Last news in Fakti
11 Август, 2023 6145

Кой има право да говори и съди другите за морал?


  • Слави Трифонов шоумен, лидер на партия Вежди Рашидов вече не е депутат. И така е правилно. Защото, когато си народен представител трябва да внимаваш какво говориш и как се държиш, защото представляваш хората, които са те избрали и носиш морална отговорност за това. Морал бе, морал. Едно състояние, твърде чуждо на една не малка част от нашите народни представители. И като говорим за морал, и фактът, че Вежди Рашидов вече не е депутат, Никола Минчев и Росица Кирова защо все още са? Те седят и се хилят одобрително, на това, което говори Вежди Рашидов. Значи са съгласни, забавно им е и дори смешно. Тогава защо още не са си подали оставката?
  • Росица Кирова депутат, зам.-председател на НС "Няма не искам, няма недей, щом те желая ставам злодей…" - тази песен на Слави Трифонов се превърна в химн на много млади българи и никой не се съмнява, че е повлияла на нагласите им към момичета и жени. Може би откакто е политик, същият смята, че сме забравили още едно послание в прословутия хит на Мачизма - "няма не искам, няма недей и да избягаш само посмей. Моята реакция на неодобрение е недвусмислена, но явно Слави Трифонов е очаквал да извадя макетно ножче и да го размахам срещу човека, който изразява различно от моето мнение. За мен е обидно грозното и шизофренно изопачаване на фактите, вменяването на вина и нелепите декларации, с които някои "общественици" и медии едностранно и отдалечено от истината заляха ефира. Истината е, че това трябва да обижда още повече българските граждани.

    408 гласа
    64%
    36%
    220 гласа

Коментари

  • 1 Демократ

    69 8 Отговор
    Нито единия от двамата не знае какво значи морал и що за въпрос е това? Тези двамата са доказано публично неморално итакива въпроси са обидни за моралните хора .
  • 2 Енрике

    51 13 Отговор
    Много жалка работа когато един човек цял живот и имал уличен и просташки език мразил всеки който е успешен хвалил се е от екрана после остарява и вижда че неговите номера вече не са актуални решава да стане политик и претендира за морал отново чрез просташки език и злоба той може да се харесва от себеподобни а не от нормални хора.
  • 3 кирова

    39 6 Отговор
    правиш тъпо сравнение за агресия а се хилиш на казаното от Веждичката тебе кво да те правим
  • 4 Псевдоним

    31 6 Отговор
    Нищо кой знае колко осъдително не направиха Кирова и Минчев. Даже колегиално смигнаха на Вежди да си затваря устата. Много по-притеснителни бяха снимките на хилещи се депутати от протестите на площада.
  • 5 факти само истински

    29 17 Отговор
    КИРОВА ЩЕ Е РЕДНО И ДВАМАТА С ПЕРНИЧАНИНА ДА СИ ПОДАДЕТЕ ОСТАВКИ ВИЕ СЕ КЕФЕХТЕ НА ВЕЖДИЧКАТА С ПОВЕДЕНИЕТО СИ
  • 6 Възпитанието на

    20 9 Отговор
    Човек определя и нормите му на поведение и морал.За единия знаем че се прави на мъж а всъщност е мишок изложил се пред цяла България и моралът му е такъв докато Росица Кирова беше при Славчо и първа го напусна заради моралните му норми.

  • 7 Козметик

    29 17 Отговор
    Слави оставка за теб и твоята партия !
  • 8 Макарон

    28 3 Отговор
    Хвани единия, удари другия. И двамата са в л@йната до шията, тръгнали за морал да говорим.
    Поздрав с песента: "Ш@ ти скъс@м гза!"
  • 9 Лукчо

    30 6 Отговор
    То си е смехотворно Слафчо да учи на морал в политиката и извън нея. Знаем че не посмя да стане нито премиер нито депутат, пропиля политическо време и енергия с глупави идеи и глупави хора, и единствената му политическа дейност е да дращи във фейсбук.
    А че 30 години игра по свирката на мутрите, това също не сме забравили.

    Коментиран от #11

  • 10 Анонимен

    7 0 Отговор
    Те много деца останаха с ковид и без ковид без родители, възпитава ги улицата. А кой крив, кой прав, всеки от двамата горе е прав за себе си. Чудя се на младите, без някой родител, майка, починала от ковид.... младо момичета веднъж посегне ли ви и ще го повтори, потрети, щом веднъж ви е вдигнал ръка. Така мисля и така е. Тия биячи стават за любовни връзки, но не и за семейство. Толкова скромни, възпитани младежи има, но никой на никого не би се бъркал, но ако съм ви родител, баба и сие бих ви посъветвал. Жена не се бие с цвете, те се бият на младини, а като остареят... или дайте да родим и сами да си ги гледаме. Хубаво, но с минимална и без помощ от родители трудно е, тия които раждат и искат да си ги отглеждат сами са платежоспособни. Сложна е. Каквото ви дойде на главата ще теглите и законите не биха ви помогнали, спасили. Малко са щастливите хора в България и по Света. Дайте анкета за България, щастлив, нещастен... Щастие на картинка и по филмите
  • 11 Пожар

    9 3 Отговор

    До коментар #9 от "Лукчо":

    Абсолютно точен коментар !!! Напълно съм съгласен !!!
  • 12 Айсамани

    13 6 Отговор
    Славчо е прав,че трябваше и тази креатура с онзи другия,дето се подхилваха на казаното от Вежди4ката да си подадат оставките.Но не само те,ако питате мен,Всичките 239 пе3евенга трябваше.Не струват пукнат грош.Закони на коляно пишат...Вземат баснословни заплати,а поцял ден спят,пър дят и си гледат телефоните-професия де путат.Освен че броят им трябва драстично да се намали,трябва да влизат качествени хора там.А сега,уви,там такива няма!Половината не могат да си напишат имената правилно!Какво да кажем преди за бат Сали?ДЪНО!ДЪНО!
  • 13 Факти

    6 4 Отговор
    Всички мацки са минали през Слави Трифонов и им се плези, голям езък слави имаш. А те акъл и милионер умен си кариера през слави, а той милият сам в нощта остана. Плюс от мен, но кьорав човек съм и къде е +,
  • 14 Не всеки има морално право

    16 5 Отговор
    "Без милост" и "Аз идвам и водя ада след себе си". С такива татуси не бих коментирал чувствителна тема за насилие, но чалгаря явно има някакво отклонения на чувствителност и емпатия.
  • 15 Питане

    5 3 Отговор
    Какво е разликата между к..ва и прУСтитутка?

    Коментиран от #16

  • 16 Едните като теб им плащат с копейки

    10 4 Отговор

    До коментар #15 от "Питане":

    А другите като мен мразят безплатно.

    Коментиран от #20

  • 17 Българин

    6 0 Отговор
    как ще подадът вие луди ли сте такава мандра къде ще намерят

    Коментиран от #18

  • 18 Що забългарин!

    5 1 Отговор

    До коментар #17 от "Българин":

    Незнаещ български.

    Коментиран от #22, #23

  • 19 флипп

    8 3 Отговор
    Хайде сега, на фона на глупостите, които Тиквата изприказва за толкова години, нищо особенно не беше казано. Ама Тиквата човек на Посолството, докато слугува е недосегаем
  • 20 ГАЛЯ от посолството

    6 2 Отговор

    До коментар #16 от "Едните като теб им плащат с копейки":

    Аз съм центаджия. Не обиждай на копейки.
  • 21 Кольо,

    11 1 Отговор
    А преди време когато Бойко Толупа нарече Цвета Карянчева ТКП някой нещо да каза...
    Пъзльовци,ама сега стана мода да се защитава всяка една п.к.@@...
    Питам мъжете мухльо..и женчовци чехльо..и кой ще ги защити,че те станаха доста за съжаление...
  • 22 Българин

    4 0 Отговор

    До коментар #18 от "Що забългарин!":

    я си виж заглавието бе папагал
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор

  • 24 4349

    6 2 Отговор
    Слави ,какъв морал чакаш от Р.Кирилова?Ако се появи по силна партия ,тя ще отиде при тях на кафе и завинаги.
  • 25 4349

    4 1 Отговор
    Извинявам се,исках да напиша КИРОВА ,а не Кирилова.
  • 26 Не бе Слави!

    6 2 Отговор
    "Дървения Господ" или нанасянето на побой с възпитателна цел е изпитан и изключително ефективен метод за възпитание или превъзпитане, когато разбира се "интелектуалната мощ" на индивида не е в състояние да оцени правилно заобикалящата обстановка и не възприема правилно непосредствените реалности. Както беше рекъл един виден български политик от вече по-далечното минало: "Со кротце, со балго и со малко кютек". В момента обаче вспоре мен тече агентурна и политическа разработка за приемането на Истанбулската конвенция, част от която третира точно насилието и разбира се затова е цлият този огромен шум ораганизиран не без участието на журналистите и почти със сигурност с участието на някои от новите политически лица, сдобили се с власт, а вероятно и пари, като целта е да могат да се похвалят пред партньорите, че видите ли приеха ни в Шенген, в еврозоната , приехме Истанбулската конвенция и т.н. за да прикрият доказаната си политическа недъгавост. Натам задуха вятърът, а госпоин Рашидов, моите уважения към личността, започна на всеулушание да "пикае срещу вятъра" с извинение и затова се наложи да го стигне тази политическа съдба на преклонна възраст. не му придиряйте чак толкоз на човекът . Не е изрекъл лъжа!
  • 27 Боби

    8 2 Отговор
    Ей славчо , какво трябваше да направят?
    Да му забият един юмрук ли?
    Защо вежди рашидов , като наби една глава пред кметството на един полицай не взе отношение ТИ??? А!!!
    Къде беше тогава??? Къде беше???
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор

  • 29 Йеронимус БОШ

    2 1 Отговор
    Тази не беше ли преди време някаква активистка на партията на Слави ? Ама после отиде да се целува прегръща и снима с Бойко и да му четка егото. И после.....беше изгонера , ИЗРИТАНА от ИТН , заради ку-рвенското си поведение ! Толкова за морала на въпросната жена !

  • 30 Майк Алън Патън

    3 1 Отговор
    Какво да очакваме от горкия Вежди , щом знаем КОЙ му е Вожд и НАЧАЛник - един класически , уникален , първичен и самобитен ПРОСТАК от Банкя !
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор

  • 32 Ровя в явоР

    3 1 Отговор
    Едно нещо не разбирам - Веждито го разпънаха , щото казал нещо , което е обидно , но е много близо до истината ! А на неговият ШЕФ Бойко , му размина след поредицата от гаври и незачитане към собствения му народ ? То не бяха ТУЛУПИ и МАТриЯЛ , то не беше НАБИВАНЕ на к-р на простите хора , то не бе НАЧУКВАМ им го с 200 , а Мата Хари , която уж я познавал , а Простата Кърджалийска П-тка !!!!!! Какво повече е нужно , за да бъде тотално НИЗВЕРГНАТ и ЗАКЛЕЙМЕН като ПРОСТАК Номер 1 на България за вечни времена !?
  • 33 доктор ОХ боли

    3 1 Отговор
    Основният носител на пошлата БАЙГАНьОВЩИНА у нас - Борисов , стои някъде назад , мълчи и не реагира на случващото се ! Затаил е своята двуличност и лицемерие и чака да избухне , развяващ отвратителната БОЙКОВЩИНА високо и гордо !
  • 34 Стинката

    3 2 Отговор
    Славчо , ти си последният човек на земята , който имаш право на глас в случая!
    Скрии се в студиото на Флийнстоун и не смей да се показваш от там!
  • 35 Стинката

    3 2 Отговор
    Закрий си студиото славчо, щото не мяза на нищо!
    Жалка картинка!
    Хората ти се смеят!
  • 36 Всъщност

    1 0 Отговор
    По същество Вежди е прав - в НК има достатъчно членове и алинеи, които обхващат всички видове престъпления. Напъните на "обществото" да прокара наказания за "домашно" насилие, са пряко свързани с Истанбулската конвенция, която става задължителна в ЕС. Аз да попитам - някой може ли да ми каже каква е разликата, ако някой нареже някого в парка, с това да го нареже в жилището му? Няма никаква разлика. Раните са си рани, шевовете са си шевове, болката си е болка. Все едни и същи са. На Вежди, а и не само на него, не му приляга да използва такива думи в Парламента и това е грешката му, за която си плати. По принцип не го харесвам нито като човек, нито като политик, но в случая с въпросното му мнение съм напълно съгласен. Ако не беше нарекъл потърпевшите жени с обидна квалификация, нямаше да има проблем.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта