Last news in Fakti
12 Август, 2022 4338

Имало ли е контрол по строежа на газовата връзка с Гърция?


  • Росен Христов служебен енергиен министър Противно на всички спекулации, нашето правителство е впрегнало 30-40 човека от няколко министерства, които ежедневно полагат огромни усилия този интерконектор да бъде пуснат в срок. Преди нас, ситуацията е просто била с много ниска форма на контрол, което е позволило тези забавяния", заяви той и отрече, че е издавал заповед за спиране на вписването.
  • Александър Николов бивш енергиен министър Нямало достатъчно контрол по строежа?! Има седмични репорти на ниво Министър - Министър от проектната компания /Скрекас - Николов/, както и същите са получавани на ниво Премиер. Доколкото вчера /б.р. сряда/видях от МЕ беше проявен далеч от мижав интерес, но все пак присъстващи на прегледа на връзката … странно, нямаше.

    233 гласа
    52%
    48%
    207 гласа

Коментари

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор

  • 2 Факт

    31 28 Отговор
    Тоя министър е чист бушон.Свалили са го от лодката да свърши мръсната работа на Радев и после ще бяга за Гърция да си харчи 30те сребърника.
  • 3 Лаик

    27 21 Отговор
    Според служебния министър интерконекторът не бил готов, защото от пожарната имали забележки. Газпромовски смешници.
  • 4 Българка

    24 33 Отговор
    Изумена съм от наглостта на новия служебен министър, който смята, че всичко започва от него и слънцето дори изгрява заради него. Кирил Петков всяка седмица на ниво премиери и на място контролираше доизграждането на интерконекторната връзка.Неговият кабинет постави диверсификацията и заобикаляне на зависимостта от Газпром на 90% като преоритет. Началото на служебния кабинет започва с масови уволнения по списък, гарнирани обилно с лъжи и полуистини

    Коментиран от #6, #7

  • 5 Дрънчо

    30 15 Отговор
    Още преди повече от месец тръбяха че по тръбите тече газ ....
    Още преди повече от месец потресен от лъжите и глупостите които говореха от предишното правителство
    казвах и пишех че газопровода все още се строи и че това го виждам всеки божи ден,разбира се народа вярва на лъжи не на истината ..
    видя се че не е готов и защо не е готов...тези предишните ни върнаха поне 10 години назад...
    дано до нова година заработи ....
  • 6 иван4о и.

    28 13 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Да, видях на телевизора, Петков завъртя един кран! - с голямо усилие. Талантлив е, надмина Мистер Сенко (бог да го прости).

  • 7 стефан

    32 15 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Г-жо Българка , знаете ли че този акт 15 с който се "фукаше" Кирчо е НЕЗАКОНЕН, тъй като СМР не са ЗАВЪРШЕНИ . Двамата с Мицотакис врътнаха крана на две боядисани тръби! АБСОЛЮТНА ИЗМАМА!

    Коментиран от #8, #12

  • 8 Българка

    18 14 Отговор

    До коментар #7 от "стефан":

    Господин Стефан, а вие знаете ли, че не е хубаво да се лъже и публично набеждава някого. Петков НИКОГА НЕ СЕ Е "ФУКАЛ" с акт 15, той каза, че има акт 14, а акт 15 и 16 се очакват до 31.08.2022

    Коментиран от #13

  • 9 геноцид

    19 7 Отговор
    Ако един новопостроен хотел има всичко възможно за да отвори врати и да приеме гости , но липсва вода и ток , значи ли , че той е завършен !?!?
  • 10 бивш контрольор

    17 6 Отговор
    Като знам какъв е контрола във строителството вярвам на Христов. На много обекти строителния надзор "контролира" с телескоп от София.
  • 11 Дъ риъл Боко

    14 0 Отговор
    Интересно след като повече от 90% от "контролиращите" органи сле всяка смяна на правителствата си остават същите.......изведнъж "контрола" се засили!
    Всички знаем, че тези хора хронично не си вършат работата от години. Всеки е някакъв на някой...нищо не разбира от тая материя и си чака заплатката и комисионната.
  • 12 Драйфус

    3 7 Отговор

    До коментар #7 от "стефан":

    Странно,как на българи и гърци не им мина през ум,че това са две "боядисани тръби"?Но ти... умнико, разбра всичко!
  • 13 Незнаещ

    7 4 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Дали любовта към Русия на го заслепява?

    Коментиран от #14

  • 14 Адан файтан вежди

    8 2 Отговор

    До коментар #13 от "Незнаещ":

    Не, любовта към фащ го прави подозрителен и киро-простото с неговите 40бала! Сигурно в морето са пуснали газа, но от простото криво устие само умнотий. Прави сена по-католик от папата, а народа да плаща скъпия ток и храна, но нали кирето дигна пенсиите -всичко му е простено.
  • 15 Я Я Я Я ДА

    2 1 Отговор
    НЕЩАСНИК КОМУНИС ........................................................
  • 16 чадо

    6 0 Отговор
    Сашко Николов го запомних с това че още в началото като пое министерството първото нещо което направи е да продаде наличната газ на ефтина цена ,и паричките един Бог знае кой вятър ги отвя,после купи газ но на по висока цена,и така до последно ,цялата им работа е една голяма ЛЪЖА,сигурно не е случайно че кирето празнува на първи април-ден на лъжата.
  • 17 свинята

    2 1 Отговор
    някой плаща да не стане
  • 18 жаба Кикерица

    1 1 Отговор
    А имало ли е контрол върху броя на ЧЕКМЕДЖЕТАТА на Вожда от Банка и на това КОЙ , КОЛКО , с КАКВО и КОГА ги пълни ? Това също би било интересно да се знае. Ама вий въобще не се ровите там. Страх ви е да не ОБИДИТЕ ББ ли ?

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта