Last news in Fakti
28 Май, 2023 6025

Кой тим ще вземе директна квота за Европа - ЦСКА 1948 или Левски?


  • Стойчо Младенов Оперативен директор на ЦСКА 1948 Ако не се класираме за евротурнирите, това ще е голям провал, каза оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов. Той направи коментара след загубата на "червените" от Лудогорец във финала за Купата на България. ЦСКА 1948 е трети в настоящата таблица на ефбет Лига. Третото място в крайното класиране ще даде директна квота за Европа. Четвъртият ще играе бараж за евротурнирите.
  • Елин Топузаков Треньор на Левски Ако можем да се качим място по-нагоре в класирането, би било добре, каза треньорът на Левски Елин Топузаков, след победата на "сините" срещу Черно море с 2:1. След срещата Левски изравни по точки ЦСКА 1948. "Червените" обаче имат по-добри показатели в преките двубои и са трети в таблицата. Изказването на Топузаков е преди мача ЦСКА 1948 - Лудогорец. До края на кампанията в Топ 6 на ефбет Лига остават 2 пълни кръга.

    117 гласа
    33%
    67%
    230 гласа

Коментари

  • 1 Пийпинг ТОМ

    14 30 Отговор
    Който и да е , но не и СИНИТЕ ! Не ни трябва ОТБОРА на Властта , на Бойко и Шиши !

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор

  • 3 Фен

    14 4 Отговор
    Само да не е ЦКА , щото ще трябва да играят на село в Бистрица евро мачовете си
  • 4 Йеронимус БОШ

    2 2 Отговор
    И аз искам да не плащам данъци към НАП и други кредитори и никой да не ме закача !
  • 5 Тото 1 и Тото 2

    2 3 Отговор
    Дали сините пак ще помолят и ще приемат с благодарност дарение от Делян ШИШИ от ДПС ? Достойна постъпка за истински носители на името на АПОСТОЛА , нали ?
  • 6 ПЪГУОШ

    2 3 Отговор
    Добре , че не е жив Васил ЛЕВСКИ , за да види какви индивиди са приватизирали името му и се кичат с него ! Срам и позор !

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор

  • 10 Бай Благой

    1 3 Отговор
    Сините тарикати много ясно.
    На тях всички са им длъжни...те са "най-добрите" (нищо че един играч за 5 леа не са продаи навън).
    Дават им "условен лиценз" (каквото и да значи това) - а други директно ги фалират и зануляват...
    Синия отбор - отбора на тарикатите и продавачите на бело - (нямате нишо общи с Иконата ЛЕВСКИ).
  • 11 ФАКТ

    5 0 Отговор
    ИМА САМО ЕДНО ЗАКОННО И ЧЕСТНО НЕЩО...ЕДНАТА ЦСКА ОТИВА НА ЕВРОТУРНИРИТЕ ДРУГАТА ВЪВ БЕ- ГРУПА..,,ТОВА Е ..КАКВО ПОВЕЧЕ ГО МИСЛИТЕ.. НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЯМА ЕДИН ОТБОР С ДВЕ ЕДНИ И СЪЩИ ИМЕНА В ЕДНА ДИВИЗИЯ..САМО ПРИ НАС ГО ИМА ТОЗИ ЦИРК..
  • 12 ФАКТ

    3 0 Отговор
    ИМА САМО ЕДНО ЗАКОННО И ЧЕСТНО НЕЩО...ЕДНАТА ЦСКА ОТИВА НА ЕВРОТУРНИРИТЕ ДРУГАТА ВЪВ БЕ- ГРУПА..,,ТОВА Е ..КАКВО ПОВЕЧЕ ГО МИСЛИТЕ.. НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЯМА ЕДИН ОТБОР С ДВЕ ЕДНИ И СЪЩИ ИМЕНА В ЕДНА ДИВИЗИЯ..САМО ПРИ НАС ГО ИМА ТОЗИ ЦИРК..
  • 13 ФАКТ

    4 0 Отговор
    АЛОООО АДМИНИСТАТОРИТЕ ЗАЩО МИ ПУСКАТЕ ЕДИН И СЪЩКОМЕНТАР 5 ПЪТИ...МЕЖДУ ДРУГОТО ИМАХ ПРЕДВИД ЧЕ НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЕ Е ПОЗВОЛЕНО ЕДИН ОТБОР ДА ИМА ДВА СВОИ ОТБОРА В ЕДНА ДИВИЗИЯ.....ЕДИНИЯ ТРЯБВА ДА ХОДИ В ДРУГА ДИВИЗИЯ ТОВА В ПОЛОЖЕНИЕТО..ИЛИ ПРОСТО ЕДНАТА ЦСКА ДА СИ СМЕНИ ИМЕТО НА ЛИТЕКС..КАКТО СИ Е ..СТИГА БАЛАМОСВАЛИ НАРОДА..
  • 14 Слави

    2 0 Отговор
    Спомням си годините когато тези двата отбора бяха елита на България, борбата беше за първо място а второто беше за другият отбор, лбеше срамно лбимият ти отбор като загуби и вземе среброто, много болеше, помните ли? Какво стана сега ?
    Елитните столични отбори драпат с зъби и нокти да взленат в тройката а някой от тях може и 5-и ...
    нестига, че видѝхме през годините два Левски ами сега две ЦСК-а ... нестига, че ЦСКА фалира преди години, па скалипиха нещо хем да не е ново ЦСКА, хем да е нещо старо ... ами Левски ... едва прескочи трапа и е от система на система ...
    Хора ако искате вашият отбор да е на върха, не трябва да мразите другият защото за да има Силен Левски, трябва да има Силна ЦСКА. За да има силно ЦСКА, трябва Левски да е силен,
    Тези двата трябва да даваткрасиви резултатен футбол, тези дварта трябва да задават класата в България с Български футболисти. Трябва да са наши, мило родни звезди не такива дето нито знаят какво стои зад името на отбора дето играят, нито могат да го произнесат ...
  • 15 Дедовеца

    2 1 Отговор
    Колко злоба срещу левски.Това че са литекс ги яде одвътре
  • 16 Булба67

    1 1 Отговор
    ,,Отбор" от ,,в" група ( уефски) в евротурнирите ????!??!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта