1 Октомври, 2023 07:00 6 324 1

Дневен хороскоп за 01.10.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хороскоп за този ден на месеца. Всичко започва отначало.

Дневен хороскоп за 01.10.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Особен ще е този месец, предизвикателен, но пък интересен. До 12-ти октомври е важно да бъдете по-дипломатични и да не прехвърляте отговорността другиму. Възможностите ще се дължат на личните ви качества, а трудностите на страховете ви. Така че просто извикайте смелостта си на помощ и напред!

Телец

Нов месец, нов късмет. Късметлийски започва, в неделя. До 8 октомври всичко ще върви доста впечатляващо, особено в творчески и любовен план. След това ще трябва да полагате повече усилия, за да може всичко да върви гладко. А днес просто се порадвайте на есента.

Близнаци

Денят е с добра енергетика. Като цяло за вас започва един добър месец, особено първите 20 дни. Все пак не разчитайте само на съдбата, бъдете инициативни и активни, особено що се отнася до любовните дела.

Рак

Приятели, радост, вдъхновение, такива са думите за днешния ден. Енергетиката му е благоприятна 100 %. Единственото, което може да помрачи настроението ви са разни дребни дрязги у дома. Поемете отговорност и вземете решение, ако никой друг не иска. Понякога се налага и да поемете ролята на "лошото ченге".

Лъв

Очарователни и мили, но все пак е важно и да спазвате обещанията, които сте дали. Прегледайте задачите за месеца, днес ще ви е по-спокойно. И комуникирайте правилно идеите си.

Дева

Киселата ви физиономия и безпричинните страхове няма да ви помогнат. Харесва ви да се вживявате в ролята на страдалци, но помислете това докъде би ви довело.

Везни

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Това е добре за представянето ви в обществото, но дали е добре за самите вас. Давате ли си сметка какво искате самите вие.

Скорпион

Упорствате за неща, които самите вие знаете, че нямат смисъл. Това определено няма да ви помогне в общуването с хората. Помислете над въпроса.

Стрелец

Желанията ви може да се окаже по-силни от възможностите ви. Има над какво да помислите, но междувременно преследвайте целите си.Това, че желанията са по-силни, не значи, че не могат да бъдат изпълнени.

Козирог

Доста рязко ще се държите с околните. Гледайте да не нараните някого по невнимание. Избягвайте да правите забележки на хората, които обичате, има и други начини да им кажете истината.

Водолей

Месец, в който ще търсите активно истината. Подходящ момент също и за пътешествия, но най-вече за обучения. Вече всичко тръгва в някакви по-ясни граници. Но най-вече не забравяйте семейството си.

Риби

Месец, който ще ви даде възможност за възстановяване на силите и възстановяване. Време за начало на нови проекти и възстановяване на стари проекти. Бъдете внимателни с финансите. Планирайте важните задачи именно днес, за да имате добри резултати.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха

    1 1 Отговор
    Дрън, дрън, та пляс, само кви глупостарства😁