Last news in Fakti
15 Юли, 2022 3160

Има ли нарушения в Александровска?


  • Костадин Ангелов бивш шеф на Александровска 6,1 млн. лв. е загубата за първите три месеца на 2022 г. и 300 служители са уволнени само за една година в Александровска болница.
  • Атанас Атанасов изп. директор на Александровска Няма нарушения. Положителен резултат е налице при 20 от общо 28 структурни звена на лечебното заведение, изразяващ се в печалба от 1,5 млн. лева, сочат данните от отчета за м. май. Данните от прогнозирания счетоводен финансов резултат за юни запазват тази тенденция.

    40 гласа
    15%
    85%
    222 гласа

Коментари

  • 1 ЗаЕдинПриятел

    23 2 Отговор
    За един приятел питам, защо пък трявба болницата да е на печалба. Да си плаща разноските, да плаща заплата ... пък печалба ... за да си купи накрая някой много надценен авомобил за шефа ли ? Кога ли ще разберат, че капитала е начин за ограбване, а не за забогатяване. Просто някой хора заради единия изкуствен лукс стават от продажни в много продажни. Не понзавам господата отгоре, така че писането не ми е за тях, а като цяло за модела в който живеем. Печатат ни едни вносни банкноти и с/у тях ни дават после луксозни стоки и ние правейки се на по-западняци от западняците сме готови да продадем чест, кулутура и традиции ... само и само да се докажем като западняци.

    Коментиран от #3, #6

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    28 3 Отговор
    КОСТА АНГЕЛОВ е за затвор
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "ЗаЕдинПриятел":

    ЛОГИЧНО пишете
  • 4 НУНУ

    6 0 Отговор
    ТИЯ И ДВАМАТА ИСТИНАТА Я НЯМАТ ЗА НИЩО
  • 5 тикви продажни

    10 1 Отговор
    Това с присадената коса недоразумение още ли е на свобода-ЗАЩО???
  • 6 Трифонов

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "ЗаЕдинПриятел":

    Как защо? Защото болниците навсякъде в т.нар. "общества, които принадлежат към западния тип демокрация", са търговски дружества. И, като всички търговски дружества, имат една единствена цел - печалбата! Цялата им дейност е подчинена само и единствено на тази цел. Източниците на печалба обаче са два при болниците - НЗОК и клиентите (наричат ги йезуитски "пациенти", но фактичски ги третират точно, както търговецът на употребявани автомобили на Горубляне, третира ахмакът, който е решил да си купи употребявана кола). Те така. Или иначе казано, крайно време е всички ние да разберем едно - няма "западен тип общество", което да разполага със здравна система. Системата е такова структурно образувание, всички структури, в което работят за постигането на една обща цел. Съвкупност от търговски дружества с еднакъв предмет на дейност, не е система. Това са нямащи нищо общо помежду си частни фирми, всяка от които гони печалба за себе си чрез всички средства, които намери за необходими, следвайки общия принцип - минимум ресурс, максимум печалба. Така здравна система не може да се обезпечи!

    Коментиран от #7

  • 7 Де не си от тях?

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Трифонов":

    Кражбите защо отсъстват в коментара ти???
  • 8 ботокс изчезни

    2 0 Отговор
    Пак са активирали ботокса. А на тези които питат защо болниците са търговски дружества ще кажа, че безплатно на този свят пеят само птичките. Някой трябва да плаща. Друг е проблемът, че нашата здравна система остана нереформирана с една единствена цел - кражба от бялата мафия.
  • 9 Макарон

    7 0 Отговор
    Болниците трябва да имат за цел да лекуват хора, не да правят пари, банките и бизнесите, търговските предприятия са печалбарски, наричани още СТОПАНСКИ предприятия, СТОПАНСКА ДЕЙНОСТ, а болниците не извършват стопанска дейност... Докато болниците имат в имената си ЕООД, ООД, АД, ЕАД,СД или КД, няма да се промени печалбарската мания на докторския сектор.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта