Last news in Fakti
04 Януари, 2023 5625

Кой кого копира?


  • Венеция Ангова депутат от "Продължаваме промяната" Това не е вярно. Когато те обявиха, че искат политическите сили да се обединят около декларация, сложиха бюджета като заложник. Този подход, в който политиците виждат публичните средства като коледна трапеза, трябва да се прекъсне.
  • Бойко Борисов лидер на ГЕРБ Преди месец предложих да се направи подобен документ, преди да се дадат мандатите, което не се прие. ПП са го нарекли декларация. Сега, копирайки ни, предлагат същото, а в същото време казват, че искат да се носи политическа отговорност.

    418 гласа
    67%
    33%
    203 гласа

Коментари

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    78 37 Отговор
    БМБ е двуличник лъжец лицемер егоист егоцентрик лицемер крадец престъпник
  • 2 тарантон

    46 25 Отговор
    МБаце не го мъчете с икономики,числа инфлации при него си е твърдо 40% е нема лабаво,човеко е друга орбита такива 100-200 000 ... абе я не ме занимавай с глупости
  • 3 Българка

    63 37 Отговор
    Борисов е мутра от СИК, осъждан крадец и лъжец, национален предател и саратник на Путин, който с наши над 3 милиарда направи подарък за Путин и спомогна касапницата в Украйна. Нека всеки път, когато му се дава трибуна, да бъде питан коя е Мата Хари, да бъде питан що за изрод се отказва от собственото си дете от мис гащи и кога ще се направи ДНК тест за доказване на бащинството му. Нека бъде питан за къщата в Барселона и прането на милиони лева от престъпления. Нека бъде питан за намесата му в съдебната власт и прокуратирата, за поръчкови размазвания и отстранявания на опонентите му. Борисов в извършил престъпления по почто всички глави от НК. И сегашната агония, разтрела на Изборния кодекс, който помага на мутрите да откраднат следващи избори, е само и само да си отърве кожата от дълъг затвор. А народът блее, не гласува, но пък псува и тия, които могат да направят живота му по-добър, защото наивно вярва в наглите лъжи на баш мутрата и съратниците му от мафията

    Коментиран от #7, #13, #16

  • 4 НИКИ

    56 48 Отговор
    НЕ МОГА ДА ГО ПРОУМЕЯ ЧЕ ИМА МАЛОУМНИЦИ ОЩЕ КОЙТО ПОДЪРЖАТ ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ ОТ ПРОМЯНАТА,НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ДО КЪДЕ ДОКАРАХА ДЪРЖАВАТА САМО ЗА СЕДЕМ МЕСЕЦА.

    Коментиран от #22

  • 5 Факт.

    38 38 Отговор
    Ако беше така нямаше държавата да изпадне в хаоса, който сътвориха некадърниците от ПП. И заради който бе свикан кризисен щаб при президента. Предрожението за декларация между партиите, със, или без бюджета, е на Борисов/ГЕРБ. Това е безспорен факт. Но ПП плагиатстваха не само да има декларация, но и програмата си, която също е преписана от ГЕРБ..

    Коментиран от #6

  • 6 Е нали точно

    31 21 Отговор

    До коментар #5 от "Факт.":

    резидента сътвори кризата! Какъв "кризисен щаб" при селянина неграмотен?

    Коментиран от #8


  • 7 Лъжеш.

    32 42 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    Не е осъждан крадец от СИК. Ако беше така нямаше да бъде награждаван от службите на развитите държави, като комисар на МВР. Нямаше да бъде уважаван лидер на ГЕРБ, която е членка на ЕНП. Цяла година имаха службите и репресивни орган МВР под командването на соцследователя Рашков, а не доказана нито една от хулите срещу Борисов. ПП орезилиха държавата в Брюксел с клевети и незаконни арести.

    Коментиран от #11

  • 8 ПП се провалиха тотално

    30 24 Отговор

    До коментар #6 от "Е нали точно":

    Наричайки го както искаш, но Радев събра хора, които възможно бързо, да поправят безобразията на ПП. Инфлацията, допълнително напомпана от тях, цените, договорът за газа, който е за следствието и е против националните ни интереси, и икономиката ни. Да не споменавам външната политика. Отказът на оръжие за Украйна, дублаж във външно.

    Коментиран от #10

  • 9 ДДД

    30 26 Отговор
    ПП аматьори, не знаят какво правят. Ако продължават така ще се събудим някой ден с огромен дълг и виденова зима...
  • 10 ФЕН

    17 20 Отговор

    До коментар #8 от "ПП се провалиха тотално":

    Така ги събра че закопа България още повече и хората си искат ПП ! Единствените който мислят за хората и икономиката на България ..просто факти ама неудобни за ГЕРБ/ДПС/ и производната им Р.Радев. Случайно или не изтича вече информацията за фалшивия метеж на Гешев в президенството и изкуствения "ОБЕДИНИТЕЛЕН" по схемата на копеикин с фалшиви атаки от Гешев в "ползу родум" . И последно 6 месеца реват че държавата е в колапс и искат да теглят заеми ...и се оказахме с ДЕФИЦИТ 2,9% !!! А лъжите се изливаха като Питинова пропагада
  • 11 Българка

    27 17 Отговор

    До коментар #7 от "Лъжеш.":

    Борисов е осъждан в Чехия за кражби и е лежал в там в затвор! И му предстои да бъде осъждан и у нас. Точно за това са всичките беди, непрекъснато предсрочни избори, спиране на всеки опит за реформи от мафията и каскетурата, типане на топката. Става дума "За кожите на едни престъпници" буквално, а ние плащаме сметката

    Коментиран от #14

  • 12 Бай Танас

    23 20 Отговор
    Никога повече ПП-тата на власт !!! Години наред, ние, българите ще им сърбаме помията !!! НИКОГА ПОВЕЧЕ НА ВЛАСТ !!!
  • 13 чичо стамат шумков

    6 17 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    Изглежда сте много навътре в нещата по отношение на ББ.Имате право и дори сте задължена по закон да сезирате право охранителните органи за извършените престъпления от ББ.Но ако това което пишета за ББ е вярно и че има много откраднати пари то тогава самият той какво още прави в страната ни.Ако бях на негово място и с толкова средства бих си избрал ЮЖНА АФРИКА ,ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ ИМА ЕДНА БЪЛГАРСКА ДАМА КОЯТО ГО НАПРАВИ ТОЗИ НОМЕР ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ С ОКОЛО 1,5 МИЛОНА ДОЛАРА.
  • 14 чичо стамат шумков

    13 18 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Борисов е осъждан в Чехия за кражби и е лежал в там в затвор! И му предстои да бъде осъждан и у нас. Точно за това са всичките беди, непрекъснато предсрочни избори, спиране на всеки опит за реформи от мафията и каскетурата, типане на топката. Става дума "За кожите на едни престъпници" буквално, а ние плащаме сметката--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------====================================================================================== ББ ОТ ДВЕ ГОДИНИ ПОЧТИ НЕ Е ВЪВ ВЛАСТА.През това време какво постигнаха новите ПП,ДБ,.Даже и ПРЕЗИДЕНТА който ги лансира в политиката ги нарече ШАРЛАТАНИ.Искам да ме разберете правилно не съм адвокат или застъпник на лицето БМБ,но един човек става престъпник след осъдителна присъда на съда и то след събрани доказателства по законният ред.И пак ви пиша щом знаете за извършени престъпления от ББ ИМАТЕ ПРАВО ДА СЕЗИРАТА СЪОТВЕТНИТЕ ИНСТИТУЦИИ.

    Коментиран от #17

  • 15 Кольо,

    25 0 Отговор
    Само ще кажа без излишно философстване,мързеливите гърчоля подобно поведение от страна на техните политици не търпят...
    Бях преди години в Атина и станах свидетел какво се случва пред техният парламент,хвърчат коктейли Молотов и камъни..!!
    Учудващо е че там по граждански активни са младите гърци,а тук заспали от всякъде....
  • 16 стоян

    11 15 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    До 3 ком - защо заблуждаваш тук коментиращите че сме изгуряли с тия три милиарда за газопровода - а не кажеш че руснаците си плащат по 450 милиона на година за транспорта на газ по него и след 5 години ще печелим по 400 милиона на година от него - Борисов е далновиден и е с десет крачки пред всички други кандидати новобранци за премиери

    Коментиран от #18

  • 17 Незнаещ

    9 1 Отговор

    До коментар #14 от "чичо стамат шумков":

    А няма ли опасност тези институции,когато хукнат да действат по тези сигнали,да си изпочупят краката ??

  • 18 Киркор

    5 4 Отговор

    До коментар #16 от "стоян":

    ББ трябва паметник да вдигне на такива като теб...

    Коментиран от #21

  • 19 В Борисов

    13 0 Отговор
    Никой нищо не копира. Това са партии клонинги, които симулират парламентарна демокарация, едни гласуват за, други против, но винги прокарват, каквото им е наредено. В момента в Парламента ни, има само слуги, няма народни представители.
  • 20 Еййййй отрепки

    14 0 Отговор
    Тъй ли ЕДИН не се намери да копира Христо Ботев, Васил Левски, Каравелов, Вазов, Славейков и т.н. а??? Маскари долни и мръсни. Майцепродавци!!! Копирали. Ко копирате бе??
  • 21 стоян

    3 3 Отговор

    До коментар #18 от "Киркор":

    До 18 ком - аз говоря с факти - опровергай ме - и не пиши празни думи
  • 22 Ти да видиш

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "НИКИ":

    Е какво не можеш да проумееш - нали затова им се плаща. Иначе - сигурен съм, че няма толкова и такива малоумници, които да вярват на пълни Продажници.
  • 23 4444

    1 3 Отговор
    Тая коя е и защо си заслужава да я коментира , който и да е. Факти спрете да ни набутвате аноничници.
  • 24 ганю

    2 2 Отговор
    ами ПП(продължаваме промяната )са счетоводителите на един южен остров.
    оттам минава и увеличението на петролните продукти и инфлацията
    а вие "Мъдри Българи "продължавайте така радостно да блеете
    много сте ми умнички
  • 25 МАЛКА пенсИЯ

    0 1 Отговор
    Отговор;не може ли да копират,Ботев,Левски,Каравелов,Вазов,и.т.н.МИ ТЕ НЕ ЗНАЯТ,КОИ СА!!!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта