Last news in Fakti
04 Август, 2023 3978

Драска ли някой с червен химикал по промените в Конституцията?


  • Делян Пеевски депутат от ДПС Нямаме никакви спорове. Всичките предложения са на ПП-ДБ и ГЕРБ и ние ги припознахме. Единственото, с което не се съгласихме, е предложението за кметовете и те отпаднаха. Наблюдавам по медиите изказвания на Владислав Величков, на г-жа Бориславова и искам да съм ясен - няма предложения на ДПС за промени в Конституцията. Няма червена химикалка на ДПС, която да е драскала по Конституцията.
  • Велислав Величков председател на "Правосъдие за всеки" Прекратяваме споразумението си с ПП-ДБ. Нищо не е наред и ние не може да имаме ангажименти относно споразумението за промени в Конституцията. Подменят се текстове за промени в Конституцията в последния момент. Някой е минал с червена химикалка и е поправил първоначалния проект. Четем поправките на ДПС. Не правим конституция на ГЕРБ, нито конституция на Пеевски.

    17 гласа
    5%
    95%
    300 гласа

Коментари

  • 1 наблюдател

    48 0 Отговор
    Щом Пеевски пише Конституция, нещата няма как да отиват на добре.
  • 2 ГОРСКИ

    49 1 Отговор
    Що за държава сме че турска партия да променя Конституцията ?????????

    Коментиран от #4

  • 3 нови избори

    32 0 Отговор
    прасетата вън от парламента
  • 4 Българка

    5 33 Отговор

    До коментар #2 от "ГОРСКИ":

    Малко преекспонираш. ДПС си е БЪЛГАРСКА партия за която гласуват БЪЛГАРСКИ граждани мюсюлмани и не само. Разберете, не може да искаме от Македония да признава българско малцинство, български език и българска история, когато зад гърба ни е огромната (за нашите мащаби) Турция и ни гледа сеира. Ако утре Турция поиска същото??? По-добре ДПС да е в българския парламент, от колкото 1 милион мюсюлмани да търсят други държави да им решават проблемите. Мисля, че това отдавна са го разбрали нашите политици и не повдигат въпроса със законността на ДПС.

    Коментиран от #9

  • 5 Време е такива по затворите!

    24 1 Отговор
    До там ли стигнахме, Магнитски да променя конституцията ни!
  • 6 Магнитски - идва нов списък!

    20 2 Отговор
    Нямат срама мафиотите от ДПС,ГЕРБ,ППДБ,БСП и др.Време е да се повтори 19.05.1934 година!!!

  • 7 ИВАН

    28 0 Отговор
    Тия банани май скъпо ще и излязат на Майка България - продадохме си земята и душите за западните "ценности"
  • 8 1111

    4 0 Отговор
    Какво не толерирате бе,когато се казват някои истини вий премахвате написаното! Трябва всичко да се вижда,и хубавото и това което не ви харесва,защото на някого му харесва,а вие не му давате трибуна ...това вече НЕ Е ДЕМОКРАТИЧНО !,а говорите за земокрация...ама за криворазбраната демокрация,която се харесва само на власт имащите...,айде сега,ако някой псува и пише нецензурни думи може да се ограничават,ама вие я карате през просото.

    Коментиран от #12

  • 9 ГОРСКИ

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Нашите политици са от комунистическо потекло и са предатели и крадци!!!!!!!!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор

  • 11 ФИЛИП ГЕОРГИЕВ

    2 0 Отговор
    ТРУДНО... ! МНОГО ТРУДНО НЕ-КОАЛИЦИЯТА ЩЕ Я ДОКАРАТ ДО МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ. ТОГАВА РИСТУ, КИРО, MY GENERAL И ЛОРЕР ЩЕ СЕ БОРЯТ ЗА 4%
  • 12 ФИЛИП ГЕОРГИЕВ

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "1111":

    ТЦЪ. НЕ Е БАШ ТЪЙ. ТЯ ДЕМОКРАЦИЯТА Е ТАКАВА К"ВАТО НА НАС НИ ИЗНАСЯ. ПЪК И НЕ Е ВИНОВНА МЕДИЯТА. АКО СГАЗЯТ ЛУКА И ОТ ПОСОЛСТВОТО КАЖАТ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ, Т.Е. УПРАВЛЯВАНИТЕ : - ТИЯ ДА ГИ ПРИКЛЮЧИТЕ, ЩОТО ИНАЧЕ НИЕ ВИ ПРИКЛЮЧВАМЕ ?!
  • 13 Дългият

    0 1 Отговор
    Трябва да защитаваме евроатлантическата общност и Пеевски. ДПС сега са важна част от демокрацията.
  • 14 филибе

    0 0 Отговор
    Браво на Велислав.Дистанция от предателите,получили преводи по сметките си.Подкрепа за Вили.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта