Last news in Fakti

13 Септември, 2018 11:25 4 551 5

Синът на Ева от "Тоника": Мама не прави магии!

  • ева-
  • тоника-
  • певица-
  • ваня костова-
  • певици-
  • вип брадър-
  • vip brother-
  • черна магия-
  • обвинения-
  • димитър найденов

Думите на Ваня Костова в началото на ВИП Брадър шокираха старите колеги и приятели на формация "Тоника"

"Напуснах "Тоника" заради Ева. Тя завиждаше на гласа ми, заедно с Гого говореха срещу мен зад гърба ми. Като пийне 100 гр. ракия, и става зла. Тази жена е зла, тя е интригантка! Направи ми черна магия! Разболях се, стана ми трудно и вече не можех да продължавам. Затова напуснах "Тоника".

Думите на естрадната легенда Ваня Костова на старта на ВИП Брадър ще отекват още дълго в къщата. Конфликтът между двете певици, зародил се преди много години в една от най-успешните музикални формации у нас, се очертава като основен сюжет в новия сезон на предаването.

Обидните думи на Ваня по адрес на някогашната й колежка шокираха старите им колеги и приятели. Според сина на Ева и Гого думите на Ваня са абсолютна лъжа. Огорчен от видяното е и създателят на формацията Стефан Диомов. "Думите на Ваня Костова са абсолютна лъже, потресен съм от чутото. Не мога да разбера тази жена какво иска от майка и как изобщо може да изрече подобни думи", призна пред в. "България Днес" наследникът на Ева и Гого — Димитър Найденов.

Синът на Ева я изпраща до вратата на шоуто. Категоричен е, че няма предварителна информация за участието на Ваня. Щом я вижда, вече очаква провокации. Но не и толкова силни думи как майка му е поръчала черна магия на колежката си. По думите му това е болна тема за Ева. След смъртта на Гого тя преживява изключително тежко слуховете как певецът си е отишъл омагьосан и че тегне проклятие над формацията.

"Сега Ваня говори за черна магия върху нея. Имам чувството, че някой от формацията прави нарочно такива провокации", чуди се Найденов.

Според него думите на Ваня как е била прокудена от "Тоника" не са истина. "Не знам изобщо защо се коментират събития, станали преди толкова много години. Доколкото знам, майка ми и баща ми са молили Ваня да остане в групата, но тя е поставила много условия и после е отказала", категоричен е Найденов.

Скандалът във формацията започва преди повече от 15 години. Фитилът подпалва Стефан Диомов, като забранява да се изпълняват негови песни. Започва истинска война между доскорошните приятели и колеги. Ева, Гого, Ралица, Милица и Драго излизат с отворено писмо, с което зачеркват създателя си от формацията. Следват обвинения към Диомов за отклоняване на средства от формацията и психически тормоз. Някогашните приятели вече не могат да се гледат. Резултатът е разпад на "Тоника". Ваня Костова и Тодор Шишманов напускат формацията, Диомов патентова марката "Тоника" и това е официалният край на легендарната група.

Години по-късно покрай болестта на Гого групата опитва да се събере отново, но напразно. Диомов се извинява публично и се разкайва, че забранява да се пеят негови песни. "Това е най-голямата ми грешка, никога няма да си го простя. Макар днес конфликтите да са забравени. В прекрасни отношения съм и с Ева, и с Ваня Костова", казва Диомов.

Днес композиторът е разстроен от участието на двете певици в предаването. "Много съм огорчен от тази омраза. Това, че са се съгласили да участват, ме изненада. Не мога да скрия — доста неприятна. Не трябваше да го правят. Но всеки сам преценява за себе си. Не са ме питали. Боли ме, че песните на "Тоника" означаваха любов, а сега името се свързва с омраза", откровен е пред "България Днес" Диомов.

През последните години той и Ева многократно заявяваха, че са си простили и забравили враждата.

Ева направи първата крачка към сдобряването, обявявайки в телевизионен ефир, че съжалява за държанието си към Диомов. Малко след това двамата се срещнаха на гроба на Гого, заровиха томахавката завинаги и вече са в нормални взаимоотношения. В едно от последните си интервюта съпругата на Гого твърди, че някой ден би се събрала на сцената със старите си колеги.

Въпреки че за Ева конфликтът е в миналото, Ваня Костова влезе обидена и наранена. Двете ще бъдат изправени пред много провокации, а мръсни тайни от златните години на "Тоника", крити с години, ще изплуват наяве.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Torlak

    0 0 Отговор
    един финал оаква всички
  • 2 Истината боли много

    1 0 Отговор
    Създателите на тази клоака ( Биг Брадър) се хранят от конфликти,клюки и омраза!!Как можаха Ваня и Ева да си продадат името и славата за някакви си дяволски парични знаци?Жалко за доброто име което създадоха и което вече няма да бъде никога изчистено от допира на лай-те ръце на продуцентите и сценаристите на тази повърня -биг Брадър......

    Коментиран от #5

  • 3 ред

    2 0 Отговор
    ТОВА ПРЕДАВАНЕ трябва да се забрани.САМО за тьпаци е.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Миката

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Истината боли много":

    Жалко наистина! Толкова уважавани интелектуалци бяха подлъгани да станат за смях пред нацията.... Вече няма свестни медийни програми. Добре, че има европейски предавания и филми на ниво! Губим се и изчезване. Вече сме за „Червената книга на изчезващите видове”...