Last news in Fakti
02 Декември, 2022 4410

Ще "изсушат" ли блатото?


  • Велислав Минеков министър на културата Ако директорът на Народния театър не извади себе си от блатото, обещавам, че блатото ще е изсушено!
  • Васил Василев директор на Народния театър Няма да дам оставка. Трудно ми е да образовам министъра в правно-нормативна база, подсъдно е да се меси в програмата ни.

    265 гласа
    79%
    21%
    70 гласа

Коментари

  • 1 Максим Загориченски

    34 7 Отговор
    Ибрийкчийката да си ходи. Не че се възхищавам на Моркоф, който, казват, че бил профекиналист. В.В. днес се държа много нагло.
  • 2 чичо

    11 33 Отговор
    Нагло е поведението на т.н. министър! А и Морфов се е взел прекалено на сериозно! Народния си има директор и е редно да бъде оставен да си гледа работата и да си управлява театъра. На всичко отгоре, артистичната трупа е зад гърба му!
  • 3 плюс минус

    31 0 Отговор
    Да не дава Господ да попаднете сред театрални среди!
    Там, дори и да си много талантлив, щом си простак или пиянде, оставаш си такъв.
    Гледайте талантите откъм залата.
    Ръкопляскайте им за играта.
    Поднесете им цветя.
    Но не отивайте зад сцената.
    Там е страшно.
  • 4 Нагъл ДуПиСар, ВЪН!!!!!!!

    36 4 Отговор
    Позор е този , така наречен ОнБашия.Моите мирни дядо и баба , през лятото на1913г. , през ХХ век са оцелели в ТРИ с нищо не предизвикани Кланета ,извършени от Армията на Турция и башибозука им. Този потурнзак вероятно се е обрязъл и е потомък на дядото предал на турците Бенковски , на Радко Пръдлето и на Кириак Стефчов . Неговата заместничка нагло заявила на Сашо Морфов ,че " Иван Вазов" ще играят на турски език. Заспали софиянци защо спите , изхвърлете потурнашката паплач от Храма носещ името на Патриарха Иван Вазов!Позор!
  • 5 Емил

    17 13 Отговор
    Глупаво е да се обвързва ДПС с турците в България! ДПС е рожба на ДС и Русия! Най-лесно беше да се обяви за про-турска, за да има сигурен и лесно манипулируем електорат. Всички лидери в ДПС са бивши ДС-служители и руски марионетки!
  • 6 Бивш левскар

    13 4 Отговор
    Какво само може да направи един пияница. Да поведе със себе си цялата неосъществена интелигенция.
  • 7 да бе

    5 5 Отговор
    а корупцията в мк кога ще пресуши?
  • 8 Театрал

    5 0 Отговор
    да си в България ... некадърни нищоправячи (антагонизъм, но реален), вечно жалващи от нещо ...
  • 9 Ти да видиш

    4 3 Отговор
    Яяя народният театър ли е най големият проблем у БГ сега? Ваш.... м..... и бо.....!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта