Last news in Fakti
03 Юли, 2022 6948

Кой ще победи?


  • Дерек Чисора боксьор От една страна имаше Мис Вселена, а от другата страна е мацка от Тимбукту или някъде си - дебела, миризлива. Коя от двете би избрал? До коя би искал да се събудиш възбуден? Аз се възбуждам от теб! Искам да свърша. Искам да свършвам във всичките си мачове. По какъвто и да е начин. По-добър съм от преди. А ти си по-стар. Ще видиш. Идвам за теб. Ти няма как да ме изненадаш, така че резултатът ще е в моя полза. Тук съм, за да забавлявам хората, не искам да хитрувам като теб, да се подготвям и да издебвам моментите. Не искам да се крия, защото времето минава, за хора като мен и теб. Не мога да се подготвям за някакви мишоци и анонимници. За теб съм готов!
  • Кубрат Пулев боксьор Дерек, ти пушиш джойнт! Обичаш само да си говориш. И миналият път ги говореше същите неща. И тогава щеше да ме нокаутираш. Харесвам те, защото се биеш с всички. Но това умно ли е? За мен тук няма стратегия. А в бокса има стратегия. За да постигнеш големи неща, трябва да си подготвен. Не е просто да излезеш срещу някой и да разменяш удари.Трябва да промениш мисленето си. Да искаш повече от себе си след всеки мач. А ти стоиш на едно и също ниво. Докато при мен има подобрения на този европейски стил. Аз съм като „Мерцедес S“ класа, винаги се развивам, а ти си като „Ауди А4“, стоиш си там!

    144 гласа
    24%
    76%
    445 гласа

Коментари

  • 1 Чеп

    11 38 Отговор
    Кубрат ПРЕЗИДЕНТ.100% ромовете ще го изберат,все пак той е боскьор.И не е глупав и много добре осъзнава това, и се е изучил за политик даже в някакъв университет.Само гледайте близките 1-2години.

    Коментиран от #2

  • 2 не става

    29 5 Отговор

    До коментар #1 от "Чеп":

    Много удари е понасял по главата, сигурно мозъка им е чорба на такива боксьори. Когато прецени да се оттегли,но да не нагази във фе.калиите
  • 3 Пико

    27 3 Отговор
    Той не е глупав.Глупави ще сме ний ако го изберем .Самоче както показват досегашните ни избори/както казват турците/да им имам втория акъл на българите.
  • 4 баджанака

    40 9 Отговор
    Пульо,още след мача с Кличко на повечето от нас им стана ясно,че теб те делят милиони светлинни години от топ боксьорите в света.Единственната причина да се домогнеш до два активни мача за титлата и един отложен(когато разумно се покри) се крие в абсурдните правила на световната боксова федерация които ти (типично по ромски) заобиколи.Виж,за депутат ставаш.Хем малцинствата ще радваш,хем акъл и умения от тази работа не се искат.След като се набуташ в няколко ключови комисии,бутнат ти на ръка няколко милиона за да подкрепиш сульо и пульо...и налапаш "цицката" ще започнеш да се чудиш дали (от финансова гледна точка) си е струвало да те блъскат като шкембе у довар истински боксьори от ранга на Джошуа и Кличко

    Коментиран от #17

  • 5 Експерт

    18 13 Отговор
    Чисора ще го спука от бои.

    Коментиран от #13

  • 6 Бай ганю бил с класа😂😂😂

    21 1 Отговор
    Тоа същия де друса и пие по чалга дупките😂😂😂😂😂

    Коментиран от #8


  • 7 Дядо ви Курти от село Пиперково

    24 1 Отговор
    Чисора е посредствен боксьор,нашия е същия палячо,който си мисли отново да се бие за световната титла...Тъп и много упорит...
  • 8 Тоя па, тоя пааа......

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "Бай ганю бил с класа😂😂😂":

    За твое съжаление и не само, най-добрият боксьор непобеден до момента световен шампион Тайсън Фюри ,друса,пие и дори се хвали с това.Така ,че ай се боцкай някъде с това "Ганьо".

    Коментиран от #15

  • 9 Тото 1 и Тото 2

    18 4 Отговор
    За съжаление и в двата важни мача на живота си , Пулев беше пребит ! Опитваше да се прави на патриот и играеше по тази струна , но като цяло стана за смях ! Превърна се в боксовия Бойко Борисов - просташки , популистки , смешен ! Не може и не можа да надскочи себе си !
  • 10 НЕСТОР МАХНО

    5 4 Отговор
    ЖАЛКО ,ЧЕ НА НАШИЯТ КУБРАТ НИВОТО МУ Е ТАКОВА,А Е ВИШИСТ? АУДИ А4??? А ХОРАТА КОИТО СИ ВОЗЯТ СЕМЕЙСТВАТА В ТАЗИ КОЛА КАКВО ЩЕ СИ ПОМИСЛЯТ.ЖАЛКО ,А ТРЯБВА ДА ОБЕДИНЯВА ,А НЕ ДА РАЗДЕЛЯ!
  • 11 Не съм

    4 5 Отговор
    фен на Пулев, поведението му е лигаво и неспортменско, а и е с класи под световния елит.
    Но понеже е българин искам да победи.
  • 12 Вуй

    9 3 Отговор
    Тия и двамата са дърти,ама всичко е за пари и шоу и те така

    Коментиран от #18, #19

  • 13 "бои"

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Експерт":

    бои за боядисване ли?
  • 14 Кличко

    6 5 Отговор
    Само по коментарите, може да се разбере, колко злобен и,завистлив народ сме.всички вие които пишете негативно,си заслужавате съдбата.докато хората постигат мечтите си,вие си пиете биричка пред блока, и най голямото ви постижении е кола на лизинг аа и забравих другото ви постижение е да набиете жена си евала!!!!!!

    Коментиран от #16

  • 15 Земи и ти се боцкай

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Тоя па, тоя пааа......":

    Пии друсаи и се пробваи да играеш бокс
  • 16 Всички са зависници

    1 6 Отговор

    До коментар #14 от "Кличко":

    Правелно тези които пишат против Кобрата са пълни некадърници и алкохолици затова завиждат на оспелите Българи.
  • 17 Отивай в Африка

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "баджанака":

    Кобрата може да победи всеки от 5 до 10 в ранглистата на WBC
  • 18 Баба ти е дърта

    1 4 Отговор

    До коментар #12 от "Вуй":

    На 40 в тежка още си в силата си
  • 19 Баба ти е дърта

    1 3 Отговор

    До коментар #12 от "Вуй":

    На 40 в тежка още си в силата си
  • 20 Лузъри

    2 1 Отговор
    Кви са тия?
  • 21 911

    2 0 Отговор
    Пулев,самонадеян кретен,който няма място сред звездите на бокса,нито с качества нито с мозък
  • 22 Хаха

    1 0 Отговор
    Пулев е идеален за Чисора, бавен и без удар.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта