Last news in Fakti
10 Юли, 2022 3474

Добър ли бе Кайседо за ЦСКА?


  • Ернан Банато Агент на футболиста Дали някой от клуба ми се обади да ме пита дали знам нещо за Жорди? Отговорът е НЕ! Единственото, което правеха, е да ми пращат заплашителни съобщения по телефона. Смятам, че някакви призраци преследват този клуб. От ЦСКА не са се свързвали с мен да проверят какво става с Жорди. Единствено ни изпращаха правни писма.
  • Аспарух Никодимов Легенда на ЦСКА Не е първият, няма да е и последният футболист, който върти такива номера на ЦСКА. Критериите ми са останали високи. За мен Кайседо определено е средняк. Далеч е от определението за звезда. Не мисля, че би пробил в серио-зен западен клуб. В играта с крака има много липси.

    15 гласа
    5%
    95%
    276 гласа

Коментари

  • 1 Хитрото

    3 3 Отговор
    Печките с дърва топрят повече от печките на газ и имат по интелигентно управление.
  • 2 Армеец

    17 0 Отговор
    Паро, прав си абсолютно. Само че Гришата взема 2,5 млн евро за него. Политиката на Ганчев е - свободни агенти, една година и продажба. Като гледаме качествата на Кайседо ( абсолютен анонимник и посредствен нападател) трябва да си признаем, че Гришата е добър търговец. С тази схема той осигурява един добър процент за бюджета. Ноооооо, с тази политика никога няма да станем шампиони. Не се ли инвестира в стойностни футболисти нямаме никакъв шанс. Финансово нямаме проблеми, но игрово сме много далеко от желаното.

    Коментиран от #4

  • 3 свиреп ОХЛЮВ

    11 4 Отговор
    Правилният въпрос е - достатъчно добри ли бяха Пеевски -Шиши и Борисов-Тиква за отбора на сините ? Толкова ги обгрижваха , спонсорираха и даряваха , че са си направо за почетни плакети или статуи пред стадиона !
  • 4 Мендоса

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Армеец":

    За сега не е взел нищо, като ги получи тогава.
  • 5 антрашпиц

    2 0 Отговор
    Ай стига с тез команчи ве !
  • 6 Ала бала

    5 4 Отговор
    Припознавачи, че той Гришата ви го каза в прав текст, ама пак, по стар припошки навик, се правите на недочули и недоразбрали : Взел съм ЦСКА-София (София) не за да ставам шампион, а да печеля от него.... И докато аз давам парите, вие, баламите-фенове, ще мълчите и ще си натискате парцалите ! Което и правите с успех. :-)
  • 7 ПАЧО

    2 0 Отговор
    СМЕШНИК,ДОБРЕ ЧЕ ГО МАХНАХА
  • 8 Трътлю

    0 0 Отговор
    Тва майна Паро кат биха Ливърпул преди 40 години пак си беше същия бял
  • 9 панагюрец

    0 0 Отговор
    Добро утро на държавата "ефбет"! Гледам волеййбол и едни отбор от същата държава! Надписа "ефбет" на екипита на отбора е 5 пъти по-голям от надписа България! "браво" на родната федерация по волейбол и не само !
  • 10 Алито от София

    0 0 Отговор
    Добър по душа, но като,, футболист "е много далеч от добър нападател, хаотичен, безцеливи, стотици пъти не може да уцели топката да не говорим за вратата, повечето му голове са случайни, а за асистенции, това му е много чуждо, и Калоян и Мечо играят много по добре от този кюнец, и запомнете че това му бе кариерата на носорога в ЦСКА, от нататък ще отива само на долу, въпреки че няма повече на къде, той и янис повече пречеха на ЦСКА, може някой от леWCки да и е плащал да пречат, нищо чудно

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта