26 Август, 2020

Ще запази ли поста си Доналд Тръмп?


Ще запази ли поста си Доналд Тръмп?
Да
44% (2311)
Не
41% (2149)
Не мога да преценя
5% (269)
Все ми е едно
10% (513)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Криса

    14 2 Отговор
    Нормално. От зад океана ни дърпат конците от десетилетие и тр да пускате анкети за началниците.
  • 2 Бурканбанк

    21 1 Отговор
    Написах го и в другата статия, където се обсъждаше доверието на американците в двамата кандидати. Чакам с нетърпение да дойдат дебатите, за да лъсне умствената изостаналост на Байдън. Този човек не може да върже две изречения на кръст, а ще държи ядреното куфарче. Айде у лево!
    Хилари Клинтън поне приличаше на човек и се изразяваше като такъв, а Байдън не може дори да си върже обувките без чужда помощ.
    Да не говорим, че социолозите преди четири години даваха сигурна победа за Хилари, а видяхме какво стана.
    Пилците се броят на есен.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 умник

    19 1 Отговор
    ще запази и утвърди
  • 5 оня с коня

    4 10 Отговор
    Така или иначе Борисов Успя/Традиционно/ да спечели Доверието и Благоразположението на Тръмп при Личните си срещи и Бонусите за България НЕ ЗАКЪСНЯХА.Затова и НАЙ-ИЗГОДНО за нас е Тръмп да остане на Власт,предвид установените вече Отлични Политически и икономически Отношения САЩ-БГ.
  • 6 Ще съжалявам за Мелания

    4 18 Отговор
    Бай Дончо си отива. Той беше поредния откачен президент на САЩ в последните 20 години. Преди него имаше един двойно по луд - Джордж Буш младши. Бушака, за разлика от Дончо е бил лекуван в Дом за недъгави мъже в Калифорния. Наскоро изтече информация , че Байдъна също имал проблеми, бил епилептик. Неговото заболяване не може да се нарече лудост. Само Бараконго Обаманго беше нормален човек. Макар той да е израстнал по дърветата, закачен на клоните им за големия пръст на един от краката си.С бай Дончо ще си отиде и Мустафата Херо, а тя биваше да продължава да ни разсмива.

    Коментиран от #10

  • 7 ГрУЮ

    7 8 Отговор
    Един изкуфял попърдак ще бъде заменен с още по-изкуфял.
  • 8 Kris51

    2 11 Отговор
    Пътник е Тръмп, дори звездите му го говорят:) А ако всички "предсказания" на "Семейство Симпсън" продължават да се сбъдват, дъщеря му трябва да стане президент през 2028 г.:)
  • 9 Колю

    1 5 Отговор
    И решев няма да запази поста си,да вземаш лев от мутра избягала в. Дубай,избирателя не забравя.и.т.н.
  • 10 Абре ей

    19 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ще съжалявам за Мелания":

    Мустафата Херо е от "дълбоката държава" бре. А Бай ти Дончо ще има и втори мандат за ужас на Ерогейовете. През втория мандат ще разчисти и върхушката на ЕС, която обслужва световната мафия и работи против Европейските народи.
  • 11 Мишел дьо Нострадам

    9 6 Отговор
    Тръмп е последния президент на САЩ.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 даноевярно

    9 1 Отговор
    ДЖОН КЕНЕДИ МЛАДШИ. Порасналият син на убития през 1963г. американски президент Джон Кенеди. Днес той е почти на 60 години. Вече разбрахме, че за да остане жив е режисирал самолетната си катастрофа през 1999г. В момент, когато му предстоеше да се състезава с Хилари Клинтън за място в Сената, той бе открил взривно устройство в частния си самолет. Обезврежда го, но решават да изиграят плана докрай. Така в инсценираната самолетна катастрофа освен него "загинаха" жена му Каролин и сестра ѝ Лорън Бисет. Фамилията Кенеди е основен стълб на Демократическата партия. И една от 13-те смятани за най-мощни фамилии на планетата. Но тях почти традиционно вече ги убиват. Това, което Тръмп прави днес, бе решил да го направи и президентът Кенеди. Затова беше убит. По-късно, през 1968г., неговият брат Робърт Кенеди също се кандидатира за президент, но в разгара на успешната си предизборна кампания също беше убит. Целият свят си спомня 3-годишния син на президента, малкото детенце, което по войнишки отдаваше чест на катафалката, теглена от коне, в която бе саркофагът с любимия му баща. Джон Кенеди Jr се роди след избирането на баща му за президент и отрасна в Белия дом. Когато порасна, той се сприятели с богатия предприемач Доналд Тръмп, който също е бил потресен от убийството на президента и тайно от родителите си търсел истината. Минаха години и сега знаем, че убийството на Кенеди е било организирано от Джордж Буш. Джон Кенеди Jr и неговият приятел Доналд Тръмп се заклеват
  • 14 Ще е на власт

    2 4 Отговор
    докато народа не се усети, че го управлява зодия Близнак. Същата ситуация като с Боко.
  • 15 анонимус

    0 5 Отговор
    Няма да може,защото ще спечели Джо
  • 16 Да надявам се

    5 0 Отговор
    Щом го плюят значи става.
  • 17 big

    0 1 Отговор
    Виждам, че отговора "все ми е едно" е с малко фенове. Аз съм от тях. Какво печели България от това, кой им е президент? Нищо! Нито при Обама от демократите спечелихме - спряха Южен поток и други руски инвестиции у нас; при Тръмп - принудиха ни да купим прескъпи самолети, сега въвеждат санкции на Балкански поток и т.н. От всичко това ние губим много, като сложим и кражбите на мафиотското управление, е все тая - ние сме в ролята на жената!

    Коментиран от #21

  • 18 АНАЛИЗАТОР

    3 0 Отговор
    Путин ще му бутне пак едно рамо напред,защото там живеят много руснаци ,а те са единни. Доналд е откровен и не се дрогира като Хилари. Дано смаже Дж.Сорос и бандата му за ограбване на държавите.
  • 19 Фактология

    1 1 Отговор
    На кантар съм...Да или не.В последните избори голямо рамо му удариха евреите..Той от своя страна разгони мераците на Сорос и по този начин спечели симпатиите извън границите на Америка.А бе ще видим.Нека не се напъваме ами да видим ние какво правим.
  • 20 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор
    силно се надявам ТОЙ ДА Е ПАК......Пък каквото сабя покаже...
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

Назад към анкетата