Last news in Fakti
21 Август, 2022 3888

Кой заслужава да подкрепя ЦСКА от Сектор „Г“?


  • Ултрасите на ЦСКА Крайните фракции на „червените“ Фенове от крайната фракция „Трибуна Сектор Г“ прогониха свои съмишленици от други фенски организации по време на мача от баражите за влизане в Лигата на конференциите между ЦСКА и Базел на националния стадион „Васил Левски“ с бой, след като на полувремето голямо група запалянковци напусна местата си на Сектор „В“, за да се присъедини към Сектор „Г“ в знак на обединение. Последваха коментари от тарторите на ултрасите - Иван Велчев-Кюстендилеца, Росен Петров-Животното и Иван Бандаловски. Всички те заявиха, че на емблематичната трибуна имат място само хората, които са готови да проливат собствената си кръв в името на любимия им клуб.
  • Феновете на ЦСКА Обикновените запалянковци на „червените“ Фенове от крайната фракция „Трибуна Сектор Г“ прогониха свои съмишленици от други фенски организации по време на мача от баражите за влизане в Лигата на конференциите между ЦСКА и Базел на националния стадион „Васил Левски“ с бой, след като на полувремето голямо група запалянковци напусна местата си на Сектор „В“, за да се присъедини към Сектор „Г“ в знак на обединение. Немалка част от свидетелите на баталните сцени обявиха в социалните мрежи, че жени и деца са се завърнали на бегом в централния сектор, след като са били посрещнати с физическо насилие. Все повече хора настояват да се ограничи достъпа на ултрасите до стадионите, за да може обикновените футболни запалянковци да се завърнат и без страх да подкрепят отборите си в компанията на своите близки и семейства.

    28 гласа
    7%
    93%
    326 гласа

Коментари

  • 1 Инспектор Дюдю

    30 7 Отговор
    Припознаваческа драма, като индийски сериал......... А тоя маймун Бандаловски, и той ли станал "тартор", все некви тъпи и дълбоко комплексирани анаболно-стероидни манекени тия оранжави "тартори"... :-) Щом накрая може да се окаже, че тъпо прасе като Дучето е най-свестен, сметайте кви са останалите :-) Лапайте мизерните подаяния на ГГ и пребивайте нормалните фенове, това е задачата ! Е, и понякога да биете деца и да фърляте домати по сградата на БФС, нали това е целта. "Нацистката, нарко гвардия на джуджето", ха ха ха

    Коментиран от #6, #12

  • 2 Гномче от Микри

    28 14 Отговор
    Ако феновете на ЦСКА за разединени могат и да забравят, че аз фалирах ЦСКА на 9.9.2016, за да преместя Литекс в София и да заграбя 60 дка в центъра на София

    Коментиран от #7

  • 3 Хохохо

    25 14 Отговор
    Имам една забележка, това което е оцветено по горе в червено, трябва да бъде оранжево, все пак това е отбора от Ловеч.
  • 4 Бареков

    31 1 Отговор
    Вън от Армията псевдо феновете като Животното, Енималс и техните подлоги които живеят на гърба на ЦСКА с техните далавери!!! Бандаловски къде грае в момента??
  • 5 8888

    19 1 Отговор
    Животни нямат място на стадиона само в обора или кошарата.Стадиона е за нормални хора
  • 6 Лидер-Капитан

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Инспектор Дюдю":

    Дюдюци ли правите инспекторите по говежди провокации ...,?

  • 7 Лидер-Капитан

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гномче от Микри":

    Хайде още един инспектор дюдюК....
  • 8 Лидер-Капитан

    9 4 Отговор
    Лефскари стига сте наливали и сипвали , толкова ли сте комплексирани ..
    Явно ДА има защо !! За 110 години никаква история ...НИКАКВА ЕВРО ...ЗНАЕТЕ КАКВО СТЕ ...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор

  • 11 ЦарВул

    5 1 Отговор
    Мисля,че теа хора които са биле в сектор не НЕ РАЗБИРАТ,ЧЕ СТАДИОНА НЕ Е ТЕХЕН,А Е ПОСТРОЕН ОТ ДЪРЖАВАТА НА ВРЕМЕТЕ И СЕ ПОЛЗВА ОТ ТОЗИ,КОЙТО ПЛАЩА НА ДЪРЖАВАТА НАЕМИ,ДАНЪЦИ, И Т.Н. РАЗХОДИ!!ДЪРЖАВАТА Е ПРЕЦЕНИЛА,КОЙ ТРЯБВА ДА ПОЛЗВА ЦЕЛИЯ СТАДИОН И ТО СВОБОДНО,А НЕ НЯКАКВИ СААМОЗВАНЦИ ДА СИ ПРИСВОЯВАТ ПРАВОТО ДА ОПРЕДЕЛЯТ КЪДЕ АЗ ОБИКНОВЕННИЯ ЗРИТЕЛ ЩЕ ГЛЕДАМ МАЧ НА ЦСКА СОФИЯ!!ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ СПРЕ ТАЗИ ИСТЕРИЯ ПО ТОВА,ЧЕ ОТБОРА Е НА ЛОВЕЧ ЗАЩОТО,АКО СЕ ТРЪГНЕ ПО ТАЗИ ЛОГИКА"БОТЕВ"ПЛОВДИВ СЛЕДВА ДА СЕ ПРЕМЕСТИ В СОПОТ,ЧИИТО ЛИЦЕНЗ ПОЛЗВА ИЛИ"ЛОКОМОТИВ"ПЛОВДИВ ДА СЕ ПРЕМЕСТИ ТАМ ОТ КЪДЕТО Е ДОШЪЛ В ПЛОВДИВ И ДА СЕ КАЗВА"ЛЕВСКИ"КЮСТЕНДИЛ,А ЛЕВСКИ СОФИЯ ДА СИ СИ ВЪРНЕ ИМЕТО "ДИНАМО"ИЛИ "ВИТОША" И Т.Н. И Т.Н.ДО БЕЗ КРАЙ!!ИМА СИ МЕЖДУНАРОДНИ ОРГАНИ КАТО ФИФА И УЕФА И ТЕ КАЗВАТ КОЙ КОЙ Е И КАТО КАКЪВ ИГРАЕ В ПЪРВЕНСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ И ПЪРВЕНСТВАТА НА ЕВРОПА!!Т,ВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО И КОЛКОТО И ДА СЕ МЪЧАТ НЯКОЙ ХОРА ДА РАЗБИЯТ СПОЙКАТА ОТБОР - ПУБЛИКА МНОГО СЕ ЛЪЖАТ,ЧЕ ЩЕ УСПЕЯТ!!НЕКА НЯКОЙ ОТ ТЕЗИ ТАКА НАРЕЧЕНИ "СЕКТОРЧЕТА",КВОТИЧКИ КАЖЕ КОЛКО ПАРИ Е ДАЛ ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ ДЖОБ ЗА ОТБОРА НА ЦСКА И ТОГАВА ДА ИЗЯВЯВА ПРЕТЕНЦИИ ЗА СОБСТВЕНОСТ,ПРИНАДЛЕИЖНОСТ И ДРУГИ ПОДОБНИ!КАЗААХ!!!ЕДИН БИВШ ПРЕЗИДЕНТ И ВСЕ ОЩЕ ДОКУМЕНТАЛНО ТАКЪВ НА КЛУБ ПО ФУТБОЛФ"ОСЪМ"БАЦОВА МАХАЛА?!!!КОЙТО НЕ МИ ВЯРВА ДА МИ ЗВЪННЕ НА ТЕЛЕФОН ИЛИ ВАЙБЪР,ЗА ДА МУ КАЖА КАК И КОЛКО ПАРИ СТРУВА ИЗДРЪЖКАТА НА ТАКОВА ОТБОРЧЕ ИГРАЛО ГОЛЯМА РОЛЯ В "А"ОКРЪЖНА ФУТБОЛНА ГРУПА ПЛЕВЕНСКА ОБЛАСТ!!!!
  • 12 Тумора лески софа

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Инспектор Дюдю":

    По добре да лапат парите на Г.Г. от колкото да лапате на свинчугата Пеевски подхуенски отрепки
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор

  • 14 един аматьорски харпун

    10 3 Отговор
    Да те прониже Харпун от Малта на ГОВЕДО АРЕНА,това звучи гордо
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор

  • 16 Син Терор

    3 6 Отговор
    Модераторът е оранжев и работи в чистотата в Микре.
  • 17 Пепи

    0 3 Отговор
    А гредите кога?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта