Last news in Fakti
12 Март, 2022 6842

VW ID.Buzz или VW Transporter T1


  • Volkswagen ID.Buzz По-рано тази седмица от Volkswagen представиха наследника на класическия си микробус T1. Новият ID.Buzz комбинира класическия стайлинг с модерни технологии и електрическо задвижване. Към момента ID.Buzz се предлага единствено със задно задвижване и 204 конски сили.
  • Volkswagen Transporter T1 Класическият T1 е първият опит на Volkswagen в света на бусовете и бързо се превръща в един от любимите модели на хората по света, както при първата си поява на пазара през 50-те години на миналия век, така и до ден днешен. Задвижван от 4-цилиндров боксер, мощността на Т1 достига до 40 конски сили.

    79 гласа
    15%
    85%
    443 гласа

Коментари

  • 1 Шумният

    25 1 Отговор
    тези автомобили носят в себе си една епоха
  • 2 2254

    16 1 Отговор
    След 50 години сигурно така ще говорят и за новия, но още му е рано. Нека се докаже, пък ще видим. Или пък още след 5 години батерията му ще е скапана и ще отиде на пресата ...?
  • 3 2254

    1 3 Отговор
    След 50 години сигурно така ще говорят и за новия, но още му е рано. Нека се докаже, пък ще видим. Или пък още след 5 години батерията му ще е скапана и ще отиде на пресата ...?

    Коментиран от #5

  • 4 Преди много години

    7 1 Отговор
    Класика. Ако искате вярвайте такъв микробус с два тона мраморни плочи ги докараха от Велинград до София без проблем. Още не мога да повярвам как издържа.
  • 5 СледПетдесет

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "2254":

    След 50 години, новия модел ще се е палил поне 3 пъти, защото ще са изтествали 3 технологии за батерии ... о да и защото почнаха все повече алуминии да слагат, като се запали ... направо ще се разстопи и ще става за рециклиране. Старите ги мачкат и хвърлят повече енергия после за преработка )
  • 6 1122

    3 0 Отговор
    Имам Т3 Транспортер изключително издържлив и практичен.Става за товарен, пътнически и каравана,имам 5 внучета,буса е 7 местен като ги натоваря и с баба им пътувахме прекрасно,но някои вече пораснаха ,но пак обичат да се возяв бусчето.По малките още се търкалят по леглото отзад и само питат пристигнахме ли вече,а по големите играят на масичката и гледат през прозореца.Даже единия внук ми казва никога да не го продавам.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта