Last news in Fakti
27 Февруари, 2022 5493

Нарушава ли Димитър Бербатов правилата?


  • Димитър Бербатов Кандидат за президент на БФС Димитър Бербатов, 18 февруари: "Здравейте, приятели, искам да се обърна към всички клубове и цялата футболна общественост в България, докато съм на стадиона на Шумен – част от нашата обиколка, в която се срещаме с всички клубове в страната, за да споделим идеите си, тъй като съм кандидат за президент на БФС. Състоянието на стадиона е трагично, каквото е и това на българския футбол от много, много време насам и състояние, което става още по-лошо след вчерашното решение, а именно, че бройката на чужденците извън ЕС вече е неограничена, което означава, че един клуб може да разчита на 11 чужденци в стартовия си състав, ако прецени. Всички знаят, че с екипа ми сме на мнение, че чужденците извън ЕС, които играят в мач трябва да бъдат по най-много трима души. Това е пагубно за развитието на нашите млади футболисти".
  • Христо Запрянов Заместник-изпълнителен директор "Аз не виждам повод за притеснение за конгреса на 18 март. И при предишния път се говореха много неща. По Устав кандидат-президентите започват кампания 2 седмици преди Конгреса. Както всички видяха през октомври - няма проблем с организацията. Търговският регистър е публичен, там може да се види какъв е Конгресът. Той си е насрочен още през септември. При Бербатов говорим за кампания, която тече от 1 година".

    517 гласа
    85%
    15%
    89 гласа

Коментари

  • 1 Герги

    43 4 Отговор
    Алоуууу...,Крепостните...напуснете БФС......
  • 2 Само Левски

    43 5 Отговор
    Внимавайте, да не изтървем кокала, тогава Левски отива да играе в регионалните групи. На карта е заложен не българския футбол а нашата синя софра. Апостола ще ни разбере, все пак става въпрос за пари.

    Коментиран от #9

  • 3 любител

    23 4 Отговор
    ристьо оди на село да пасеш патки за толкова ти стига пипето. прав е бербо. показателно за това Б-я няма и няма да има национален отбор ако остане пак перуката само за да лапа и да не върши нищо.
  • 4 Анджело

    27 4 Отговор
    Всички стари мутри затрили Бг футбола вън от БФС!
  • 5 Лост

    25 4 Отговор
    А на Б. Михайлов беше ли приета оставката и как се върна след година и половина? За това време получаваше ли заплата?
  • 6 mad forest

    9 21 Отговор
    Г-н н Бербатов, известно ли вие колко е необходим стадион с такъв размер на Шумен? Кой ще построи наистина необходимите съоражения, с чии пари? Защо само правите празни декларации и констатации. Вие нямате решението за футбола и още по- малко за БГ спорт!
  • 7 Майк Алън Патън

    14 4 Отговор
    Хора , ББорисов 12 години нарушаваше всички правила и нищо не последва. Даже си е на свобода и дава все още акъл , че и назидава ! Така че......
  • 8 време да мине

    5 1 Отговор
    и пак ще викате долу перуката ние сме си тия
  • 9 ЯЗЪК

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Само Левски":

    Нормално е ! Щом веднъж приеха с БЛАГОДАРНОСТ пари от Делян ДПС-то, сащо не отново ?
  • 10 шуменец

    3 2 Отговор
    Заставаме зад думите на г н Бербатов.
  • 11 селтак

    1 1 Отговор
    Абе половин Европа гори вие със тия олигофрени ни занимавате!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта