Last news in Fakti
21 Декември, 2022 4108

Иска ли тишина бизнесът с оръжие


  • Никола Стоянов Министър на икономиката Износът на оръжие е продължил по договори, сключени по време на редовното правителство. Това е сектор, който обича тишината. Трябва да осигурим спокойствие и предвидимост на този сектор. Винаги съм изпълнявал стриктно решенията на НС и ще продължа да го правя.
  • Корнелия Нинова Лидер на БСП Г-н Стоянов, кога се сетихте, че „този бизнес иска тишина". Когато му станахте министър и продължихте договорите и износа? Защото вие най-гръмогласно викахте по всички телевизори, че изнасяме оръжия за Украйна. А всички тук в НС, които позволихте изнасяне, ще ви тежи на съвестта.

    85 гласа
    28%
    72%
    217 гласа

Коментари

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    32 6 Отговор
    Във филма за търговец на оръжие, по историята на Виктор Бут, Никълъс Кейдж много добре го казва :
    " Вашият президент ( на САЩ) за един ден продава оръжие колкото аз за цяла година ! Кой е царя на оръжията!"

    Коментиран от #6, #12

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор

  • 3 Гочо

    3 8 Отговор

    До коментар #2 от "Руснаков":

    Брат ми.....виж само какво лоби имат алкохолиците в БГ...кой платен...кой класово неосъзнат....до...тък дал Господ...
  • 4 Свиленски

    18 4 Отговор

    До коментар #2 от "Руснаков":

    Да де само че краварката от левия ъгъл иска хем да взема пари от износ хем да взема пари за да не изнася!

    Коментиран от #5

  • 5 Българка

    25 1 Отговор

    До коментар #4 от "Свиленски":

    Абсолютна истина, Кури се прави на ощипана. Колко вагона с патрони изпратихме за уж Полша,а те отидоха в Украйна и всичко с нейния подпис!
  • 6 НИКИ

    17 4 Отговор

    До коментар #1 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    ТАЯ ЧЕРВЕНА ПОДЛОГА ПРОДАВАШЕ НАЙ МНОГО ОРЪЖИЕ И ВЗИМАШЕ НАЙ МНОГО КОМИСИОННИ НО СЕГА НАЛИ ВЕЧЕ Я НЯМА ЛАЕ КАТО БЯСНО КУЧЕ.

  • 7 Готин

    20 3 Отговор
    Аз съм в този бизнес и съм една от фирмите за които става въпрос ... Истината е че никой не може да те спре да продаваш защото това е бизнес и ако отговаряш на всички изисквания и законови норми , значи можеш да си вършиш работатата , 2 рото нещо много важно е .. Кой снабдява ? Държавата ? Фирмата производител ? Търговеца ? или тоя дето е измислил Калашника ? Защото аз като призводител .... идва една Чешка или Полска фирма иска голямо количесто имат всички документи включително от тяхните правителства ... И после като ги пратят за Украйна .. Аз ли снабдявам Украйна или България ги снабдява ? Понякога мога само да гадая ... къде ще идат защото Ние имаме заявка за Полша имаме удобрение за Полша Имаме разрешително за Полша ..... ами те ако са ги пратили в Украйна .. ние нищо не можем да направим ..... Живеем в Условията на ПАЗАРНА ИКОНОМИКА ... Дори от държавата на практика не могат да ти забранят да изнасяш Директно за Украйна без ПРИЧИНА ... Но все пак се случва защото са страхливи ...

    Коментиран от #13

  • 8 4444

    16 1 Отговор
    По времето на Куни измамата като министър ,България изнесе най много оръжия в новата си история, безкрайна пошлост и наглост е точно това нещо да има коментар по темата.
  • 9 Бай Танас

    16 5 Отговор
    Никога повече Корнелия на власт !!! Никога !!!
  • 10 1520

    15 0 Отговор
    става въпрос за подаряване не за износ срещу заплащане
  • 11 ГОРСКИ

    9 0 Отговор
    Бизнес или подаръци за Украйна, ма говорете по точно!!!!!!!
  • 12 Гост

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Той този филм показва много истини и затова е недолюбван от всички “демократи, привърженици на лидера на свободния свят, неолиберали” и всякакви псевдо свободни персони. Даже мисля, че е и забранен в определени щати. Самата истина- търговията с оръжие, наркотици и сега и вируси си е държавна политика на една много демократична държава...........
  • 13 путин и байдън

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Готин":

    не мога да ти забраня мога да ти изпратя ракетка и да ти заравня къщичката със земята а после ако си жив мога да ти построя нова ако слушаш ако не си жив ще се извиня на вашите
  • 14 кумчо ВЪЛЧО

    3 0 Отговор
    Тишина иска също и трупането на кюлчета и пачки по 500 Евро в ЧЕКМЕДЖЕТА , тегленето от БАНКА на милиони направо в сакове на , даването на КЪЩИ на метресите на ББ , ползването на миски-прости-тутки от Вожда !

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта