Last news in Fakti

23 Октомври, 2021 12:51 12 713 8

Вальо Танев навръх рождения си ден: Загубих най-близкия си човек

  • валентин танев-
  • актьор-
  • загуба-
  • съпруга

Актьорът понесе куп житейски загуби само в рамките на година

Вальо Танев навръх рождения си ден: Загубих най-близкия си човек - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ужасна лична трагедия сполетя актьора Валентин Танев. Той наскоро е загубил съпругата си. Това разкри самият той в предаването "Преди обед" по bTV. Жената на актьора - Юлия е издъхна на 58-годишна възраст. Преди дни пък Танев отбеляза 64-ия си рожден ден.

"Неотдавна загубих най-близкия си човек и в момента не ми е приоритет да се веселя. Но така или иначе трябва да продължа да работя и да се срещам с приятелите си. В края на краищата трябва да продължа", сподели с мъка Танев.

"След трагедията отложих много представления, но осъзнах, че не това е начинът за справяне с болката. В края на краищата трябва да продължа".

Актьорът се радваше на щастлив брак, продължил повече от 30 години с директорката на детска градина. Двойката има две деца - син и дъщеря, носещи имената Боян и Анелия.

През последната година Танев понесе и още загуби - сбогува се с двамата си родители, както и със своя брат.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Искрено го харесвам

    59 3 Отговор
    като актьор и въпреки че никога не съм го срещал,съжалявам за нещастието му! На доста хора,включително и на мен се е случвало нещо подобно,но на него му се е струпало много наведнъж! Наистина много.Съболезнования..
  • 2 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    35 2 Отговор
    съчувствия, колелото на живота се върти.
  • 3 Фин

    40 2 Отговор
    Съболезнования и съчувствие!
  • 4 Раданч Татлъту

    9 29 Отговор
    Втората игла или бустерната доза?😢

    Коментиран от #8

  • 5 Алфа Вълкът

    5 18 Отговор
    Стари хора дошло им времето, сори бат Вальо, но българина няма афинитет към спорта и плодовете! Ей дей, набрах 3 чувала големи ябълки от едната сладката. Половината ги подарих, хапнах някоя друга, прибрах ги у салмата няма кой да ми изкара да ям! Чакат ме още 4-5 чувала от другата, късната зимна. Ама много отрупани и бавно зреят. Ей дей бялото грозде леко кисело половината и не го обирам, държа и шареното заради него. А бе ей дъртаците у сайта, ще вдигнели сладостта, дават го студено вече или да го обирам и да хакам повече захар за виното? От асмите 100л вино ще изкарам без проблем! Аз ракия не пия!
  • 6 Дебил

    10 16 Отговор
    Скоро ще загуби и най-най-най-най-любимия си човек.......от Банкя. Ама Ко да праиш......съдба.
  • 7 Достоен Българин

    27 3 Отговор
    Е бат Валю , голям човек и артист. Горе главата, живота продължава, имаш наследници.
  • 8 Kiko

    6 6 Отговор

    До коментар #4 от "Раданч Татлъту":

    Бок-люк.Дано скоро те застигне нещо от тая човешка трагедия,да те видим тогава колко ше си ер-бап