1 Декември, 2023 07:00 3 541 1

Дневен хороскоп за 01.12.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хороскоп за този ден на месеца. Всичко започва отначало.

Дневен хороскоп за 01.12.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Първият ден на последния месец, сякаш сте на финалната права, още малко остава. Време да отчетете резултатите, да преброите постиженията си и да се поздравите! А днес ще започне по-емоционално, но ако подходите с чувство за хумор, лесно ще намерите решение.

Телец

Отива си и тази година, време е да се поздравите с постиженията си. Днес се опитайте да не възприемате твърде лично нещата, които чуете. Не се доверявайте на слухове и не си правете изводи без точна информация, може да ви струва доста нервни клетки.

Близнаци

Започнете месеца с план. Пребройте ресурсите, с които разполагате и си организирайте добре времето. Важно е да не се пилеете и да не се опитвате да помогнете на всеки със съвет или с информация. Фокуриайте се, това е темата за този месец.

Рак

Като малки деца сте на моменти, въпреки че се опитвате да сте майка на всички. Не позволявайте на емоциите да ви люшкат в разни посоки, оставете ги да преминат и тогава вземайте решения. Месецът ще ви донесе празнично настроение, а това поправя всички неуредици.

Лъв

Малко разсеяни започвате този ден, но после всичко някак все ще се звърта към вас. Време да отделите внимание на себе си, но без да сте капризни и твърде критични. Месецът е празничен, но си иска голяма доза подготовка, така че започнете навреме.

Дева

Хубав ден да направите нещо необикновено. Може да започнете с по едно предизвикателство всеки ден до Коледа. Опитайте, предизвикайте се, а още по-добре - направете го с приятел.

Везни

Денят, месецът, а и годината ще са точно такива, каквито си ги направите. Вярвайте в себе си. От Вашите мисли, зависят и действията Ви, а от тях и резултатът. Запретвайте ръквави.

Скорпион

Силно начало на декември, ако следваме поговорката, че денят си личи по сутринта, то месецът си личи по началото. Така че - смело действайте. А подаръците оставете на дядо Коледа, той знае.

Стрелец

С добро настроение стартира декември за Вас. Сякаш се отваря една магична врата, зад която има много чудеса. Следобедът ще Ви приземи и ще Ви напомни някои обикновени ежедневни задачи. Но не губете детското в себе си.

Козирог

Започвате месеца с надежда и вяра в доброто бъдеще. Естествено, това е време за отчитане и резултати. А днес е ден да се огледате в очите на другите и най-хубаво би било да са очи, които Ви обичат.

Водолей

Фокусът днес е върху сериозната работа. Ще сте по-практично и аналитично ориентирани. Има опасност да изпаднете в ненужни подробности или да мърморите повече, а и да се притеснявате ненужно. Следобед ще се изостри чувството Ви за справедливост, и също може да се наложи да поемете отговорност за някой друг. Не е твърде вдъхновяващо начало, но след Коледа ще се променят нещата.

Риби

Ако днес Ви е страх да се изправите пред каквото и да било, приемете го като предизвикателство. Именно справянето със страха, ще Ви направи по-силни. Честит декември! Бъдете смели и вярвайте в себе си, тогава никакъв страх не може да Ви се опре.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Николай ореха

    1 0 Отговор
    Прекрасен уикенд прекрасни ХОРА!