21 Юли, 2024 3913

Саутгейт ли е виновен Англия да загуби финала от Испания?


  • Рио Фърдиданд бивш футболист Ако ще играеш консервативна игра с толкова много потенциал и талант, трябва да спечелиш. Треньорът избира отбора, това е неговият стил и трябва да побеждава. Но тези играчи са страхотни в своите клубове, докато на Европейското първенство изглеждаха ужасно. Основната причина за загубата е подходът на треньора.
  • Гарет Саутгейт бивш треньор на Англия „Испания беше най-добрият отбор в турнира. Не държахме топката достатъчно, но останахме в мача до последните 10 минути. Играчите бяха страхотни и аз се гордея с това, което направиха. Сякаш нещо не ни достигна. Голът на Палмър ни даде известна инерция и също така имахме добра възможност да изравним в края на мача“, коментира Саутгейт, който напусна поста си след загубата във финала от Испания (1:2).

    118 гласа
    75%
    25%
    38 гласа

Коментари

  • 1 Гост

    24 2 Отговор
    Испания с разлика беше най-добрият отбор и се видя още в първия мач. Само Германия бяха близо, но се срещнаха прекалено рано.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор

  • 3 Бай Иван

    4 2 Отговор
    Испания ги газеше като трактор.

    Коментиран от #5

  • 4 Саутгейт не става

    4 1 Отговор
    Англия трябваше да отпаднат от Словакия на 1/8 финала. Но разбира се им бутнаха гювеч с това измислено 6 минутно продължение. Да стигнеш до финал с такава грозна и безидейна игра е подарък отгоре, така че и на това трябва да се радват.
  • 5 като ялов трактор

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Иван":

    Нали това ви казва Саутгет, бе Каун, че Испания са били по-добри?
    Неадекватни сте като де билчета 99% и продължавате да за тъ пявате.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта