Last news in Fakti
02 Август, 2023 8070

Ще има ли съдебен рекет с интимната връзка?


  • Емануил Йорданов адвокат Няма смисъл да се прекъсва отпуска на депутати, за да се приемат изменения, които може и да не заработят. Изумен бях за текстовете за интимна връзка. Един подобен текст казва нищо с много думи. Как се доказва това нещо в съда? Законът за защита на домашното насилие освен всичко останало се използва и за злоупотреба с права. Търсят се материални изгоди през него. Много неща могат да се случат...
  • Райна Аврамова адвокат Неправилна правна квалификация е дадена при случая в Стара Загора, но това не значи, че нямаме закони. Имаме този текст вече наличен. От там насетне вещите лица и съдебните лекари нямат право да квалифицират, а прокурорите и съдиите са тези, които да го направят. Измененията в НК не трябва да са свързани само със завишаване на наказанието, а с допълнителни състави на престъпление. Такова може да е изтезанието, унижението на човека и достойнството му.

    475 гласа
    88%
    12%
    64 гласа

Коментари

  • 1 инфлуЛенца

    29 13 Отговор
    Лесно мога да докажа интимна връзка, май малко съм трудна, а ако бащата спори едно ДНКирчо и готово.

    Коментиран от #5, #15

  • 2 Псевдоним

    24 0 Отговор
    Ако им плащат извънредни, що да не се разходят хората?
  • 3 Анонимус

    43 2 Отговор
    Тази а нална кралица с 5 изречения нищо не каза...Защо изобщо си дава мнението?
  • 4 ЛечиТел

    46 0 Отговор
    "От там насетне вещите лица и съдебните лекари нямат право да квалифицират, а прокурорите и съдиите са тези, които да го направят." - и викате съдийте са тези, които ще кажат дали някой е могъл да почине или не ... май май някой иска да получава подкупите и хората да се съдят, вместо да се лекуват по-добре...
  • 5 М да

    28 5 Отговор

    До коментар #1 от "инфлуЛенца":

    Демек ти след всяка интимна връзка си трудна.....боже какво средновековие.... ми има контрацептиви бе мила. Или ще предложиш да не се ползват, а и абортите да ги забраним, та по-лесно да се доказва интимната връзка ...
  • 6 ГОРСКИ

    43 0 Отговор
    Във съдебната система играят куфарчета и имоти за това няма осъдени!!!!!!!!!!

    Коментиран от #21


  • 7 Жалка бабичка!

    28 2 Отговор
    Райна кой ПУЦ е завършила, то бива некомпетентност!!!
  • 8 Допълнителен!

    6 1 Отговор
    Шкембето на поп Тарапонти събираше десет бири приблизително и затова поп Тарапонти изпи още две бири допълннително!
  • 9 истина ти казвам

    17 3 Отговор
    Добре де,всички знаем че една жена е във състояние да ти изпрекине нервите.А когато прави това целенасочено за да те тормози психически и накрая си изкара боя това какво е? След това отива вади си медицинско и те осъжда на еди колко си затвор и еди колко си пари???!!! К..... кой и как ше контролира или по презумпция си виновен щото к..... е казала така!!!???
  • 10 Диамантената ръка

    19 0 Отговор
    Ясно, край с интимните връзки, по-добре на сухо и на свобода, отколкото в панделата, заради едно е.ане...

    Коментиран от #14

  • 11 честито

    18 0 Отговор
    С товова натягане и слугуване на НПО-та сте се докарали до 90% неодобрение.
    Кат6о са поо къкъта още малко да не молите някой другх да ви вади кестените от огъня?
    Майката му е превенция.
    Обърне ли се колата......
  • 12 закон

    22 0 Отговор
    за тормоза над "неблагонадежднмия" гражданин.....

    Садисти и изнасилвачи ще мианват метър, а обикновени хора ще бъдат съдени за това дали са питали 100 пъти преди да легнат с някоя по нейно съгласие. А ако тя е пила 1 бира - леле майко - доживотен!
  • 13 Ти да видиш

    14 2 Отговор
    Е..... и бегаш! НЕ СЕ ЖЕНЕТЕ ЧЕ К.....ШЕ ВИ СЧЕРНАТ ЖИВОТА СЪС ТОА ЗАКОН!!!!!!!!!!
  • 14 истина ти казвам

    18 2 Отговор

    До коментар #10 от "Диамантената ръка":

    Ми то във щатите когато некоя се омъжи,подскача до небесата от щастие! Щото е успела да омотае некоя шматка и вече е осигурена от към пари за цел живот,па ако и шматката и напълни фурната и да роди е бетонирана! Па ако и е купил и къща маааалиии!

    Коментиран от #16

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор

  • 16 Никси

    4 1 Отговор

    До коментар #14 от "истина ти казвам":

    така се получава като спят без гащи , но да му мисли оня дето е забравил да си тури балон на човечеството !!☺️🙂🤤😉😊😪🤠😇🤮🤥.
  • 17 ДОУТОЧНЯВАНЕ

    2 0 Отговор
    Законът за защита на домашното насилие освен всичко останало се използва и за злоупотреба с права. А целият семеен кодекс за какво служи ? Кой се обогатява от прилагане на тези и всякакви закони ? КОЙТО ИМА ИМУНИТЕТ И МУ ПРИНАДЛЕЖАТ БЕЗБРОЙ ХОТЕЛИ И ЗАВЕДЕНИЯ ИЗ ЦЯЛАТА СТРАНА ! НИЕ НЕ ПЕЧЕЛИМ ОТ ЗАКОНИТЕ ОТ ПРАВОСЪДИЕТО И ОТ ПРАВОПРИЛАГАНЕТО ! ТОЗИ БИЗНЕС Е ЛИЧЕН БИЗНЕС НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ДЪРЖАВАТА КОИТО СА С ИМУНИТЕТ С ПОЖИЗНЕН МАНДАТ И ДВАДЕСЕТ ЗАПЛАТИ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ . БЕЗ НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ !
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор

  • 19 ПОСЛЕДНИЯТ МОХИКАН

    3 0 Отговор
    ИМА ГОЛЯМО РАЗДЕЛЕНИЕ В ОБЩЕСТВОТО ПО МНОГО ФРОНТОВЕ. ОТ НЯКОЛКО ДНИ СЕ ЗАСИЛВА И ВОЙНАТА МЕЖДУ ПОЛОВЕТЕ. КАКВО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ. ТРЯБВА ДА СЛУШАМЕ ВЕЛИКИТЕ УМОВЕ. ПРЕДИ ДВА ДНИ ДРУГАРЯТ РАДАН Е КАЗАЛ, ЧЕ ПРОТЕСТИТЕ ТРЯБВА ДА ВЪРНАТ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, СРЕЩУ КОЯТО Е ИМАЛО МОЩНА ХИБРИДНА АТАКА. ОТКЪДЕ ? ОТ КРЕМЪЛ РАЗБИРА СЕ. И НАИСТИНА НЯМА КАКВО ДА СЕ ПРАВИМ НА ИНТЕРЕСНИ. НЕ Е НАША РАБОТА ДА МИСЛИМ. НЕ Е И НАША РАБОТА ДА ОТСТОЯВАМЕ НЯКАКВИ ОВЕХТЕЛИ ЦЕННОСТИ И ТРАДИЦИИ. ТРЯБВА ДА СЛУШКАМЕ КАКВО КАЗВАТ ОТ БРЮКСЕЛ И ВАШИНГТОН. ДОБРЕ Е ДА БЪДЕМ МОДЕРНИ И НЕ САМО ДА РАЗРЕШИМ ГEЙ БРАКОВЕТЕ АМИ И ДА ГИ ПООЩРЯВАМЕ. ТАКА НЯМА ДА ИМА ДОМАШНО НАСИЛИЕ ОТ ЕДИНИЯ ПОЛ НАД ДРУГИЯ. И ДА ИМА ДВА НАЦИОНАЛНИ ПРАЗНИКА. НЕ 24 МАЙ И 3 МАРТ. НЕ. 14 ФЕВРУАРИ И 2-РИ ФЕВРУАРИ НА РОТАЦИОНЕН ПРИНЦИП. ТАКА ЩЕ БЪДАТ УДОВЛЕТВОРЕНИ И ВЪЗРАЖДАНЕ И ПП/ДБ.
  • 20 Пийпинг ТОМ

    0 1 Отговор
    Ако мис Бикини се оплачи от домашно насилие от бат Бойко , ще го приемат ли ? Ще се приеме ли , че те имат ИНТИМНА връзка , щом Бойчо казва , че не я знае тази мома ? Нищо , че си имат общо отроче с име Ема !
  • 21 любител

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "ГОРСКИ":

    прав си пич това е ЕДИНСТВЕНАТА най вярна и точна формулировка за съдилащата в Б-я.винаги си прав когато даваш пачки- пачки- злато и имоти.
  • 22 ХАМОГИЛО

    0 0 Отговор
    Съд , прокуратура , полиция , висша адвокатура - всичко това е подвластно на парите и личните интереси. А в добавка на това и бяха под влиянието и поставени в услуга на едноличния властващ простак от Банкя ! Това е диагнозата , за съжаление !

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта