30 Юли, 2020

Трябва ли да има извънредни избори?


Трябва ли да има извънредни избори?
С подкрепата на
mobile.bg
Да
72% (4871)
Не
23% (1580)
Колебая се
2% (117)
Все ми е едно
3% (199)

Коментари

  • 1 Hoho Boho

    46 17 Отговор
    ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА ИЗВЪНРЕДНИ ИЗБОРИ?
    -
    ДА! ДА! ДА!
    YES! YES! YES!

    Коментиран от #54

  • 2 Т.е.

    52 14 Отговор
    В никакъв случай не трябва следващите избори да се организират от Гроб, а от Президента Радев !

    Коментиран от #33, #35

  • 3 Фактъ

    39 10 Отговор
    Герберастията налазва . Ще има извънредни избори , герберастки комсомолчета , неизбежни са , не се напъвайте с коментари .

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Руското знаме е пародия

    5 37 Отговор
    Фейк анкета
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

  • 6 Бурканбанк

    32 11 Отговор

    До коментар #3 от "Фактъ":

    Активността на герберастките тролове и на герберастите като цяло по форумите и сайтовете се увеличава правопропорционално с напрежението върху партията и лидера им. Същото важи и за платените им клакьори. колкото повече участия има на Георги Харизанов, Антоанета Христова, Стойчо Стойчев, Харалан Александров и другите им подобни по студията, значи толкова по-застрашени са Борисов, Пеевски и Доган.
    Откакто почнаха протестите герберастите на всички фронтове се активизираха брутално и станаха петорно повече като бройка, но от няколко дни се активизираха както никога досега. Такова чудо не е било никога за последните 11 години.
    Така че това трябва да ни радва, защото значи, че сме все по-близо до победата - елиминирането на хунтата (ГЕРБ-ДПС) веднъж завинаги от политиката и влизането на най-видните им представители в затвора.

  • 7 Да да

    27 3 Отговор
    Безразличието храни беззаконието.
  • 8 Шляхтиц

    30 3 Отговор
    Нарочно влезнах тук, за да се убедя за хиляден път, че всеки народ заслужава съдбата си. След промените ЧЕХИЯ, СЛОВАКИЯ, УНГАРИЯ, РУМЪНИЯ напреднаха светлинни години пред БЪЛГАРИЯ. По мое скромно мнение България се върна назад. На такъв народ като българския може би му трябва повече остен, за да върви напред, а не демокрация ......
  • 9 али кура

    12 4 Отговор

    До коментар #5 от "Руското знаме е пародия":

    бурсук ще ти го плъзна мужду филиите - безплатно
    бацо ти ли си.....
  • 10 човек от народа

    15 7 Отговор
    в никакъв случай ! бибитко пак ще е пръв. нека още се скапе, та никога повече не чуем за него и пасмината му !!!
  • 11 добре де ДА

    7 1 Отговор
    ама за кого е въпроса
  • 12 Джоко

    22 6 Отговор
    Извънередни, незабавни и с промени в ЦИК. Служебно администриране, машинно гласуване и отпадане от избирателните списъци на мъртвите души и на негласувалите повече от два пъти както е по закон и сега.
  • 13 Байхой

    15 1 Отговор
    25.07.2013 "Властта на всяка цена нищо не я оправдава"
  • 14 Един

    10 2 Отговор
    Въпросите са : Как изборите и резултатите от тях да не са манипулирани? Кои могат да бъде следващите ? (Макар че ФД, Симеончо инай-вече ББ доказаха ,че всеки един може да бъде премиер стига да му е лаком г@за!) И как избраните вместо да си "топлят местата" или да правят "гешефти" - да бъдат принудени да работят за избирателите !

    Коментиран от #18

  • 15 Срам ме е от управниците ни

    18 5 Отговор
    Шайката трябва да си ходи ! Оставка !!!!
  • 16 СТЪКМИСТИКА

    11 5 Отговор
    НА ПОДЛОГИТЕ НА БОЖКОВ И ОКУПАТОРИТЕ !

    Коментиран от #24

  • 17 Гост

    11 6 Отговор
    С 30 години избори нищо не постигнахме. Какво си мислите, че ще постигнете с поредните?
  • 18 Русенец

    16 4 Отговор

    До коментар #14 от "Един":

    Корупцията не може да изчезне напълно - утопия няма. НО! Може да се намали значително. Трябва ни безпартийна форма на управление. Гласуване за лице, не за партия. И право на глас да имат само хора с образование. Неможе мнението на невежият и простият да тежат, колкото мнението на умният и образован човек. Ето това ще реши поне върпосът с купените гласове.
  • 19 Дълбоко Виждащ

    7 6 Отговор
    Да!За Да Има Електронно гласуване!За да има ЧЕстни избори трябва Тези Крадци които са се впили във властта да бъдат въдворени в Затворите!Затова-простичко е!

    Коментиран от #21

  • 20 пффф

    9 9 Отговор
    И после след извънредните избори ако на 100 човека не им харесат резултатите кво прайм???Пак блокади и пак избори ли...и до кога така?То 100 човека недоволни се ще има.Сега ги гледам тия дет са блокирали кръстовищата и като ги гледам на кво мязат ако ги питам кои партии са в парламенат няма да могат да ми кажат ама протестират.Паляци.
  • 21 Гост

    12 4 Отговор

    До коментар #19 от "Дълбоко Виждащ":

    Всяка електроника може да се манипулира. Електронното гласуване ще е най-лесно за манипулиране.

    Коментиран от #30

  • 22 Ю Кортес

    8 6 Отговор
    И да имa,резултатите за БСП ще да по лоши.Те го знаят и за това искат служебно фашистко правителство където министрите да са техни без избори
  • 23 цветен пуч

    10 0 Отговор
    Няма значение какво трябва. Има значение какво е разпоредила америка. Понеже уж сме държава от ЕС, но в действителност сме американска територия. Петте безплатни американски бази в България го доказват. На мястото на ГЕРБ трябва да качнат психо-десните. Така на американското посолство ще му е по-лесно да управлява европейската си колония България. Борисов е като мокро сапунче в техните ръце - хоп-хоп и да го изтърват да довърши "Балкански поток" - част от българската газопреносна мрежа, - в който вече зарови над два милиарда лева на българските данъкоплатци. А ще плащаме и неустойки - стотици милиони!
    Разпоредено е от държавния секретар, нашият презокеански началник, Северен поток-2 и газопренос на руски газ за Европа през България да няма.

    Президентът е в клопка. И министър-председателят беше вкаран в клопка от главния прокурор, който провокира цветния пуч заедно с Христо Иванов. В клопка са и всички парламентарно представени партии.
    Това че ГЕРБ не заслужават да управляват е отделен въпрос, който може да се реши на редовни избори.
  • 24 окупаторите

    7 1 Отговор

    До коментар #16 от "СТЪКМИСТИКА":

    Кои са окупаторите. В БГ освен безплатни американски бази други има ли?

    Коментиран от #40

  • 25 Пешо от жълтите павета

    7 4 Отговор
    НЕ САМО, ЧЕ ТРЯБВА, А Е НАЛЕЖАЩО. ЖИВОТОСПАСЯВАЩО Е ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ, НИЩО НЯМА ДА ОСТАНЕ ОТ НАС. НИМА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО С ТОЗИ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ СА НЕЗАМЕНИМИ. ХАЙДЕ СТИГА ДЕ, СЕРИОЗНО....? ТОЧНО ПЪК ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И ТОЗИ КАРУЦАР / НАЛИ МУ ЗНАЕТЕ РЕЧНИКА? /. НА СРЕЩАТА В БРЮКСЕЛ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ САМО ЗАД КОЙ ИМА ПРЕВОДАЧ? ЗАД МНОГО ЗНАЙКОТО / КОИТО НИЩО НЕ ЗНАЕ /.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор

  • 27 Стоянова

    5 4 Отговор
    Абсолютно не . Редовни избори м.март 2021г. За в момента няма никакви изгледи ,че нещо може да се промени с тези протести които виждам всеки ден подстрекавани от Радев,Нинова,М.Манолова,Слави,Лупи,Хр. Иванов ,опасното трио -В.Божков и др.олигарси.Нека младите хора да си излъчат лидери и
    да направят партия без стари мутри.Този сценарий" стани да седна аз" вече 30 години го играят.
  • 28 Факт

    1 6 Отговор
    Във форума има 73% глупаци.
  • 29 Аз пък

    1 8 Отговор
    Напук на всички папагали дето протестират ще гласувам за Боко на предсрочни избори ако има въпреки че не го харесвам.

    Коментиран от #46

  • 30 Дълбоко Виждащ

    4 1 Отговор

    До коментар #21 от "Гост":

    По-Трудно е от това да драскаш по хартийките-невалиден!Ще Гласуват вси които са заживяли в чужбина заради децата и внуците на създатели и ръководители кочина бг!

    Коментиран от #37

  • 31 Дълбоко Виждащ

    0 3 Отговор
    По-Трудно е от това да драскаш по хартийките-невалиден!Ще Гласуват вси които са заживяли в чужбина заради децата и внуците на създатели и ръководители кочина бг!
  • 32 Jack Bauer

    5 4 Отговор
    Даже да направят извънредни избори, пак няма да гласувам. Не виждам партия или политичеко движение което да има желанието, волята и възможността да промени ситуацията в България. Просто ще се сменят едните крадци с други за успокоение на овцете ходещи по площадите.

    Коментиран от #38

  • 33 Нормален

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Т.е.":

    Ами нали последните избори бяха организирани от Срадев и компания бе баламурник.Кой спечели?Ха ха!Никой не иска БСП на власт, проумейте го!

    Коментиран от #36

  • 34 55555

    6 2 Отговор
    Трябва да се забранят повече от два мандата в парламента и мажоритарни избори с право на отзоваване,ако има съмнение за корупция.Всеки трябва да може да бъде разследван независимо от поста,който заема.И наистина "НЕЗАВИСИМА" съдебна власт.НОВИ МЛАДИ ОБРАЗОВАНИ ХОРА НА ВСИЧКИ КЛЮЧОВИ ПОЗИЦИИ!САМО ТОГАВА ЩЕ ИМА ИСТИНСКА ПРОМЯНА!(МАНТАЛИТЕТА СЪЩО).
  • 35 Истината

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Т.е.":

    Да ! Ако ГЕРБ и Мишо Константинов !!!
    Това ще е 100 % фалшификации !!!!
  • 36 И младите не знаят

    2 1 Отговор

    До коментар #33 от "Нормален":

    кого искат... Искат да са секс кукли, защото най-мразят да мислят, но най-обичат да се чукат. Интересно защо като се каже "младите" лиги текат от устите на кукловодите? - Ами защото кукловодите са наясно как са осакатили поколенията след 1990 г. Защото кукловодите са ги обучили да викат "Кой не скача е червен!" Сега ги обучават на ЛГБТ практики от 4-годишна възраст. Затова искат децата на 4 годинки задължително в детските градини.
  • 37 Слон с панталон

    3 4 Отговор

    До коментар #30 от "Дълбоко Виждащ":

    Който е избрал да живее в чужбина, да си гласува за чужбина. Тук глас трябва да имат само граждани, които изкарват БВП на България и влагат парите си в икономиката ни. Който е избрал чужбина, да не се меси в нашите работи. Да си гледа чужбината - новата му майка.
  • 38 Слон с панталон

    1 2 Отговор

    До коментар #32 от "Jack Bauer":

    Истината в две изречение. Браво.
  • 39 big

    3 0 Отговор
    Да, определено трябва да има, но без машинно и електронно гласуване е безсмислено! Мафията е изчистила всички проблеми при стандартния начин: тотален контрол и измами!
  • 40 Добре

    3 5 Отговор

    До коментар #24 от "окупаторите":

    НЕ ЗНАЕШ КОИ БЯХА ОКУПАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ И КОЙ ПОВЕДЕ ПРОТЕСТА В ЗАЩИТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ БОЖКОВ, БОБОКОВИ ЦВ. ВАСИЛЕВ И Т.Н., ТЕЗИ ВСИЧКИ СА РУСКИ ПОДЛОГИ С ПРЕЦИДЕНТА НИЩОПРАВЕЦ !

    Коментиран от #43

  • 41 гог

    2 3 Отговор
    И за кво са ни избори , хак едни пари на вятъра. Има ли значение кой е на власт , всеки трябва да си носи отговорноста.
  • 42 Мария

    2 4 Отговор
    И защо да има ,какво ще променят,не сме толкова богати за да си позволяваме да гласуваме час по час откъде ще дойдат тези пари,не може ли да се дадат за нещо друго , все пак не сме толкова зле ,щом се ходи по море в Гърция ,замерят се сгради с пъдпъдъчи яйца,свински уши

    Коментиран от #47

  • 43 Бъди здрав

    2 2 Отговор

    До коментар #40 от "Добре":

    Много си глупав, но бъди здрав! Продължавай да мислиш така и да слагаш всички в общия кюп.

    Коментиран от #45

  • 44 Фактолог

    4 2 Отговор
    ... защо "извънредни", трябва да има редовни, защото последните ги откраднаха с обявяване на валидни бюлетини за невалидни и несъществуващи избиратели за редовни гласове!!!
  • 45 Добре

    3 3 Отговор

    До коментар #43 от "Бъди здрав":

    Радоста на всички малоумници е , че са по умни от другите, продължавай да простееш . Жив и здрав те БСП разчитат на такива, като теб да вземат властта и да управляват до унищожението на държавата с ДПС, защото със създателите на мафията друг не иска да е в коалиция !

    Коментиран от #62

  • 46 оставка

    3 1 Отговор

    До коментар #29 от "Аз пък":

    А бе много си го харесваш май. Дебеличък ли си? Но тези , които те хранят , мислят да те напъдят от хранилката.
  • 47 ти от кои си

    5 3 Отговор

    До коментар #42 от "Мария":

    Разграничи малко хората в обяснението си де. Тези, които ходят в Гърция са гербаджийските хрантутници, а тези които замерят сгради с яйца са хора, от чиито данъци се издържат хрантутниците или работят в чужбина. Има и такива, които въпреки корумпираното управление на ГЕРБ успавят да изкарат доходи за една почивка в Гърция.

    Коментиран от #55

  • 48 Кой68

    3 1 Отговор
    Харчене на пари.........Когато и да има нито една партия няма да има необходимото мнозинство за самостоятелен кабинет.Но започнат ли пазарлъци ще е горещо.Възможно е да стане като в Белгия-2 години без правителство.
  • 49 НЕЕЕ НЕ ДАВАМ

    2 1 Отговор
    А НЕ БЕ... дайти им ги направо на гроб заедно с каскето... Те затова искат редовни за да си пишат бришат и па те отгоре и па цицане..
    Айде марш че народо е търпелив ама до некъде. И стига с това развращаване, па дават некви милиони насам натам та да се кротне народо, а милиардите дато гепихте??????????????
  • 50 ааааааааааааааа

    4 0 Отговор
    ОСТАВКА НА ПАРАШУТИСТА РАДЕВ ВЕДНАГАААААА!!!!!!!!!!!
  • 51 Петев

    1 3 Отговор
    Служебен кабинет да организира изборите
  • 52 JEFF

    2 1 Отговор
    Разбира се, че трябва . Този парламент се изчерпа , хората нямат доверие в правителството , нещо повече - никой не вярва на институциите. Какво повече ? ОСТАВКА !
  • 53 3.14К

    1 0 Отговор
    И какво става с изследването на Галъп. В тази анкета резултата е друг.
  • 54 Хората казаха ясно какво искат.

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Hoho Boho":

    Но се питам - що за дебил трябва да си, за да се правиш на глух и с такова дебелоочие да ходиш по Европа, където те посрещат с презрение и отвращение. Борисов няма политическа подготовка както и всички останали в политиката. При тях е на принципа "дайте да дадете" и "стани да седна аз". И три десетилетия гледаме и търпим един и същ подход. Така не се управлява. Това е подходът на закона на джунглата. Силните, първичните, нискоинтелигентните вземат връх и мачкат всичко, което не е от техните пълчища калинки. Създадено по този начин, напрежението в обществото ескалира и рано или късно се стига до гражданска война.
  • 55 Истината

    3 1 Отговор

    До коментар #47 от "ти от кои си":

    Кадърните и можещи хора успяват да си докарат високо доходи с умения и труд. Некадърните и мързеливи хора, ходят по площадите и търсят причина за неуспехите си в другите!

    Коментиран от #60

  • 56 СЕЩАТЕ СЕ

    1 1 Отговор
    БЕНОВСКА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПИРА В КОНТАКТИТЕ И С ,,ОФИЦЕРИТЕ ОТ НСО" , МИРИЗМАТА И Е КАТО НА ДРУГАТА КОЯТО И Е КОНКУРЕНЦИЯ !

  • 57 Хаджиментов

    3 1 Отговор
    Не трябва да има извънредни избори, защото:
    1. Ще ни струват десетки милиони.
    2. Няма готовност за машинно гласуване и ако се гласува без машини ще е нарушение на закона, а ако се чака за машини ще удължи мандата на служебното правителство, при което няма Парламент.
    3. Нито една партия няма да получи мнозинство и или ще има безпринципни коалиции, като Триглавата ламя, които съсипаха България или ще се завъртим в поредица от избори, когато няма да има Парламент. Това е изключително опасно при Пандемията и идващата икономическа криза.
    4. Радев ще получи еднолична власт, която може да се проточи години и мечтаещите за по-голяма демокрация и справедливост, ще получат кукиш.

    Коментиран от #59

  • 58 ИВО

    2 1 Отговор
    Един скъпо платен БЕЗДЕЛНИК !!!! ПРИЗОВАВА ДРУГИ БЕЗДЕЛНИЦИ НАДЯВАЩИ СЕ ДА ВЗЕМАТ МИЛИОН ОТ ТРИЕНЕ НА БИЛЕТИ
  • 59 Голям праз

    0 0 Отговор

    До коментар #57 от "Хаджиментов":

    1. ГЕРБ ще ни струват стотици милиони, ако ги оставим, да управляват (крадат).
    2. На мен машина за гласуване не ми трябва, ще се оправя и без нея, но все повече ме сърбят ръцете , да гласувам с някоя тояга.
    Парламент като този, пълен с мисирки , също не ми трябва.
    Радев може да остане изненадан и не само той, колко малко власт може, да получи.
    Нещо друго?

    Коментиран от #63

  • 60 Голям праз

    0 0 Отговор

    До коментар #55 от "Истината":

    Егати лъжица.

    Коментиран от #61

  • 61 Голям праз

    0 0 Отговор

    До коментар #60 от "Голям праз":

    ЛЪЖЕЦА.
  • 62 унищожената държава

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "Добре":

    Държавата България беше унищожена през последните 30 години. Факт е, че ДПС е в управлението - явно и задкулисно от времето на победата да СДС на изборите през ноември 1991 г., "с малко, но завинаги"! (с 1% пред БСП).

    СДС на хюмнето (гея) Ф.Д. направи първото коалиционно правителство с ДПС на Доган, за да намачка "комунистите". Намачка ги, като подложи правителството си на вот на доверие в Народното събрание през 1992 г., а коалиционния му партньор ДПС не го подкрепи и Ф.Д. заедно със СДС падна от власт.

    От там кой колко е управлявал? - след ДПС най-много са управлявали десните - от Ст. Софиянски - тъст на Божков, през Костов (когато единствено не управляваше ДПС - "проклятието на България"), двойната коалиция НДСВ-ДПС; ГЕРБ с парламентарната подкрепа на ДПС от 2009 г. с прекъсване от една година ...от 1997 до 2005 г.; от 2009 г. до 2013 г.; от 2014 до 2020 г. - все десните... От служебните правителства почти всички са десни. Радвай се!
  • 63 Хаджиментов

    1 0 Отговор

    До коментар #59 от "Голям праз":

    Не ги зная ГЕРБ дали крадат или не, но чисто финансово държавата е много по-добре, отколкото при предишните управления. Така, че най-логично е:
    1. Ако крадат, значи дърбжавата се справя под тяхно управление много по-добре отколкото при предишните без да крадат.
    2. При предишните също държавата се е справяла добре, но те са крадяли много повече.
    3. Не крадат чак толкова много.

    Дали ти трябват машини или не никой не те пита, защото има закон.
    Радев по конституция ще получи всичката власт, без парламент, който да го контролира, колкото и малко да е сега. Няма начин да получи малко власт.
    В Парламента всички са за тояга, но такива са и от всички предишни парламенти от 30г насам, както и от предишните правителства.
  • 64 Голям праз

    0 0 Отговор
    Крадците са същите от последните 30 години. Мислиш ли, че реално ни управляват Тиквата и герберопитеците? А дали, Тиквата, Курнелия или Меги Доган всички са за бой, важното е да почнем от някъде.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към анкетата