Last news in Fakti
15 Март, 2022 6855

Ще използва ли Москва предрешени беларуски военни на украинския фронт?


  • Дмитро Кулеба външен министър на Украйна На територията на Беларус се разработва спецоперация на Русия. Те имат голямо желание да облекат в униформа на Руската федерация беларуски военни, част от които отказва да воюва срещу нашата страна, но сега ФСБ и спецслужбите на тяхна територия уговарят беларусите да се преоблекат в руска униформа и по руски модел да влязат на наша територия. Ние сме готови за такъв развой на събитията и предупреждавам: ако се изправим срещу беларуси, те ще срещнат същия отпор, както руснаците и чеченците.
  • Александър Лукашенко президент на Беларус Беларуските въоръжени сили не участват и няма да участват във военната операция на Русия в Украйна. Руското ръководство никога не е повдигало въпроса за нашето участие във въоръжения конфликт. Прекратяването на бойните действия зависи единствено и само от украинската страна - тя трябва да престане да се вслушва в това, което й говорят Западът и САЩ.

    294 гласа
    32%
    68%
    602 гласа

Коментари

  • 1 Аааааааааа

    57 20 Отговор
    Ето какъв бил следващия пъклен план на майдановци.

    Коментиран от #3

  • 2 78778

    49 7 Отговор
    Как може кукловодите да избират най-мазните и противни физиономи.
  • 3 Докога Пуделчето, ще избива украинците

    30 61 Отговор

    До коментар #1 от "Аааааааааа":

    Без да им е обявил ВОЙНА? Разруши държавата им, а си водел някакви учения с нападателни оръжия! Къде е ролята на ООН? НЯМА ЛИ КОЙ ДА СПРЕ ЕДИН УМОПОМР., ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕ ДА НАПАДА И ДРУГИ СЪСЕДНИ НА УКРАЙНА ДЪРЖАВИ С ЦЕЛ ДА ЗАПОЧНЕ СВЕТОВНА ВОЙНА? Едно време като деца рисувахме символа на мира-ГЪЛЪБЧЕТА НАВСЯКЪДЕ! Приканвам да започнем сега всички и деца и възрастни да започнем отново рисунките на този символ, НАВСЯКЪДЕ А НЕ ЗНАКА ,,Z"!
  • 4 Бай Ви Бай Дън

    16 42 Отговор
    На Сашко му трепери мустака.
  • 5 Този

    69 21 Отговор
    тъп украинец като не е казал , че срещу тях са изпратили сибирски мечки пак добре. Глупостите им край нямат.
  • 6 ИВАН

    50 17 Отговор
    Това очилатото, бузестото ... от много учене ли е придобило такъв акъл, ама пък мръсотията му е голяма - шега няма ... няма милост ни към хора, ни към народ и природа

  • 7 Holy Sh1t

    49 17 Отговор
    Тоя Дмитро Кулеба изглежда като абсолютен мазен послушко, който прави каквото му се нареди отвън. Жалкото е, че и нашите политици са същите мазни безгръбначни продажници като тези украйнци.
  • 8 Ангел

    3 10 Отговор
    Извинете!:) Българин съм!:) Какво значи предрешени!:)

    Коментиран от #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор

  • 10 Джони

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "Ангел":

    Значи че си бягал от час. Марш обратно в началното.

    Коментиран от #13

  • 11 ЗаЕдинПриятел

    3 2 Отговор
    Аз за един приятел да питам: защо в Украйна има "доброволци" от цял свят, които се бият, пък едни беларусци не могли да бъдат "доброволци" в конфликта ? Та моя приятел се чуди, това да не е расизъм и за останалите да може, пък за беларусите да не може ? По-голямо лицемерие от ЕС едва ли ще се роди скоро.
  • 12 БЪЛГАРИН

    1 1 Отговор
    РУСИЯ БЕЛАРУС СЪРБИЯ ДОНЕЦК ЛУГАНСК МАЛАРУСИЯ -НОВИЯТ ПРАВОСЛАВЕН СЪЮЗ - КЪДЕ СМЕ НИЕ
  • 13 Неграмотник

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Джони":

    Чувал съм за предрешени събития!:) Ама, за предрешени хора не съм!:) Ти, като не си бягал от час би ли ми
    обяснил за какво става въпрос?!:)

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта