Last news in Fakti
7 Юни, 2020

Ще станат ли по-евтини горивата с появата на държавните бензиностанции?


Ще станат ли по-евтини горивата с появата на държавните бензиностанции?
С подкрепата на
mobile.bg
Да, картелите ще се разпаднат и цените ще са реални
15% (582)
Не, целта е само държавата да монополизира търговията с горива
27% (1054)
Нищо няма да се промени, всичко е предизборен "прах в очите"
58% (2269)

Коментари

  • 1 Факт

    36 0 Отговор
    Схемата е ясна. Ние ще платим 200 милиона за бензиностанции, които бързо ще фалират и некой тарикат ще ги придобие за нищожна сума.
  • 2 Българския народ

    21 0 Отговор
    Ще направи бензиностанции с негови пари, но печалбата няма да се връща в нашия джоб, а в нечий друг!
  • 3 Кой им вярва на тези мошенници

    22 0 Отговор
    Лъжат и мажат като за последно.
  • 4 ХХХХ

    14 0 Отговор
    Че има картел при бензиностанциите то е ясно. За разбиване на картелите начините са други.
    Построяването на нови 100 бензиностанции не виждам какво ще промени на пазара. При положоние, че в българия се водят около 6000 обекта с подобна функция(бензиностанция, газсатанция, метанстанция и др).
    Погледнато в переспектива при огромното желанието на ЕС да се премине на електромобили. Подобно действие изглежда направо безумно. Особенно при съществуващата инфра структура.
    Наистина електромобилите в следващите 10-15 години няма да започнат да доминират. Но постепенно ще свиват пазара на петролните горива и подобна инвестиция няма да се изплати.
  • 5 123

    14 0 Отговор
    Държавата не може да се справи като регулатор а щяла да се справи като собственик прах в очите на хората. Пак едни хора се готвят да приберат едни комисионни а когато фалират бензиностанциите някой приближен ще ги всеме за 1лев.
  • 6 JEFF

    6 0 Отговор
    Би ли се харесало на някого всичко да се одържави, а Борисов да упражнява диктатура още 40 години ? Надявам се да няма човек, който да желае това . Кой ще упражнява контрол върху държавните бензиностанции - същите корумпирани чиновници.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор

  • 9 Празни приказки седесарски

    7 0 Отговор
    ПЕЕВСКИ-ПЕТРОЛ това ще стане
  • 10 ЛИСА

    6 0 Отговор
    Държавни бензиностанции ли? Ами , че има ли държава? Прези 30 години като имаше защо ги махнахте господа? защо ги продадохте за жълти стотинки и приватизационни книжки. Е станахме богати - т.е направихме богти някои хора. Сега мерси не искам повече държавни бензиностанции. Направете държавни болници и в малките градчета където ги имаше.
  • 11 той

    1 0 Отговор
    Както каже Коминтерна ,така е.
  • 12 Ван дер Любе

    4 0 Отговор
    Държавата ще построи верига бензиностанции на Доган и Пеевски. Иначе няма корупция. Това го гласуват всички в парламента. Значи всички са в мафията. Даже и Нинова не казва нищо. Това е показателно.
  • 13 марешки

    4 0 Отговор
    няма кой да ме бие по цени, само складовете могат да изкарат на светло какво става с държавния резерв, е ако пак нее държавна тайна де.....
  • 14 Behemoth

    2 0 Отговор
    Пунта Мара....колко ли пари ще прибере Марешки от сделката?
  • 15 ташуко големия сап

    0 0 Отговор
    Г-да управляваши много сте хитри пускате анкета за да разберете накъде духа вятъра.Ами целия народ разбира.От 30 години духа един същи вятар да се ... мамата на народа.И друг вятър няма откъде да доиде .Такава е поръчката НОВ комунизъм ,пардон Новия строи а не новия ред маи няма разлика.Тотален контрол на народа.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към анкетата