванов , военен следовател, после прокурор ( шапкар ) . Там положението е - строй се преброй се . Дали има собствено мнение ...!? Най - големия лизач .
  • 31 Your Nightmare

    8 4 Отговор

    До коментар #28 от "Фърчило":

    Къде е годината, или броим служебните, които наистина в многостранна криза, статуквото остави без бюджет. Плачи, реви , пиши, народа няма да ви допусне отново. България, дали за късмет или нещастие е в ЕС, и всички кризи здравна/енергийна/сигурност, са породени от тези с които твоя идол се прегръщаше и козируваше. Освен всичко друго, от правителството се очаква, да търси отговорност, на всички лапали незаконно, за да отидат не в Дубай или Сърбия, а при бай Ставри. И когато политици и администрация, започнат да живеят от заплатите си, пари ще има за всичко.

    Коментиран от #32

  • 32 Фърчило

    4 6 Отговор

    До коментар #31 от "Your Nightmare":

    Честно казано патоса ти да защитаващ е неразбираем за мен. но бъди жив и здрав... Обаче конкретика за резултати от ухиления и сие пак не посочи, но и това е разбираемо - просто няма такива /освен в полза на "новоназначените" приближени.... а за герб мерб и моито - недей бе не хаби място, посоката ти е съвършено грешна... оже да споменеп нещо иза бюджета. който все още го няма /09.02.2022/, обаче пък е ясно че ще го актуализираме след няколко дени - хахах или за плана за развитие - той ще е готов 2025
  • 33 Your Nightmare

    7 5 Отговор
    Бюджета, казаха кога ще е готов. Погледни парламента и поведението на твоите - ГЕРБ, ДПС и сие. С тези как се приема, каквото и да е, но ще стане, въпреки тях. А относно Плана за възстановяване и развитие, това ви е най-голямата болка - 12 милиарда, които няма да можете да изпапкате и да раздадете от джипката.

    Коментиран от #35

  • 34 Хонорик

    9 7 Отговор
    Новото правителство трябва да се остави да работи.Щом хората търпяха над 30г. престъпне преход и 12г. ГЕРБ,трябва да дадат шанс на новите на се докажат.А на опитващите се да саботират трябва да се противодейства твърдо и адекватно.
  • 35 Фърчило

    4 5 Отговор

    До коментар #33 от "Your Nightmare":

    Приятелю, за съжаление намира спора си стеб за безсмислен - повтаряш само едно и също:твоите, герб мерб... конкретиката липсва и заприличваме на слаби политици, а аз поне не съм такъв.. Бъди жив и здрав

    Коментиран от #41

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор

  • 37 ЗАПОЗНАТ

    8 5 Отговор
    Смехурко даде назад сега да каже кои са 20 -те човека а не бля бля

    Коментиран от #39

  • 38 Незнаещ

    7 0 Отговор

    До коментар #17 от "Бомба със закъснител":

    А защо си мислим,че тази институция отдавна е ерозирала?
  • 39 Любопитен

    5 0 Отговор

    До коментар #37 от "ЗАПОЗНАТ":

    Щом си запознат,твоя човек в този списък ли е?
  • 40 Лудия

    6 2 Отговор
    Първо да променят законите, че иначе целия напън заприличва на (стани да седна) махай се ще си сложим наш, който да е сляп за нашите и да громи другите ....този филм си го гледаме. Петков ни обеща промяна, а всичко върви към подмяна.
  • 41 Your Nightmare

    7 2 Отговор

    До коментар #35 от "Фърчило":

    Конкретиката е такава. Да спориш не искаш, а да търсиш резултати от правителство на по малко от два месеца, работещо без бюджет - искаш. Това достатъчно ли е? Догодина по това време, ако нищо не се е променило, тогава ще спорим с данни и факти, и тогава няма да ме видиш да ги защитавам. Хубав ден.
  • 42 Айнщайн

    9 1 Отговор
    Много трябва да съм наивен за да вярвам в тия циркове дето ми изнасят за промяната и то с партии като БСП/БКП дето е управлявала достатъчно дълго за да покаже какво не трябва да се прави. Всички са маскари!!! Не ме интересува къде сте учили и колко езика знаете, искам да имате съвест и скруполи,отговорност към Народа а вие ги нямате!!!

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор

  • 44 Бойко

    6 2 Отговор
    Мачкай Баце!
    По-наивен примиер в найновата ни история не сме имали! Не съм фен на социалистите, но Нинова има дваж по-големи топки! Как можахме да го изберем?!?!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор

  • 46 потребител

    4 1 Отговор
    Какво общо имат коментарите на двамата горе с въпросът който ФАКТИ е задал?
  • 47 стоян

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "до гуша ми дойде":

    До 10 ком -Браво за точния коментар
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор

  • 49 Тоя па

    1 7 Отговор

    До коментар #16 от "filo":

    Как да няма, бе? Да каже какво е свършил. Това стига. А той не е свършил нищо. Да не говорим, че по всякакъв начин защитава онези, които го сложиха на този пост именно за да ги защитава. И докато той е там, няма да си получат заслуженото. Ти ако имаш работник, който по цял ден не върши нищо, ще го държиш ли на работа 7 години и ще му даваш ли заплата през това време? Заплата като на главния прокурор? Или понеже му я дава държавата, що да го махаме човека, като може да си я взема и без да работи?!?
  • 50 Анатемосан е цар Кирчо!

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "Комон Сенс":

    Мисли се за солта на България! Въздух под налагане до скоро. Ще последва съдбата на чагаджията Станислав.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта