Last news in Fakti
21 Май, 2023 4701

Може ли Циганския крал да победи Джон Джоунс в битка?


  • Джо Роугън Експерта на UFC Ако Джон Джоунс и Тайсън Фюри са заключени в една стая, ще бутна всичките си чипове на черно. Никой не мисли, че Тайсън Фюри може да победи Джон Джоунс в битка. Никой не мисли така, дори Тайсън не мисли така. Искате ли да поговорим за това кой е най-лошият човек на планетата? Тайсън Фюри е невероятен боксьор, но той няма шанс да излезе от тази стая. Нулев шанс. Трябваше да хване Джон незабавно с един удар, а аз просто не виждам това да се случи.
  • Тайсън Фюри Боксьор в тежка категория Аз съм толкова силен и толкова голям, колкото никога преди. Аз съм най-лошият човек на планетата. Не успях да отговоря веднага на Джо Роугън, тъй като бях изключен от всички социални медии, така че не отговорих на малкия пе**л. Джон Джоунс можел да ме прецака, ако бяхме заедно в стаята. Не мисля така, нито един мъж не може да ме победи. Ако някога бяхме сами в една стая, каквото и да се случи в стаята, щях да си тръгна аз“.

    71 гласа
    28%
    72%
    181 гласа

Коментари

  • 1 ИВАН

    33 1 Отговор
    Той бил най лошия човек на планетата и келешите по пътищата му подражават - и те искат да са най лошите, изобщо, щом и журналистите му повтарят простотиите, значи искат тази мода да се утвърждава - всички да сме лоши .... сатанистка му работа, нямаща нищо общо със спорта и с доблестното мъжество
  • 2 Боляр

    12 5 Отговор
    Кокала ще размята тоя Цигански крал като храни гащи. Даже не подлежи на коментар! Който си мисли, че Фюри има дори теоретичен шанс срещу може би най-великият ММА боец....вземайте си хапчетата момчета.
  • 3 стоян георгиев

    7 3 Отговор
    Боксьора няма никакъв шанс.
  • 4 Истински

    10 3 Отговор
    Шансовете на боксьора първите 30 секунди са 50 процента и намаляват с 10 процента всеки 10 секунди. Ако даде краката край. Боксьорът никога не се е бил с три унции ръкавици, нито има опит в понасянето но този вид удари. Пет към едно в полза на Джонс
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

  • 6 димитър

    2 2 Отговор
    Да го дха негъра винаги !!!
  • 7 Никси

    2 1 Отговор
    мозе мозе сицко мозе , дазе и едно танго на плаца мозе !!!!😛😄😂😃😀😁😛😄😂😃😀😁.
  • 8 Картоф

    1 1 Отговор
    Циганинът въобще не е лош човек, бие се, но има семейство и жена, минал е през тежки депресии, мисли за самоубийство, злоупотреба с наркотици.

    Пример е за дисциплина и упоритост, да не говорим, че се е родил в 6 месец и е тежал 450 гр. за това баща му го кръщава на тогавашният боксов феномен Майк Тайсън.

    Джон Джоунс е най-великият ММА боец, хващан е с допинг, но освен него много други са хващани и ползвали без да бъдат хванати БЕЗ да достигнат висините, в които се намира той.

    Няма човек в тежката или полутежката категории в ММА, в която и да е организация, който да може да го победи.Той сам казва, че Бог му е дал талант, от това, което съм видял през годините, няма 2ри като него, който за каквото и да претендира.

    Ако двубоят е бокс, Фюри има шанс, ако е ММА, НИКОЙ боксьор няма шанс срещу Джон Джоунс, да не говорим, че почти всички боксьори/кикбоксьори/ муай тай бойци нямат шанс срещу ММА бойците в ММА битка.
    За пример може да се вземе битката между муай тай шампиона Родтанг и ММА ветерана Демитриус Джонсън.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта