Last news in Fakti
20 Февруари, 2022 4869

По-голям ли е Роналдо от марката Юнайтед?


  • Джейми Карагър Легенда на Ливърпул Юнайтед направи грешка, като си върна Роналдо миналото лято. Ще бъде още по-голяма, ако го задържи и за следващия сезон. Независимо дали Юнайтед печели, а Роналдо вкарва или преминава през мини голова суша, всичко се върти около марката CR7, а не около отбора. Но нито един играч не може да бъде по-голям от клуба. Заключението ми миналия август беше, че връщането на Роналдо вероятно ще създаде повече проблеми, отколкото ползи за Юнайтед. Ако всичко се ограничи до един сезон, проблемите ще бъдат решени.
  • Димитър Бербатов Бивш футболист и голмайстор на Ман Юнайтед Очевидно е, че Роналдо е икона във футбола, постигнал е всичко и когато имаш такъв играч в състава си, трябва да се възползваш от това, да го търсиш за съвет и да слушаш това, което той казва. Той е пример за подражание с начина, по който тренира и играе

    185 гласа
    43%
    57%
    243 гласа

Коментари

  • 1 Гаглей

    24 51 Отговор
    Абе барби ти съвсем превъртя май? Ква икона бе?? Ако той е икона то ти си карикатура. Жалко, че вашите не са те кръстили Димитрина. Много щеше да ти отива

    Коментиран от #2, #3, #4

  • 2 Испанец

    8 13 Отговор

    До коментар #1 от "Гаглей":

    Eм таман , ем точно брачед! Ам а Барби гърл ин а Барби уууърлд :D

    Коментиран от #7

  • 3 Recovery

    36 12 Отговор

    До коментар #1 от "Гаглей":

    Димитър Бербатов беше голмайстор на английската Висша лига!Седни си 2!
  • 4 Sinn Féin

    39 6 Отговор

    До коментар #1 от "Гаглей":

    Да наречеш Димитър Бербатов карикатура е израз на личен комплекс или пълно непознаване на футбола като игра и спорт. И двамата са легенди за клубовете си малко или повече. Да припомням ли мача срещу Пуул точно и Бербатов? Взаимният респект винаги е бил в основата на феър плей-а и нямат нужда от нет тролове за и против. А кой от тях двамата е прав за CR7 само времето ще покаже.
  • 5 tomito

    34 2 Отговор
    Колко тъжно ,имам чувството ,че никой не мрази българите повече от самите българи.

    Коментиран от #6

  • 6 ГОСТ

    12 2 Отговор

    До коментар #5 от "tomito":

    Така е защото никой не ги познава така добре както сами себеси .
  • 7 Гаглей

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Испанец":

    Лайф из пластик итс фантастик.
  • 8 айде бе

    0 1 Отговор
    ЩЕ го вземат нашенските отбори,... сега им се е паднало

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта