Last news in Fakti

7 Ноември, 2022 14:57 4 807 11

И трите деца на Гущерови били в кувьоз

  • светлана гущерова-
  • христиан гущеров-
  • деца-
  • бебе-
  • кувьоз-
  • раждане

При раждането и трите бебета на Гущерови са имали проблеми с дишането

Кошмарни тайни на семейство Гущерови извади на бял свят Светлана. Бившата плеймейтка към днешна дата е щастлива съпруга и многодетна майка, но се оказа, че и трите ѝ деца са започнали живота си по трудния начин. Гущерова бе гост на Алекс Сърчаджиева в "Живота по действителен случай". В студиото на доверието тя разказа за кошмара, преживян още при раждането на първото дете - Анелия Добромира, както и за трудностите в първите дни след появата на другите две рожби.

"И трите ми деца бяха в кувьоз. Анелия се роди в осмия месец, което е най-опасното. Цялата ми бременност мина леко, нямаше повод за притеснение. Един ден, аз - с моята мания за чистота, реших да чистя полилея в нас в осмия месец. Половин час след това се наложи спешно да тръгна за болницата. Прокървих доста обилно... Бяхме се събрали с моите и неговите родители. Веднага се обадих на моя доктор, който ми каза да тръгвам веднага към болницата.

Родих секцио. Когато дъщеря ми се роди, д-р Дяволов каза, че всичко е наред и бях спокойна. Останах вечерта в реанимация. Но докторът ми каза: "Светле, трябва да ти кажа нещо. Наложи се детето да е в кувьозче няколко дни, имаме добри доктори, ще я оправят". На другия ден ми позволиха да видя дъщеря ми, още нямаше мерки срещу COVID-19.

Слязохме заедно с Хриси и никога не съм вярвала, че има толкова много деца в кувьози. Не знаех в какво състояние ще си видя детето. Стана ми лошо, припаднах. Хриси се притесни, започна да вика: "Лекар, лекар!". Сложиха ме на инвалидна количка. Когато все пак видях дъщеря си, пак ми стана много зле. Не бях на себе си. Треперех цялата. Там видях и едно малко детенце, което нямаше 600 грама в кувьозче, при него нямаше никой. Ани беше почти месец в кувьоз, гледах това детенце, никой не ходеше да го вижда. Питах докторите защо.

Казаха, че след като са разбрали, че детето им е кувьоз, родителите са го оставили и повече не дошли да го видят", разказа през сълзи Гущерова. Голям шок за нея била да види невръстната си дъщеря, на системи и уред за дишане. "Проф. Слънчева и д-р Дяволов ми спасиха и трите деца. Как може и трите ми деца да са в кувьози? И Добри, и Кристиян-Валентин се родиха с проблеми с бялото дробче. И досега съм в стрес, проверявам ги постоянно - дишат ли, не дишат ли, не смея да ги оставя да спят с играчки, гледам всичко около леглата им да е разчистено. Даже се будя през нощта да ги проверявам дали дишат. Купила съм си дори машинка, която отчита дишането им", сподели с огромно вълнение Светлана.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Може ли

    21 3 Отговор
    дебелия да направи три деца, или му е помагано?
  • 2 вазтак

    14 2 Отговор
    гущер бавно се люпи
  • 3 Тома

    21 1 Отговор
    А защо не са направили дарение за децата в болницата тези с червените куфарчета пълни с милиони левове а

    Коментиран от #4

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "Тома":

    господин ТОМА еми не са ФИЛАНТРОПИ аима и лицемерни ФИЛАНТРОПИ дарители ВСИЧКО е от това дали сиЧОВЕК

    Коментиран от #5

  • 5 Вие

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    какъв дарител сте, господин ГРАД КОСЛОДУЙ?

    Коментиран от #6

  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Вие":

    МОЛЯ не ВИ разбрах
  • 7 123456

    11 1 Отговор
    в 8-ми месец се катери да мие полилей - само ако знаех , щях да наддавам пред Гущера да му я взема таз харна мома ...
  • 8 Слава на народа

    19 1 Отговор
    Браво, че има добри хора в тази държава, които събират пластмасови капачки, за да има кувьози.
  • 9 Ей тея доктори колко са грижливи

    11 1 Отговор
    Ама като си милионер . Обаче ако си беднюга ще те оставят на произвола . Факт .
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Бабати

    6 0 Отговор
    Дреме ми на уtката