Last news in Fakti
24 Април, 2022 6956

Глупава ли е позицията на феновете на ЦСКА за управлението на клуба?


  • Сектор "Г" Фенска организация на ЦСКА Не сме нито слепи, нито глухи, за това дойде моментът да чуете и нашата позиция. Оценяваме, че емблемата и активите на старото дружество бяха закупени от страна на ръководството. Без този акт идентичността и историята на нашия клуб никога нямаше да бъдат там, където принадлежат - на ст. "Българска армия". И с това се изчерпва всичко позитивно, което можем да кажем. Не остана неопетнена легенда и светла личност, свързана с ЦСКА, която да не падна жертва на вътрешните игрички и интриги от страна на играчи, бившо-настоящи главни скаути, селекционери и гравитиращи около силните на деня субекти. Таралежите май не изядоха змиите, а институцията "треньор на ЦСКА" към днешна дата е тотално обезценена. Какво да кажем за цялостния модел на управление? Или по-скоро тоталната липса на такъв? Отдел "Маркетинг" практически не същестува, а всеки един от вас знае какво усилие коства да си закупиш официален артикул на клуба преди началото на всеки сезон. Отдел "Връзки с обществеността" и начинът, по който клубът неглижира комуникационните си канали със своя предполагаем най-голям актив - публиката, води до липса на обратна връзка и всякаква представа за актуалните настроения и тенденции сред червената общност. Таблото на Армията не работи защото...няма кой да го включи. Лекари в клуба няма. За школата не искаме и да отваряме темата. На почти всички нива цари един повсеместен хаос. Безспорен факт е, че това ръководство получи най-големия картбланш и кредит на доверие, които управленско тяло е получавало в историята на ЦСКА от страна на феновете. Но към днешна дата резултатите, които виждаме насреща, са отчайващи. И, моля ви, "заплатите се плащат навреме" е абсолютно нормален процес в отношенията между всеки един работодател и неговите подчинени, а не грандиозно постижение. Както и не можем да приемем, че второто място е цел за ЦСКА, а да се борим за титла е "големеене". Считано от днес, нашият праг на търпение към аматьорщината в ЦСКА е преминат.
  • Здравко от дует "Ритон" Привърженик на "червените" Глупава, изключително глупава позиция. Според мен тя е инспирирана от чужди интереси на някой друг клуб. Здравомислещ, обичащ ЦСКА фен не мога да си представя, че би тръгнал да протестира срещу ръководството. Защото ако не е това ръководството, клубът просто няма да съществува. Или в най-добрия случай ще изпадне в положението на Левски. Зад сините обаче стои държавата, която за нас е мащеха в последните над 30 години. Затова феновете вместо да се занимават с глупости и някакви хора да ги подвеждат към сваляне на ръководството, да тръгнат и да протестират против държавата, която е изоставила ЦСКА за разлика от всички други софийски отбори. Мога да повярвам на Стойчо Младенов само при условие, че има качествена игра. Откакто Стойчо пое отбора, той не показва абсолютно нищо. При такава продукция е най-добре да замълчи. С изпълнителите, с които ЦСКА разполага, съм сигурен, че всеки друг треньор на тимовете в Топ 6 на Първа лига би останал до последно в борбата за титлата с Лудогорец. Имаме добри футболисти, които обаче дълго време нямаше кой да ги подреди както трябва на терена. На Гриша Ганчев никой не трябва да се бърка. В края на краищата някои хора в нашата държава трябва да разберат, че не живеят в комсомолското време на комунизма. Който плаща, той поръчва музиката. Ако толкова знаят, да изкарат от джоба си пари, да купят клуба и тогава да говорят. След като не дават пари, могат само да аплодират или да не аплодират. Живеем в капиталистически свят и този клуб е частен. Има си собственик, който както иска, така ще го управлява. На който не му харесва, да изкупи акциите на отбора и да започне да налага своята гледна точка. Аз също съм крайно разочарован от резултатите и продукцията на ЦСКА, но казах преди малко каква е причината за тях.

    137 гласа
    35%
    65%
    249 гласа

Коментари

  • 1 Aлфа Bълкът

    14 14 Отговор
    Няма да гласувам защото, никога не исках Ганчев, дори и Младенов да се връща първоначално, но дотам я докарахме, че да го приемем. Това е дереджето в България, иначе ни чака просията на Динамо, вижте как само си развъртяха задните части, като видяха Мистър Бийн с тяхна тениска!

    Коментиран от #5

  • 2 007

    36 13 Отговор
    С просия или без Левски си пълни стадиона, а вие !?

    Коментиран от #3

  • 3 Левски 1914

    33 21 Отговор

    До коментар #2 от "007":

    И ЛЕВСКИ малко по малко си плащат задълженията , а ФАЛИРАЛИЯ отбор ощетиха държавата с 20 и няколко милиона. Литекс и Етрополе бяха в Б група и специално за МЕНТЕТО цска ТИРЕ София 2016 направиха нова лига.

    Коментиран от #8

  • 4 München

    16 16 Отговор
    Здравко, клубът има кой да го купи, но не го продават, разбери го това! Прав си, че държавата пречи на ЦСКА, прав си, и че отборът не играе никак добре, но това не трябва да ни примирява. Ако решат да продават, да продават, ама не им харесва, защото ЦСКА е най популярното име на Българския спорт изобщо. Разбиха спортния клуб, и за това резултатите на Олимпиадите се виждат.

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор


  • 7 Българка

    16 6 Отговор
    Глупав си беше като млад, но сега е оглупял още повече!
  • 8 Aлфа Bълкът

    12 7 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    От 10г ги слушам тези приказки и все така ви стои дълга, не се е стопил грам, браво! Ама държавата е садист! Това е все едно да държиш умрял за да му взимаш пенсията!
  • 9 Случаен минувач

    21 8 Отговор
    Здраве от дует Ритон, душо, 40 години в България , като ЦСКА беше клуба на партията, не рИва, а? Левски може още след Кимон Георгиев да има България за мащеха, ама ЦСКА - не?

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор

  • 11 aнтифен

    2 0 Отговор
    Какво било едно време оставете...Само дето си даваме парите за подкрепа на клуба,. .. а те купуват 2ро класни футболисти за милиони.Това е лошото, а нашите юноши да седат на резервната скамейка
    Защо да даваме нови пари за помощи
  • 12 АззаВас

    7 1 Отговор
    … здравчо, кога продаваше шанаджийски парфюми на Окръжна болница, държавата беше добра за теб а сега гледаш в паничката на Левски? Що не дойдеш да ти покажа билетите които към купил ?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта