Last news in Fakti

28 Ноември, 2023 07:00 3 660 0

Дневен хороскоп за 28.11.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за материализация и работа с пари за Лъвовете

Дневен хороскоп за 28.11.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

До обяд - сериозни, следобяд - свободни. Такава схема само би могла да ви мотивира да правите нещата по план, когато им дойде времето. А дали и свободата ви ще е по план? Хубаво е да си дадете сметка кое е онова, което ви движи - следването на правилата или напротив - разчупването на нормите. Всъщност и двата модела си имат красивите страни, по-важното е вие коя от двете страни виждате?

Телец

Вие добре сте осъзнали факта, че в спокойствието лежи силата и сте готови да отстоявате този принцип, може би дори ваше верую. Вие сте активни в спокойствието, което е една мъдра позиция, на която ни учат мъдреците от векове насам. Имайте предвид, че днес ще ви разсейват с разни молби за изява и творчество, но пък винаги спокойно може да се включите.

Близнаци

Изглежда бързо губите инициатива в последно време, а това ви смъква акциите в собствените ви очи. Няма смисъл от подобно себеразяждащо поведение. Днес е ден за материализация, ден за грижа и внимание, ден за релакс и връзка със семейството. Оставете инициативата на друг и просто се наслаждавайте.

Рак

Вашата вътрешна същност е радостта и е време да започнете все повече да я разпръсквате наоколо. Около вас ще пърхат доста желаещи да се докоснат до светлата ви личност. А вие колкото повече давате от себе си, толкова повече ще се увеличава и вашето състояние.

Лъв

Ден за материализация и работа с пари. Бъдете готови да мислите нестандартно и да действате целенасочено. Вие сте архитектът на цялата днешна организация на нещата, така че просто спокойно следете за правилното изпълнение на задачите.

Дева

Очаквате другите да оценяват мнението, усилията, които влагате, а с поведението си показвате съвсем друго. Бъдете съответни, бъдете себе си, не очаквайте друг да знае какво се случва с вас, във вас, около вас. Ден, в който лесно ще променяте настроенията си, но приятелската група неизменно ще ви подкрепя.

Везни

Търсите да срещнете обожанието в очите на другите, а днес е чисто и просто ден за постигане на цели, за решаване на задачите. Чувствата са по-скоро непрепоръчителни, опитайте да контролирате ситуациите, времето, изпълнението. Чувствата просто канализирайте в друга посока.

Скорпион

Нещата в любовта стават сериозни и отговорни точно сега, когато ви мамят далечните простори. Ще трябва да определите приоритетите си и да действате по план. Хубаво и да изпълнявате първоначалния замисъл, а не да променяте в движение плановете.

Стрелец

Един вълнуващ ден, прозаичните неща ще ви се виждат толкова красиви, омайни, мамещи. Може би днес е вашият ден да сътворите красота в онзи вечен, неувяхващ стил, омайващ с духа на миналото. Оставете вдъхновението да ви води.

Козирог

В един малко ревнив период сте, което като цяло не в природата ви, но и на най-добрите се случва понякога. Но именно тези периоди помагат на човек да върви напред, да се отърси от моделите, които го спъват и с лекота да полети към новите възможности.

Водолей

Днес е ден за смърт и ново раждане, разбира се в чисто символичен план. Имате силата да преодолеете всякакви препятствия единствено със своята вътрешна убеденост и сила. Позволете си да бъдете силни и да покажете качествата си. Светът може да бъде и много сигурно място.

Риби

Как възприемате човека срещу вас - като свой приятел или като свой враг? Дали той просто не е вашето огледало, понякога малко криво, но винаги болезнено откровено. Дали просто не е време да се замислите, че другите реагират на вашето излъчване и ако искате да промените реакцията им, най-напред трябва да промените себе си?


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА