26 Октомври, 2020 16:27 4 877 17

Защо Светлана Гущерова крие бременността си?

  • светлана гущерова-
  • бременност-
  • крие-
  • суеверие

Нейни близки твърдят, че тя е много суеверна и се притеснявала от лоши очи

Светлана Гущерова вече е в последния триместър на втората си бременност, но упорито крие наедрелия си корем. Запознати издават, че бившата плеймейтка и настояща милионерска съпруга не говори за предстоящото раждане от страх. Тя роди първото си дете преждевремнно и се опасявала, че отново може да се случи същото.

Светлана даде живот на дъщеря си Анелия-Добромира в края на февруари миналата година. Бебето се появи на бял свят по-рано от очаквано, затова се наложи да прекара известно време в кувьоз. За щастие, всичко приключи благополучно за семейство Гущерови, защото състоянието на момиченцето бързо се стабилизира и днес от преживяното са останали само лошите спомени. Сега, когато отново е бременна, хубавицата с много естетични корекции отказва да коментира състоянието си. Не показва и снимки с корем. Нейни близки твърдят, че тя е много суеверна и се притеснявала от лоши очи.

Светлана била убедена, че много хора ѝ виждат за красотата, а а съпруга ѝ Християн – за финансовите възможности, затова си завързала червен конец на лявата ръка, който да я пази от уроки, писа Уикенд. Макар че не е качила много килограми по време на втората си бременност, г-жа Гущерова вече има оформено коремче, което крие под широки рокли. Тя не е споделяла детайли за състоянието си, не акцентира върху личния си живот, нито се е споделяла кога се очаква щастливото събитие. Отлично осведомени източници обаче издават, че наследникът им ще се появи на бял свят съвсем скоро. Любопитна подробност е, че личната астроложка на Светлана предсказала с точност кога ще забременее с второ дете.

Младата майка следва стриктно съветите на звездите и винаги проверява дали влиянието на планетите е благоприятно, ако ѝ предстои нещо важно. Тя се хвали, че астроложката, на която се доверява, досега никога не е бъркала в прогнозите си – предрекла ѝ кога ще се омъжи, кога ще роди дъщеря си Анелия-Добромира и кога ще зачене отново. Г-жа Гущерова е категорична, че никога няма да покаже децата си в социалната мрежа. За разлика от други популярни личности, тя стриктно пази щерка си от любопитните погледи, така ще направи и с бебето, което очаква.

„Отговарям на тези от вас, които ме питат кога ще покажа дъщеря си – никога! Ако хората бяха малко по-добри и сърдечни, може би щях да я покажа на абитуриентския ѝ бал!”, твърди Светлана. Бившият еротичен модел се надява в бъдеще наследниците ѝ да поемат по съвсем различен път от нейния и да наблягат на учението. Красавицата не може да се похвали със сериозно образование, даже едва избутала гимназията.

„Искам децата да говорят поне 3 чужди езика, да учат, да се развиват. Навремето родителите ми ме съветваха да залягам над учебниците, наказвали са ме дори, но аз не ги слушах. Сега осъзнавам грешката си!”, споделяла е Светлана. Гущерова твърди, че с мъжа ѝ Християн винаги са мечтали за голямо семейство и не изключват възможността да имат и трето дете. Тя не си губи времето и забременя повторно веднага щом дъщеря ѝ навърши годинка. Светлана вярвала, че хлапетата с малка разлика във възрастта ще имат по-силна връзка и ще се гледат по-лесно. Семейството не издава пола на очакваното бебе, но според хора от обкръжението им то е момче.

Хубавицата е категорична, че няма да се върне към голите фотосесии и изцяло ще се отдаде на наследниците си. Навремето тя не пропускаше светско парти, ала животът ѝ коренно се промени, откакто се обвърза сериозно с милионерския наследник Християн.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalypse

    7 0 Отговор
    Щото го е залепил с лекопласт.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Последния Софиянец

    6 6 Отговор
    Тая аз я заплодих на протестите. ха ха ха
  • 4 Зуй Буй

    13 0 Отговор
    За Гущерови ... просто си го преместих !

    Коментиран от #15

  • 5 NAZI

    12 0 Отговор
    Тя роди преди 8 дни, ама някои безмозъчници явно още не знаят.
  • 6 Светланка

    15 1 Отговор
    Толко е била грозна, че се е наложило да я поправят драстично, но като поодрязали и изправили оттук оттам са изпуснали и малкото сиво вещество , което е имала
  • 7 Гост

    9 0 Отговор
    Кой га и6а? Признайте си веднага! Кои бяхте и колко? Защо не ми звъннахте?
  • 8 цербер

    13 1 Отговор
    "Красавицата не може да се похвали със сериозно образование, даже едва избутала гимназията." Светлана била убедена, че много хора ѝ ЗАвиждат за красотата, а На съпруга ѝ Християн – за финансовите МУ възможности, ЗНАЧИ ЗАТОВА ТОЛКОВА МНОГО СА ГРЕШКИТЕ,ЗАЩОТО ГУЩЕРОВА НЯМАЛА СЕРИОЗНО ОБРАЗОВАНИЕ. АХА,ЯСНО.

    Коментиран от #10

  • 9 Цжж

    14 0 Отговор
    Е па да не лесно да раждаш гущери...
  • 10 Ахахах

    9 0 Отговор

    До коментар #8 от "цербер":

    Типична провинциална голяма бяла птица! Колко са жалки тези златорърсачки!
  • 11 Потрес

    4 0 Отговор
    Булю булю шмулю. От мен толкова внимание по тази незначителна рекламна статия! Факти, моля ви, да бъдем по-сериозни! Не ставайте жълти!
  • 12 месара

    9 0 Отговор
    факти , отново удряте дъното !
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Анонимен

    0 0 Отговор
    Крие, защото е мъж и го е срам, че е бременен.
  • 15 Антон

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Зуй Буй":

    Ха-ха, аз пък си направих секуро :)
  • 16 Фен

    3 0 Отговор
    Тя беше продавачка в магазин за турски дрехи в Търговище. Дълго време движеше със едно момче който имаше някъв бизнес но не беше богат. Иначе в диското всеки можеше да я има срещу 100 лв. (това е отпреди 8 10 години)
  • 17 повърня

    2 0 Отговор
    Това на снимката е някакъв уродлив хуманоид. Всичко по него в повече, изкуствено, но пак си личи естествената грозота. Не можа ли да си купиш нещо по-младо и по-хубаво, бе, Гущер джуниър? Хората ти се смеят. А, в добавка и мега-вселенски тъпа. Мани.