Last news in Fakti
08 Август, 2022 5726

Край на частния монопол или ОПГ


  • "Продължаваме промяната" партия 10 години ГЕРБ си затваряше очите за частния монопол и многобройните проблеми на най-голямата сухопътна граница в Европа и вход към ЕС - въпреки сигналите и забележките дори от европейски институции и евродепутати. Необратимо е затягането и на лабораторния контрол, което започна още на 20 май, така че никога повече хората да не се съмняват дали слагат на масата си плодове и зеленчуци със завишено съдържание на пестициди. Вносните продукти в България и ЕС от трети страни дълги години са оказвали ценови натиск върху българските производители на плодове и зеленчуци, защото строгият контрол не важеше за тях. Краят на частния монопол на "Капитан Андреево" доближава България с още една стъпка към Шенген.
  • Васил Димитров изпълнителен директор на "Евролаб 2011" Незаконните им действия, лъжите и манипулациите на тази престъпна група една по една започват да излизат наяве, като съм убеден, че в крайна сметка тези хора ще получат заслуженото си! Също така скоро предстои пред обществото ни да бъде изнесена цялата истина относно сагата “Капитан Андреево”. Ще бъдат цитирани и имената на мафиотът - “кукловод” на Петков, Христанов и Даскалов, заедно с конкретни факти, доказателства и свидетели за искани подкупи и рекет над бизнеса ни. Ще водя борбата докрай, в името на принципите си, законността и спазването на Конституцията на Република България!

    511 гласа
    78%
    22%
    140 гласа

Коментари

  • 1 Гмо

    42 16 Отговор
    ПП за ЕС ли се грижат или за българските граждани?

    Коментиран от #8, #12, #15

  • 2 Българка

    61 12 Отговор
    Когато на мутра се дава трибуна да казва, че ще води борба в името на принципи и законност ,си мисля че живея в огледален свят, в който престъпленията са законни, а борбата срещу престъпления е беззаконие
    Първата реформа и най-важна е правосъдната.
    Мутри вън!!!!!!!

    Коментиран от #4, #20

  • 3 Лаб

    57 4 Отговор
    Защо не са държавни лабораториите? И защо не са на всеки гпп?

    Коментиран от #5

  • 4 Соц

    58 2 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    От 1990 беззаконието е законно.
  • 5 12332

    16 1 Отговор

    До коментар #3 от "Лаб":

    Европейски норми/стандарти/изискваня за това !
  • 6 Хаах

    39 1 Отговор
    Мутрите са си мутри.Така я разбират демокрацията.Откъде да знаят, че закона това е заповедта на Министъра, заповедта на Директора на Агенцията на Храните, а съда е този, който следи тези заповеди да са спазени.Чак и Конституцията намесиха наглеците.Тя трябвало да указва как да се управлява.

  • 7 Служител

    33 3 Отговор
    Мафия или здраве? Изберете сами!

    Коментиран от #9

  • 8 Мнение

    28 14 Отговор

    До коментар #1 от "Гмо":

    Пп се грижат за българските граждани и са срещу мафията превзела границата ни. Има Европуйски дерективи, които важат за целия ЕС и те са над българските! Ние сме в ЕС и сме се съгласили да ги спазваме.
  • 9 6нтщ5ж

    31 1 Отговор

    До коментар #7 от "Служител":

    Здраве и без мафията в лицето на частната фирма, която незаконно и необезпокоявано 10 години си позволява да извършва товаро-разтонарни действия, които в нито една държава в ЕС не се извършват от частна фирма!!!
  • 10 баста

    32 0 Отговор
    Да не би в Държавното устройство някъде да е казано, че на Мафиотска частна фирма мястото и е на границата.Там може да има отношения само между държавни институции - митници, гранична Полиция Агенция по храните.
    Така, че Съда, какъвто и да е той, трябва да се занимае с оня, подписвал и продавал държавните и Обществени интереси.На съда задълженията му са и да защитава и правата на гражданите от бюрокрацията.Господина като гражданин ли се жалва да питаме.
  • 11 Да дръпнем шалтера

    6 4 Отговор
    На 140 годишното историческо недоразумение...

    Коментиран от #17

  • 12 3333

    29 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гмо":

    Искаш да кажеш, че като се допускат храни с наднормено ниво пестициди българските граждани ще са здрави, щастливи и доволни?
    Евролаб 2011 не ги е контролирал никой. Тия хора са пускали продукти в страната, които тровят теб и децата ти. И когато някой го спре това е против българските граждани?
  • 13 ИМА ОЩЕ

    20 1 Отговор
    Ненапразна ония умните профи от ВАС криха мотивите.Защото в мотивите трябваше да се каже коя заповед на Министъра или Директора на Агенцията е нарушена.
    Ами както пишете по горе, те утре ще започнат да отменят и решения на ЕС.За кои се мислят съдиите.С жандармерия ли трябва да им показваме къде им е мястото.А Радев да го видиме има ли наглостта да застава на страната на мутрите.
  • 14 е па не так

    17 1 Отговор
    Ами оня Съд- административен в Ст. Загора, дето писа мотиви, че било в обществен интерес да ни трови Ковачки.Приоритета бил ел. енергията, а не здравето.Ми така я направиха Държавата.По съвест да отсъждали, като умишлено не приемат правила и закони фейк политици юристи.Така стана.Учим право да изпълняваме поръчки на мафиозите и крадците.
  • 15 Млък ве

    17 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гмо":

    Грижата за границата е грижа и за българите. Като няма контрол се внасят по нашите пазари боклуци, които ти и семейството ти ядете също. Важи и за ЕС, защото сме отправна граница за доставки и натам.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор

  • 17 Хмм

    4 2 Отговор

    До коментар #11 от "Да дръпнем шалтера":

    Отиди си у вас и там си дръпни шалтера.
  • 18 Запознат

    7 17 Отговор
    Никога повече ПП-тата няма да видят власт ! Продънихте Държавата за 7 месеца ! На предсрочните избори ще усетите любовта на българския народ. Вечна ОСТАВКА !
  • 19 милен

    9 5 Отговор
    само пп и това е
  • 20 БСП в канала

    6 10 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    По принцип си права, но само по принцип. Няма такова нещо като мутри, има закони. Ако човека е спазил закона, това което направи Кокорчо е отнемане на бизнес, т.е. безаконие. Има съд и не всички съдии са подкупни, напротив даста безпристрастен съд имаме. Представи си ти да си на мястото на тоя човек и цялата дължавна машина да те мачка. Комунизма си отиде, колкото и да не ти се иска.
  • 21 Пешо от блока

    9 3 Отговор
    Има Наредба за граничния контрол на ГКПП, съобразен с ЕС. Никъде в него не пише, че частна фирма има право да извършва каквато и да е дейност, вместо държавен орган. Началника на ГКПП може да отнеме пропуските за достъп до пункта и незаконната частна фирма ще гледа пункта през крив макарон. Но там явно всички са се облажвали от тази фирма и сега не могат да я изгонят.
  • 22 Има ли

    5 2 Отговор
    Закони трябва да се спазват,
    Давърнат парите и по 10 г затвор затарикати и корупирани депутати.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор

  • 24 Смотан старец (циганин)

    3 1 Отговор
    Какво става става та.триете
  • 25 Смотан старец (циганин)

    4 1 Отговор
    Моето прасе е най вкусно щото цял ден е на свобода а в магазина е по европейски изисквания
  • 26 Пийпинг ТОМ

    2 1 Отговор
    Това е един от начините да се пълнят ЧЕКМЕДЖЕТАТА на Вожда ! Де излезе таз пуста Мага Хари да ги снима , та хората да разберат ! Развали рахата на Тиквата - Вожд - Буда !
  • 27 тиквенсониада

    2 1 Отговор
    Ако си спомняте преди време имаше скандал , при който Иван Ангелов-Пилето , фирма ГРАДУС , каза че звънял на Бойко , когато имал проблеми с тировете пилешко месо спрени на границата с Турция. И го карал да му ОПРАВИ камионите. Та.....ето за това са тези фирми , за пълнене на ШКАФЧЕТАТА на ШАЙКАТА и на ГЛАВАТАРЯ им !
  • 28 мушама и шланг

    2 1 Отговор
    Колко ли още такива бойковски фирми и служители има по важни и възлови места ? Който служат , за да каже ББ , че си дарява заплата и работи на ползу роду ! А през това време да купува къщи на метресите си и акции на Тойота !
  • 29 э абаротное

    2 1 Отговор
    Така се получава , когато цели 12 години имаш пълната , абсолютна власт в България. Когато си имаш парламент , президент и прокурор. Когато управляваш РОДИНАТА все едно ти е башиния !
  • 30 Фейт Ноу Мор

    2 1 Отговор
    Някой спомня ли си случая - АЛО ВАНь0 ? Беше преди години , почти 10-12. Още тогава ББ решаваше еднолично КОЙ , КАКВО , КАК , КЪДЕ , КОГА и ЗАЩО ! И даваше устни указания ! И това явно си е продължавало и разраствало като октопод , защото е носело дивиденти на ШАЙКАТА и особено на Вожда й !

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта