Last news in Fakti
07 Септември, 2022 20940

Искат ли хората да се върне Борисов?


  • Настимир Ананиев лидер на ВОЛТ, кандидат за народен представител от ПП ГЕРБ са в разпад, не гледайте социологията
  • Николай Нанков бивш министър на регионалното развитие и депутат от ГЕРБ Хората искат да се върнем

    1928 гласа
    67%
    33%
    921 гласа

Коментари

  • 1 Българка

    382 162 Отговор
    Не може нормален човек, ако не участва в разграбването, да гласува за разбойническата банда, която за 12 години оглозга България и попиля хората

    Коментиран от #5, #12, #27, #35, #49, #67, #68

  • 2 ОДВРАТ

    195 30 Отговор
    ТЕЗИ АНКЕТИ СА ОДВРАТИТЕЛНИ,ОСТАВЯТЕ ХОРАТА БЕЗ ИЗБОР И ТЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТОЗИ КОЙТО ИМ Е ПО МАЛКО ПРОТИВЕН И УМРАЗЕН
  • 3 да де

    193 32 Отговор
    Безсмислена анкета хората са отвратени и не искат никой от настоящите лъжци.

    Коментиран от #31, #63

  • 4 ХОРАТА

    178 41 Отговор
    НЕ ИСКАТ НИТО ЕДИН ОТ ТЕЗИ ДВАМАТА И ТЕХНИТЕ ПАРТИИ

    Коментиран от #50

  • 5 запознат

    138 34 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Така е но и за 7месечното управление не трябва същото зло са
  • 6 един

    127 11 Отговор
    Тия дето крадат и са на държавната софра искат, а тия дето плащат софрата и краденето не искат,не е сложно!

  • 7 честен ционист

    74 84 Отговор
    ГЕРБ се разпада, но ще бъдат употребени още веднъж от Козяк, преди да ги закрият зимата на 2023г.

    Коментиран от #51

  • 8 Впечатление

    125 78 Отговор
    Троловете на мафията се опитват да внушат, че всички са маскари. Това работи за мутренския модел герб/дпс/възраждане, който ни гласят.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор

  • 10 Нестимирчо

    119 29 Отговор
    Повече парламент няма да видиш жълтите павета те чакат продажнико

    Коментиран от #52

  • 11 ФЕН

    79 106 Отговор
    Вече е трудно и автобус да съберат по селата за срещите с Бойко....хората разбраха ,че като се краде може и закона да те стигне ....няма ги вече мантрите Гешев Ви пази до гроб! Та мераклии те спадат за безнаказани далавери! И другото хората намразиха всичко свързано с Русия покрай войната ..ГЕРБ си е най злия поддръжник на Русия след ДПС!

    Коментиран от #24

  • 12 Българин

    108 55 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Съдейки по написаното от вас без правописни грешки вероятно сте Госпожа. Може и да сте права, НО същото го постигнаха и ПП и то за много по кратко време. Явно са доста по добри в кражбите, или имат по добри учители.
  • 13 тикви продажни

    107 76 Отговор
    Тиквата драпа иска пак крадливата влеаст, подкрепят го само тези крали с него!

    Коментиран от #53

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор

  • 15 Българин

    58 29 Отговор
    Смешката е, че се хванаха за гушите първите "евроатлантици" ПП и ГЕРБ. От това само можем да спечелим ние, избирателите. ДБ са помияри, коалираха се с ГЕРБ преди, сега с БСП, утре и с ДПС, ако това ги задържи над водата. Козяшките проекти до един са крайно нечистоплътни и вредни за България.
    Къде е българската кауза при тези? Къде е грижата за нуждите на хората? Ми няма я. Вижте им и програмите където въобще има такива. За какво ще работят тези хора, за вас и за нас ли или за външните спонсори?
    Далеч от тези мекерета! България има нужда от възраждане, не конкретно партията с това име, а истинско възраждане и обединение. Това, което трябва да ни обедини е решаването на нашите собствени проблеми, не тия на Брюксел, Русия и САЩ.
  • 16 Строгов

    84 59 Отговор
    Не може нормален човек, разсъждаващ и с морал, да съучаства в грабежа на България от страна на ГЕРБ и техния вожд. Превърнаха страната ни в европейски лузър - последни във всички европейски класации, и не ги е срам! Предците ни биха се срамували от тази гавра с България, но не и ГЕРБ. Съучастниците в грабежа, които пак ще подкрепят шайката, да разговарят със съвестта си!
  • 17 Само

    81 58 Отговор
    Овчи народ би поискал да го стриже и дои още 12 години тоя крадлив банкянски чобанин, който в една нормална държава отдавна щеше да е при бай Ставри.
  • 18 Гербер

    77 68 Отговор
    Четиричленката се разпадна заради ламтежа за власт и пари. Дойде време за сериозно и отговорно правителство. Бойко иде на бял кон.
  • 19 нннн

    41 31 Отговор
    Стига сте ни ги пробутвали тия две партии. Сърбахме им вече попарата. Еднакво противни са и еднакво не ги искаме.
  • 20 Без партии

    53 18 Отговор
    Колко много народ е крал заедно с ГЕРБ,ДПС,БСП и др.!!!
  • 21 Бай Благой

    36 28 Отговор
    Фъфлюгата със зъби и нокти ще защитава Винету...до последно....защото иначе на бунището...
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор

  • 23 Настю Ананиев е първо най-грозното и

    66 17 Отговор
    отвратително лице на политическата корупция и второ, същевременно най-безсмисленото и най-непотребното в практически план! Първото е 100% вярно, защото докато "Партията на Посредниците" на Киро Простото и Асан Ококорения не е Партия и използва неговата смешна Настюва партийка за да се регистрира и яви на избори, партийната субсидия от милиони левове, полагаща се на парламентарно представените субекти се прибира от него и от другият непотребник от Бургас, който също е Кирчов мандатодател. За тия пари, които мизерник като него не може да изкара за целият си живот, той ще си скъса задните части да лъже, да плюе, да мърси, да зловреди на всеки техен противник, без оглед на отговорност и национална кауза. Той и бургазлрията имат едно мото, мотото на чичо Скрудж Макдаг: "Паричките ми-и-и-и!"Второто също е 100% вярно защото този човек в Парламента до сега не е свършил работа дори за 1 ст., но е навредил и нанесъл щети на дършжавата за стотици милиони, дори за милиарди.
  • 24 явно си фен на Партията на Посредниците

    51 37 Отговор

    До коментар #11 от "ФЕН":

    щом изказваш толкова глупаво и невярно мнение! Бат Бойко е стиснат и не хвърля така народната пара, както си мислите вие нефелните! Когато ГЕРБ беше на власт джуджето Путиняк прибираше от Бат Бойко за своя природен газ по 26 лв. на магаватчас, а сега когато управляваха ПП "Простаците и Посредниците" те му плащаха на Путиняка за природния му газ по 300 лева на мегават час, че и заложиха такива мини за напред, че ще му плащаме вече и по 350 лв. ! Ха-ха-ха-ха! Е кой е по-голям русофил тогава? Ясно е че този който дава на Путин 14-16 пъти повече пари,2 а това е Киро Простото и Асан Ококорения!
  • 25 Настимире

    66 22 Отговор
    кой нормален и честен човек ще гласува за вас бе джанъм? Вие само за половин година съсипахте държавата и ако управлявате още половин година, то ще я унищожите напълно! Вие сте като скакалците, унищожавате всичко наред!
  • 26 Да си кажем честно

    58 22 Отговор
    няма нито един независим коментатор, политически или икономически, който да не е заявил ясно и отчетливо че Правителството на Кирил Петков е най-неподготвеното, най-некадърното и най-злавредното управление, което е имала България!
  • 27 истина

    57 27 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Госпожо Бьлгарке, а възможно ли е да се гласува за тези ,който за година и половина ОКРАДАХА повече от тези за 12 години . След година нямаше да остане и кокал и помен от държавата ако се гласува за тях.
  • 28 Хората казаха своята дума и тя е

    50 42 Отговор
    Никога повече ГЕРБ и тяхната икономическа и финансова стабилност, защото хората искат да виждат фалити в икономиката и най-вече фалит на държавата! Никога повече ГЕРБерастки нисък бюджетен дефицит и ниска задлъжнялост на публичните финанси, защото хората искат огромен държавен дълг, който да не могат да платят и внуците им! Никога повече ГЕРБерасткият висок валутен резерв и висок кредитен рейтинг, а искат точно обратното, резерва да е обран бостан и когато отиде да иска заем финансовият министър да му вдигат лихвата до небесата, която ние всички да плащаме! Никога повече ниска инфлация и ниски и постоянни цени на храни, суровини, материали и енергоносители, като при ГЕРБ, а искат галопираща инфлация и космически цени на ВСИЧКО! Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха! Да живее Промяната!

    Коментиран от #32

  • 29 ИВАН

    36 34 Отговор
    Хората искат такива като борисов да се върнат в затвора, та следващия, който си помисли да се базика с народа - да знае какво го чака - ама затвор с тежък физически труд, а не някоя тиха и топла килийка и цял ден телевизийка и манджички
  • 30 ДОКО

    25 13 Отговор
    искаме боко да се върне..каза пашата..
  • 31 Анкетата е направена за да могат

    48 20 Отговор

    До коментар #3 от "да де":

    троловете на Партията на Посредниците да реактивират потъналият рейтинг на Киро Простото и Асан Ококорения! Защо не питат например, нещо конкретно: "Вие кое предпочитате, 1. да ви управлява Бойко Борисов и цената на природният газ да е 27 лева, или да ви управлява Кирил Петков и да газът да струва 350 лева? 1. ГЕРБ и цената на бензина да е 1.80 или ПП-тата и цената му да е 3.20 лв? Тогава да видим както ще кажат троловете?

    Коментиран от #33, #47, #48, #94

  • 32 Врачанин

    20 3 Отговор

    До коментар #28 от "Хората казаха своята дума и тя е":

    Ако машините са хората,евала ти,я по добре кажи колко процента гласуваха на последните избори,сега на втори ще видиш народа за кого ще гласува
  • 33 Дуньо простия

    24 28 Отговор

    До коментар #31 от "Анкетата е направена за да могат":

    Като си много знаещ по въпросите, Я КАЖИ, как точно, ако (не дай си боже) Борисов спечели изборите, и стане премиер, КАК отново ще ги направи цените на газа и горивата, такива. Дрънка едни празни приказки, и си мисли, че някой още му се връзва. Да се надява да прескочи едни 20% на изборите.
  • 34 ГЕРБ

    31 25 Отговор
    От всички след 1989 г. направиха най-много за България. Преди тях и след тях само се разграбва и съсипва всичко. Забравихте за "приватизацията", "заменките" и всички останали престъпления. Забравихте и кой ги спря, доколкото е възможно. На който му е къса паметта пак ще го грабят!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор

  • 36 Един там някъде си

    2 4 Отговор
    Кой крив кой прав ето ви малко трохи от баницата....после като изгледате това ще си отговорите кое, как и защо. А и автора може да се интересува, ако не го изтрие де. -->

    Коментиран от #84

  • 37 Медиана

    28 20 Отговор
    Сразяващ и смразяващ ГЕРБ резултат! 80% от българите не желаят и да чуят за банкянския хитрец. Другите са на заплата, но и те се ослушват за нов и почтен избор. Като се има предвид, че това не е анкета на ДНЕВНИК или Mediapool, такова отвращение от ГЕРБ е наистина стряскащо!
  • 38 Минчо К.

    19 19 Отговор
    Да си от Видин и да гласуваш за ГЕРБ ,които унищожиха града и региона,значи си човек без мозък .Да гласуваш за палача си.Благодарения на ГЕРБ във Видин няма митница,лично ББ я премахна ,премествайки я в Лом ,давайки сградата на Митница Видин на прокуратурата,само и само да няма повече Митница във Видин с три гранични пункта .ГЕРБ премахна ръководствата на още 7 структури във Видин ,премествайки ги я в Монтана,я във Враца .И глупака от Видин да гласува за ГЕРБ НЕ Е ЛИ САМОУБИЙСТВО ПИТАМ?
  • 39 Браво

    17 20 Отговор
    Точна , показателна е анкетата ЗА или ПРОТИВ герберасткото управление и неговото евентуално връщане . И моите впечатления за мнението на хора от обкръжението ми съвпадат с показателите . Даже отявлени привърженици на партията, настанени на престижни длъжности и високо заплащане , не искат да чуват за компроментирания си лидер. Срам ги е от неговите изцепки , от кражбите му, простотията и безцеремонното му поведение . Заслужават уважение все пак тези, на които им просветнаха лампичките. Другите - техен проблем. Ще правят компания на човека си някъде зад високите огради. Може и партийка нова да си спретнат .
  • 40 Радев

    12 2 Отговор
    Си осигури 7 години еднолично управление. Тепърва има да се върти въртележката - 3 месеца служебно правителство, месец ялов парламент... След тази въргележка не ми се мисли, какво ще е! В цялата история на Румъния и много други нормални държави никога не е имало предсрочни избори!
  • 41 Жал ме е за България

    22 1 Отговор
    Цялата държава е в разпад! Няма свестни политици на хоризонта!
  • 42 БМФ

    17 16 Отговор
    На село е само Боко и хрантутниците около него.Така са им промити мозъците,че още говорят,че лично Боко им дал по 50 кинта.Не ги е.е,че са от бюджета , а не от шкафчето.Тук повечето хора са интелигентни поне с 100 IQ,но не разбират,че народът е глупав и оскотял и кълве на гола кука.Поне 10% от гласоподавателите за Гроб са в схемата,но другите 15% са от идиотите,които ние нормалните храним с данъците.Ей ти булка спасов ден,ей Ви демокрация.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор

  • 44 БМФ

    8 8 Отговор
    За 30 г. "либерация-стия" се доказа,че моделът не работи.Държавата,доколкото е останала,не е за парламентарна демокрация.Требе си авторитаризъм.Туке иде другия проблем,нема лидер.Царят се оказа
    обикновен хазартен тип,от тези дето ги обезкостяват.Боко се учи от Тошо и се научи само да краде,но не и да управлява."Мама я летчику люблю"е от немай къде.Евала за набиранията и коремното на лоста,но и харакирито е вид коремно , в случая изваждане.Требе си лидер,но на хоризонта само Васко Жаб...
  • 45 Адио ИТН

    18 29 Отговор
    Ще гласувам за ГЕРБ с доверие и надежда!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор

  • 47 Драйфус

    17 19 Отговор

    До коментар #31 от "Анкетата е направена за да могат":

    ГЕРБ,колкото и да смятате народа за наивен и глупав,никой не вярва, че ще има цени от 1.80лв за бензин и 27лв за природин газ!Това е чиста проба предизборна агитация, ноооо неуспешна!!!Лек и слънчев ден.
  • 48 Незнаещ

    11 6 Отговор

    До коментар #31 от "Анкетата е направена за да могат":

    Дали Баце,както обещава,няма да ги обяви тези цени още от 01.10.2022г,нищо ,че изборите са на 02.10.2022г
  • 49 Да гласуваме!

    15 10 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Но НЕ за ПеПеРуди!
  • 50 Аз съм за ГЕРБ!

    20 11 Отговор

    До коментар #4 от "ХОРАТА":

    Ментържиите са жълтопаветните ПеПеРуди! Самосвалиха се от власт. Ако се докопат отново, Народът ще им търси сметката!
  • 51 ГЕРБ ги обичаме!

    15 9 Отговор

    До коментар #7 от "честен ционист":

    Да му мислят измислените с ,,лява ръка в десен джоб"!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор

  • 53 ПеПеРудите се провалиха!

    22 6 Отговор

    До коментар #13 от "тикви продажни":

    Стига кражби! Редно е да дочакат присъди преди да са побягнали!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор

  • 55 кумчо ВЪЛЧ0

    19 13 Отговор
    Защо хората да искат Борисов обратно ? ....За да ги нарече пак ТУЛУПИ и МАТРяЛ ли ?.....За да каже , че ни го начуква с 200 ? .....За да ни осветли , че на УМНИЯ са набива АКЪЛ , а на ГЛУПАВИЯ - К-Р ? ......За да не вземе от Божков 600 000 000 данъци за 6 години ?.......За да напълни още няколко чекмеджета ?......За да го снима поредната Мата Хари , от списъка му с прости-тутки , които го обслужват ? .....За да чуем поредното Ало , Ваньо ?.........За да ползва правителствения самолет за мачлета из България на Бистришките Тигри ? ......За да МЕ-ка пред камерите на журналята , които са му слуги ?.......КАЖЕТЕ ЗА КАКВО ХОРАТА ДА ГО ИСКАТ ОБРАТНО ? ? ?
  • 56 Само Питам

    16 13 Отговор
    Някой знае ли защо Антон Тодоров нарече ГЕРБ с името ШАЙКА , а ББ , Цецо и Плевньо определи каго лицемери и мошеници ?

    Коментиран от #88

  • 57 ежко БЕЖКО

    10 10 Отговор
    Трябва ли да обявим БОЙКОВЩИНАТА като новата национална доктрина на България ?
  • 58 тиквенсониада

    14 12 Отговор
    Имаме ли нужда от индивид , пред когото и бай Ганьо би се срамувал ?
  • 59 дебеЛ Лебед

    16 8 Отговор
    А какъв всъщност е ББорисов ? Комунист , пожарникар , мутра , тенисист , футболист , премиер , демократ ?
  • 60 ЯЗЪК

    16 13 Отговор
    На този човек от Банкя , дори хамелеоните му завиждат как се пребоядисва в това , което му е изгодно , удобно и печелившо !
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор

  • 63 минчо

    5 4 Отговор

    До коментар #3 от "да де":

    наистина безсмисленна анкета колко избори ще минат и пак няма да има съвестни управляващи май Слави ще е прав трябва един да командва но всички скочиха конституция туи онуи и след тез избори пак няма да стане само губене на време то остаряхме с тез промени кога ще видим бял ден аз лично няма да гласувам защото няма за кого чудя се дори кой ще гласува пенсионерите ще останат на студено толкова се спекулира със дървесината че ще ги продават на брой олиото не пада нямало слънчоглед сега има а то не пада и преди имаше а то се вдигаше е кой го интересува за останалия народ тук в държавата никой но нее само това та какъв герб кви партии дрън дрън който иска да си гласува аз не и по добре да се помисли предкожението на Слави и ео по бързо и Кирчо да си отива стс Асенчо щее най добре не да плюят тоо ония ами да си вървят и такива като тях в сащ има много място за тях
  • 64 филоксерА

    12 9 Отговор
    Може ли да се вярва на човек , който е станал ДОБРОВОЛНО камунист още на 18 години , а сега се кръсти на поразия и говори за началника си - Исус ? Кога е бил искрен и честен ? Тогава или сега ?
  • 65 минчо

    7 5 Отговор

    До коментар #61 от "жабока БОКО":

    не заемам ничия страна но извинете ВСИЧКИ СА ТАКИВА САМО ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН лъжат никой нестава за нищо само приказки и това е аман от управници и кандидат такива
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор

  • 67 Остена

    13 12 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Оооо неразумни слепци нима не виждате какво стана с държавата за това крадко тяхно управление на п.п
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор

  • 69 Гост

    10 16 Отговор
    Това което Баце построи,не можете го боядиса
  • 70 Я Я Я Я ДА

    11 7 Отговор
    АМИ РАДЕВ ЛИ ИСКАШ ДА СЕ ВЪРНЕ ИЛИ НИНОВА ДА СЕ ВЪРНЕ ОТ ОНЯ СВЯТ ДА СЕ ВЪРНЕ - ДА ПУКНЕ ДАНО ..............ДА ПУКНЕ ...................................
  • 71 Я Я Я Я ДА

    9 9 Отговор
    Я ВИЖ ТОЗ РАДЕВ ДОКЪДЕ НИ ДОКАРА БЕ - ЗА ТИЯ БЕДСТВИЯ ТОЙ Е ВИНАВЕН - ЗАЩО ОКРАДОХА ПАРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА -СЕГА ШЕСТ МИЛИАРДА ИСКАТ ОТ ЕВРОПАТА ..........................................................................................................................................................................................
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор

  • 73 Я Я Я Я ДА

    10 5 Отговор
    ЗАЩО ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТИЯ - ПРОДАЖНИЦИ - НИЩО ДОБРО НЕ ОБЕЩАВАТ САМО МИЗЕРИЯ И ГЛАД ЗА БЕДНИЯ НАРОД - КЪМШИК ДА РАБОТИ И ДА МИЗЕРСТВА ДО ГРОБ ДА СЕ МЪЧИ ...................................................................................................................................................................
  • 74 Я Я Я Я ДА

    9 5 Отговор
    ДОЛО ГАДНИТЕ КОМУНИСТИ - ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ЧЕРВЕНАТА ПАПЛАЧ .............................
  • 75 азтоз

    12 1 Отговор
    За да се случи нещо трябват нови политици и възмездие за всички грабители 20 години назад!
  • 76 Я Я Я Я ДА

    8 6 Отговор
    РАДЕВ ДОКАРА КРАДЦИТЕ - И СЕГА НАКЪДЕ - АМИ НЯМА КААВО ДА СЕ КРАДЕ - ДА ПОЧАКАМЕ ...................И ДА ЧАКАМЕ ПАРИТЕ ...............ДА КРАДЕМ .............НАРОДА СИ ТРАЕ .................
  • 77 Баце

    5 0 Отговор
    И едните и другите сте за Бай Ставри и една тояга нечегарена, ама понеже сме у Зоната на здрача даже сте "управляващи"!!!
  • 78 Смърт За Бойко

    14 9 Отговор
    Искаме да го видим публично разстрелян този боклук, дето се прави на божа кравичка!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор

  • 80 позиция

    13 9 Отговор
    Мисля че никои нормален човек не би искал Али баба и четристотинте разбойника / иначе казано герб / да се върнат на власт. За 12 години видяхме какво могат. Да оставят една разграбена и разорена държава. Очевадно е, че искат отново да изнасят с чували и сакове. Не благодаря. Борисов постоянно говори за някакви пътища които е построил, но това не са нормални пътища, а пътища ,,убийци" построени за твърде МНОГО ПАРИ. И още и още. Списъка е дълъг.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор

  • 82 Безпристрастен

    4 4 Отговор
    Тези анкети са отвратителни и подмолни.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор

  • 86 А дали е вярно,кой ще ни каже?

    1 3 Отговор
    Октай много говори,нищо не казва...Художествени измислици на 70%!Ако имаше истина ,досега да са го свирнали през годините!Явно никой не му обръща внимание,на този изкукуригал човечец Атанасов му бил "солта@шак",щот го назначил шеф на РДВР -Разград,Ами тогава сте едно котило бре!Борисов биел турците а Атанасов не?Да,бе?
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор


  • 88 Ку-ку

    2 0 Отговор

    До коментар #56 от "Само Питам":

    Щото им спря кранчето за да придобият поредния апартамент, фирмичка и т.н.....също като разваленото "приятелство" между Борисов и Слави...
  • 89 Мари

    4 3 Отговор
    Стига са му на гс Борисов толкова години власт хайде да си стой в Банкя.Държавата се тресе от хаос и корупция стана разграден двор.Спрете с тази наглост.
  • 90 Джонката

    5 2 Отговор
    Настимир вечната политическа катеричка. Тъпак и половина.
  • 91 Дидо

    5 4 Отговор
    Изключително, ама невероятно прост трябва да си, за да гласуваш за ГРОБ.. Не, че не е възножно, при толкова лош материал, ама все пак..
  • 92 ГЕРБ води винаги

    4 1 Отговор
    Фалшиви статистики с фалшиви гласове.

    Коментиран от #95

  • 93 Бай Онзи

    4 0 Отговор
    Кажете на тиквата че каскета му е паднал ! Нищо друго ...
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор

  • 95 БАЙ СТАВРИ

    1 0 Отговор

    До коментар #92 от "ГЕРБ води винаги":

    към затворо с 200 .

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта