Last news in Fakti
19 Март, 2022 6845

Mercedes EQE или Mercedes E-Klasse


  • Mercedes EQE По време на миналогодишното изложение в Мюнхен Mercedes представи "зелената" алтернатива на E-Klasse, носеща името EQE. Електрическият модел се предлага във версия с един или два електромотора. Цената на базов модел започва от 152 400 лева.
  • Mercedes E-Klasse Класическият седан Mercedes E-Klasse е на пазара от 1984 година с легендарната "124-ка", а в момента преминава през петото си поколение, което е на пазара от 2016 година. Моделът се предлага с бензинови и дизелови двигатели, както и с хибридно задвижване със задно предаване или 4x4. Базов модел с дизелов мотор в България започва от 110 хиляди лева.

    99 гласа
    19%
    81%
    399 гласа

Коментари

  • 1 жоро уудстока

    21 3 Отговор
    Мечтата на моето поколение бе кола с мерник.Мерцедес и останалите-не съм го измислил аз!Имам втора "С" класа,синът ми има нова"А" класа.От горните бих взел бензинов хибрид.

    Коментиран от #3, #9

  • 2 Алфа Сектант🤠

    11 34 Отговор
    Това Мерцедеса не е кола, а една лъскава кочина, друго си е да се кача в Дъстъра и да гледам с орлов поглед отвисоко. 👌🎉👌
  • 3 Бачо Киро

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "жоро уудстока":

    Махнаха мерника. Има го на китайските модели и чак предупредиха в Европа, че въпреки, че пасва капакът, можело да им създаде проблеми... Не требе да стърчи явно нищо в Европа ю

    Коментиран от #7

  • 4 чичо с Москвичо

    3 8 Отговор
    Само с "дванайсетака" - те това е ...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

  • 6 Георги

    4 7 Отговор
    Няма как да си купя автомобил, на който са му сложили лоста за скоростите на мястото на лоста за чистачките. Останалото е добре, но това е възможно най-тъпото инженерно решение, което бях виждал през живота си.
  • 7 Хаха

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бачо Киро":

    Има някаква джендърска поста, само на GLS майбах са сложили мерник..
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор

  • 9 Иво

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "жоро уудстока":

    Пробвах новата ц класа бензинов хибрид и не бях впечатлен. Има сила, но като я настъпя и нещо щракаше отдолу. Беше кола на 50 километра. Карам си 9 годишна е класа дизел хибрид и съм много доволен. За хората, които пишат против Мирцедес съм почти сигурен, че не могат да си го позволят.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта