Last news in Fakti

15 Януари, 2024 07:00 3 931 1

Дневен хороскоп за 15.01.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Прекрасен ден за срещи и разговори за Близнаците

Дневен хороскоп за 15.01.2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Малко повече работата ще ви се струпа днес, дори може да се наложи да поостанете до по-късно. Хубавото е, че колегите ви ще са съпричастни и ще има кой да ви помогне. Не надавайте ухо на клюките, няма да ви е приятно да научите някои неща.

Телец

Разбира се, има много неща, които се нуждаят от Вашето внимание и време. Но има едно нещо, което никога, никога не бива да пренебрегвате - самите Вие. Дайте си време да подишате чист въздух, да се разходите и просто да се порадвате на живота.

Близнаци

Прекрасен ден за срещи, разговори, кореспонденция, а и за културни мероприятия, в случай, че ви вълнуват. Любовните срещи може да придобият много страстен оттенък, опитайте да реагирате адекватно спрямо ситуацията.

Рак

Добре е да се приберете навреме или поне да предупредите за намеренията си. Доста са ви насъбрали у дома било заради разсеяност, било по други причини. Днес у дома може да възроптаят срещу свободното ви поведение, отнесете се с разбиране.

Лъв

Този ден засилва вътрешните Ви съпротивителни сили и наред с това проницателността Ви. Именно днес може да намерите отговори на въпроси, които отдавна Ви мъчат. И именно днес можете лесно да пуснете онова, което Ви пречи.

Дева

Денят ще е много зависим от поведението на други хора. Ще трябва да чакате, ще се получават недоразумения и обърквания. В цялото това време е важно Вие точно да знаете за какво сте отговорни и да не поемате чужда вина.

Везни

По-рисков ден. Енергетиката му е добра на 50 %, така че бъдете по-внимателни по пътищата и в изказванията. Сериозността на комуникациите от вчерашния ден се запазва - време за реализация.

Скорпион

Ден, в който трябва да намерите време за нещата, които Ви носят радост. И да ги направите. Ще се почувствате по-свежи, по-живи и най-важното по-щастливи.

Стрелец

Преполови и този месец. Време за кратка равносметка. Но най-вече е време да съберете нужната Ви информация, за да продължите напред. Информацията е един от най-ценните ресурси, пазете я.

Козирог

Енергични и съобразителни ще сте днес. Това ще окаже силно влияние върху комуникациите Ви. Можете да създадете доста добри контакти. Просто трябва да сте конкретни и ясни в исканията си.

Водолей

Ще продължавате да се занимавате с обсъждането на тривиални въпроси. Не давайте напразни обещания, залагайте само на сигурно. Проявете повече здрав разум и не бъдете безразсъдно разточителни. Нуждаете се от промяна.

Риби

Идеите ви изкристализират много ясно днес, макар че ще усещате вътрешно напрежение. С действията си по-скоро ще се натоварвате допълнително, отколкото да добивате усещане за спокойствие и добре свършена работа. Има по какво още да поработите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.