2 Септември, 2020

Подкрепяте ли "Великото народно въстание"?


Подкрепяте ли "Великото народно въстание"?
Да
68% (5334)
Не
27% (2118)
Колебая се
2% (166)
Не ме вълнува
3% (226)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 неутрален

    39 14 Отговор
    подкрепящите ли ще им плащат заплатите на 400-те разбойника ???какво ще правят, ясни ли са промените ?? нее ли по добре първо да се направи референдум за това ???

    Коментиран от #29, #31

  • 2 НЕ НЕ И НЕ

    38 70 Отговор
    НОРМАЛНИТЕ ХОРА НЕ ПОДКРЕПЯТ ИДИОТЩИНИ.

    Коментиран от #32, #58

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ХОРА НЕ СЕ

    33 7 Отговор
    БИЙТЕ, НЕ СЕ УБИЖДАЙТЕ, НЕ ЧУПЕТЕ, НЕ РУШЕТЕ, НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ НА ПРОВОКАЦИИ НЕКА ВСИЧКО МИНЕ СПОКОЙНО! МИСЛЕТЕ ЗА СЕБЕ СИ, ЗА ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО, ПРИЯТЕЛИ И НЕПОЗНАТИ НА ПРОТЕСТА! ЗНАМ, ЧЕ ВИ СЕ Е НАСЪБРАЛО МНОГО И ИСКАТЕ ДА ИЗКАРАТЕ ВСИЧКО ТОВА, НО ГО НАСОЧЕТО В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА! НЕ НАПАДАЙТЕ ПОЛИЦАЙТЕ ТЕ СЪЩО КАТО ВАС ИСКАТ ПРОМЯНА, НО СА НА РАБОТА И НЕ МОГАТ ДА ИЗРАЗЯТ ПОДКРЕПАТА СИ! НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА ПОСТРАДА НЯКОИ ОТ НАС, ДА СЕ ПРОЛЕЕ НЕВИННА КРЪВ! БЪДЕТЕ РАЗУМНИ, НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ НА ГНЕВА! ВСИЧКИ ИМАМЕ СЕМЕЙСТВО НЕКА СЛЕД ПРОТЕСТА ВСЕКИ СЕ ПРИБЕРЕ ЖИВ И ЗДРАВ У ДОМА НЕЗАВИСИМО ОТ КОЯ СТРАНА НА ПРОТЕСТА Е!

    Коментиран от #13

  • 6 КОЛКО СТОТИЦИ

    19 19 Отговор
    НЕКА ШОУТО ДА ЗАПОЧНЕ СЕГА. АДВОКАТА ДАЛИ СИ Е ВЗЕЛ БИЛЕТ ЗА ДУБАЙ??

    Коментиран от #36, #37

  • 7 месара

    25 38 Отговор
    кво велико , кво народно , кво възстание бе ?! това е опит за преврат - който ше е неуспешен ! да му мислят тримата овчари , боецо , мая с камбанката , импексова и фигуранта .
  • 8 Hoho Boho

    24 26 Отговор
    Подкрепям!
    Ще съм там.
    Елате всички!
  • 9 КОЙ ТОЙ

    19 22 Отговор
    ОТРОВНОТО ТРИО СЕ ВЗЕЛИ С ТРИТЕ БЛИЗНАЧКИ И НАСТАНАЛА ЕДНА ВЯРА НАДЕЖДА И ЛЮБОВ СЛЕД ВЪСТАНИЕТО
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Само питам за един приятел

    23 30 Отговор
    Изборите са само след няколко месеца. На кого е нужно това пресилено въстание по време на пандемия? Защо трябва да се рушат сгради, чупят коли и пребиват хора? Защо се пречи на хиляди хора да минават през кръстовищата на път за работа? Кой и какво ще спечели ако изборите са 2 месеца по-рано? Тия тримата организатори трябва да ги набутат в затвора за опит за преврат и тероризъм.

    Коментиран от #12, #14, #18

  • 12 Българин

    21 14 Отговор

    До коментар #11 от "Само питам за един приятел":

    Тоя твой приятел сигурно е калинка на държавна службица и се тресе от страх, че като падне тиквата ще се наложи да мете улици до края на живота си
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бурканбанк

    21 17 Отговор

    До коментар #11 от "Само питам за един приятел":

    Ако изборите са 2 месеца по-рано, ще спечелим по-честни избори, защото ще ги организира служебно правителство, а не Хунтата (ГЕРБ-ДПС). Изборните машинации ще са много по-малко.
  • 15 ИВАН

    24 10 Отговор
    Не виждам нищо българско в сегашните управници, повтарят като зомбирани - евроатлантически ценности, да сме толерантни, да не мразим тези които са ни клали и заробвали .... разбира се, че подкрепям протеста - народа е търпелив, но мъдър
  • 16 Псевдоним

    13 12 Отговор
    Категорично подкрепям!
  • 17 противоотрова

    13 16 Отговор

    До коментар #13 от "Пълни глупости":

    Те други управляват вечно и то в президентски републики. Нашият президент и той президентска република иска, за да дава и снема доверие от премиера. Само че в момента се бърка в изпълнителната власт и е за ''Импийчмънт''.

    Коментиран от #19

  • 18 президентът цар

    15 13 Отговор

    До коментар #11 от "Само питам за един приятел":

    Защото искат слаба изпълнителна власт, като в Италия и Турция. За да могат после да направят президентска република като Турция, Беларус и Русия.
  • 19 Хахаха

    16 11 Отговор

    До коментар #17 от "противоотрова":

    Импийчмънт има в САЩ, която е президентска република, нея не си я споменал, защо ли:) Сигурно господаря ти от Банкя ти е наредил да не каваш лоша дума за тях иначе няма пари за баничка:)

    Коментиран от #20, #23, #24

  • 20 Рап

    17 2 Отговор

    До коментар #19 от "Хахаха":

    Когато се говори за САЩ и че са президентска република,не забравяйте че там върховенството на закона е КОНСТИТУЦИЯТА ,която не е променяна близо 150 години! Тя е гаранция за демократичните процеси в страната,а не президента....
  • 21 Лукреция

    6 7 Отговор
    Тулупио е бидствие от най- висока степен- червен код! Най- нормалното е да му бъде показан среден пръст, изхода и пътя към Майор Векилски!
  • 22 Станимир Русев

    16 12 Отговор
    САМО ПРОСТАЦИТЕ ГО ПОДКРЕПЯТ ! НЕ ПОДКРЕПЯМ ПРЕСТЪПНИЦИ, КАТО БОЖКОВ, А ТО Е ПЛАТЕНО ОТ ТАКИВА, КАТО ТЯХ!
  • 23 смей се на себе си

    4 0 Отговор

    До коментар #19 от "Хахаха":

    Думата - Импийчмънт е в кавички в текста и показва термин.
  • 24 смей се на себе си

    7 0 Отговор

    До коментар #19 от "Хахаха":

    И в США управляват до два мандата.
  • 25 ВЪЗРАСТЕН

    16 12 Отговор
    ТОВА НЕ Е ПРОТЕСТ НА НАРОДА, А НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ЗАЩИТАВАЩИ МАФИОТИ-БОСОВЕТЕ СИ !
  • 26 Гост

    12 14 Отговор
    Вън БОКЛУЦИТЕ от ГЕРБ!
  • 27 кьорчо

    8 3 Отговор
    По-скоро си недочел, ама важното е първо да лепнеш коментарче. Въпроса е за "Велико Народно ВЪСТАНИЕ", не за "Велико Народно Събрание"
  • 28 рада дълбоката

    7 5 Отговор
    Подкрепям но без Велико Народно Събрание , Великото народно въстание е СТАНИ ДА СЕДНА . Няма нужда да си гадател , врачка или екстрасенс , т.е 30 години е едно и също и без промени и то кардинални а не козметични нищо няма да се промени .
  • 29 30 г стигат

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "неутрален":

    Що ти за ДЕЖУРНИТЕ 240 разбойника ли си ?Те и Слави и Витков вече са за 240 ама от лични интереси (я влязат я не , а пък и при 249 по голям шанс за ЛАПАЧКАТА )
  • 30 Господа,

    14 5 Отговор
    Тези които сте отговорили "не ме вълнува",какво може да ви развълнува? Само един роб може да е безучастен към съдбата си. Вие роби ли сте? Жалко за такива като вас.
  • 31 БГ гражданин

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "неутрален":

    Смисълът на демокрацията, знаем, е да изберем „най- добрите сред равните” и да им поверим юздите на управлението. При шведите се оказва, че съумяват да избират „най-добрите сред равните”, без тези избраници да се превръщат в някакъв самозван, алчен, корумпиран и нагъл „елит”, както се получава, за съжаление, вече 30 години у нас. Шведските народни избраници са просто нормални честни хора с мисия и чувство за дълг пред своите избиратели и нищо повече. Не са някакъв „елит”.
  • 32 БГ гражданин

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "НЕ НЕ И НЕ":

    Парламентът на Стокхолм притежава само три автомобила: за председателя, премиера и техните заместници. Колите се използват само за официални случаи. Всички депутати отиват на работа с обществения транспорт. За целта държавата им отпуска ежегодно определена сума.Само премиерът има право да ползва служебен автомобил, който се поддържа от държавната служба за безопасност. Разбира се, всеки депутат може да помоли администрацията на Парламента за кола, ако за това има сериозна причина. Народните избраници по принцип не използват и таксита, освен в спешни случаи.
  • 33 БГ гражданин

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "лешникотрошачката":

    До 1957 година шведските депутати не са получавали за работата си и стотинка, но след това било решено да се изплащат заплати. Сега месечната заплата там е 40 000 крони, което е съпоставимо със заплатата на редови учител в началните класове.
    Депутатите нямат право сами да определят, индексират и гласуват заплатите си. За целта там има независим тричленен комитет, извън Парламента, в който влизат председател, в качеството на съдия, и още двама членове, като за целта се избират независими журналисти или пенсионирани държавни чиновници.
  • 34 БГ гражданин

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "лешникотрошачката":

    На членовете на Шведския парламент се предоставят скромни държавни квартири. Това са гарсониери от 45 кв м., където обикновено стаята служи едновременно за спалня и гостна. Обслужването на квартирите е работа на самите депутати /чистачки и камериерки няма!/. Администрацията на Парламента е длъжна веднъж годишно да осигурява основното почистване и ремонтни дейности. Квартирата е предназначена само за члена на Парламента. Неговото семейство няма право да живее там безплатно. Дори за нощувка на близък човек, депутатът трябва да заплати за това на държавата.
  • 35 БГ гражданин

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "лешникотрошачката":

    В сградата на Парламента на Стокхолм няма ресторант, а бюфет и столова без келнери. Всеки депутат се обслужва сам, като след това е длъжен да върне използваната от него посуда на мястото като преди това я измие!
    Невъзможно е депутат като посети ресторант, да обядва или вечеря с държавни пари!
    Нито един депутат в Стокхолм няма право на секретарка или асистент. Всяка партия получава от държавата определена, не много голяма сума за формирането на общ партиен секретариат в помощ на своите избраници.
  • 36 БГ гражданин

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "КОЛКО СТОТИЦИ":

    Нито един от членовете на партията не може да привлече за лична помощ и услуги член на секретариата, което означава, че шведските депутати сами си съставят програмата за деня, седмицата и месеца, сами си насрочват срещите и сами сервират кафето на своите гости. За пожизнени пенсии на бивши политици, депутати, министри в Швеция не може и дума да става!
  • 37 БГ гражданин

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "КОЛКО СТОТИЦИ":

    Регионалните политици в Швеция не получават нито заплати, нито пенсии.
    В Швеция се счита, че да работиш за държавата е дълг, мисия, въпрос на чест, а не начин за лично обогатяване и придобиване на влияние....

    Коментиран от #38

  • 38 Ще оставя текста без коментар.

    5 2 Отговор

    До коментар #37 от "БГ гражданин":

    Спомням си само как предната ни председателка Ц.Ц. отиде на курорт в Евсиноград, с камериерка, шофьор и личен готвач, защото нещо не й харесвала кухнята в двореца...
    А сегашната госпожа от Кърджали заяви направо: „Ние не сме обикновени хора, ние имаме други нужди...” Да не говорим за заплатите и добавките, които се индексират на всеки три месеца, дори по време на кризи и пандемия... Алчността и наглостта на повечето от нашите „ народни натрапници” е наистина пословична!

    Коментиран от #39

  • 39 Да питам

    8 3 Отговор

    До коментар #38 от "Ще оставя текста без коментар.":

    Къде бяха до вчера на мая майките?

    1 минута , след като пусняха анкетата, имеше почти 2хиляди гласа ЗА!
    Недостатъчно време, дори да се отвори страницата и да се гласува!
    А в това на площада - няма нищо народно!
  • 40 Маги

    9 5 Отговор
    Г-н "Обединителя" на нацията трябва да си ходи.
  • 41 Алфа Вълкът

    7 5 Отговор
    Как такива гръмки имена слагате?
    Три пора просто ръководят група джендари!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Майна

    9 6 Отговор
    На национален протест да няма и 10 000 човеак е СРАМ!!!
    Нали се сещате от 7 000 000 че 1% са 7 000 човека --- а ВИЕ нямате и 0,5% !!! Пълни смешници сте!!!

    Коментиран от #53

  • 44 Правилно

    6 7 Отговор
    70% от населението подкрепя протестите срещу мафията.

    Коментиран от #45, #46

  • 45 хахаха

    8 4 Отговор

    До коментар #44 от "Правилно":

    Нещо не виждам 4-5 МИЛИОНА по улиците --- Така, че ИЗДИШАШ здраво!!!
  • 46 а стига бе

    2 4 Отговор

    До коментар #44 от "Правилно":

    Стартова предмина на анкетата - 2000 гласа!
    Оттогава разликата намалява все повече!
  • 47 5ко

    7 5 Отговор
    Протестите са яхнати от соросоидни нпо-та.
  • 48 Byg

    10 6 Отговор
    По велика глупост от това няма , какво да подкрепям , прищявките на тримата платени глупака , неадекватната мая или слаботоковите от скакауец и израждене , няма нужда , благодаря , но не съм мазохист.
  • 49 Хаджиментов

    8 4 Отговор
    Циркове!
    Жалкото е, че хора влагат надежди и чувства, а вонящото трио си трупа паричките...
  • 50 Наблюдателен

    10 4 Отговор
    Нито е велико, нито е народно още повече въстание. Егати смешниците. Жалко за полицаите - неможаха една отпуска да излезнат цяло лято заради тези безделници.
  • 51 Винолюб

    11 5 Отговор
    Нито е велико, нито народно. Просто едно голямо НИЩО!
  • 52 Кореняк Софиянец

    10 6 Отговор
    Въстание на 2% свестни хора и 98% лумпени и психари . Искат да ни тапосат пак Деветосептемврийско въстание и после да се чудим как ще я караме следващите 45 години .Не ,другари шумкари , НО ПАСАРАН.
  • 53 Хаджиментов

    7 2 Отговор

    До коментар #43 от "Майна":

    От 7 000 000 1% са 70 000.
    Така, че нещата са още по-зле...
  • 54 Народа на Бг.

    9 12 Отговор
    Борисоф ще остане в Историята като Българоубиец!
  • 55 Стан

    4 4 Отговор
    Няма връщане назад!
  • 56 Великото падение

    10 7 Отговор
    Т.н. " въстание" е тотална подмяна на целите.Чисто партийно президентски преврат с малобройна платена тиражка плюс криминални елементи за провокации и анархия.Злоупотреба с народа, масирана пропаганда от лъжи за масовост в угода на кукловодите ,плюс външнс намеса.Нищо народно и всенародно!Лъжи и манипулации от властолюбци и предатели.
  • 57 Хаджиментов

    11 5 Отговор
    Днес имаше едно велико вонящо отровно изкъкване...
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 кърти и вози комунисти

    9 8 Отговор
    Не подкрепям откачалките.

    Коментиран от #71

  • 61 гост

    8 11 Отговор
    Долу Радев!
  • 62 Резили

    5 5 Отговор
    Пълни Резили Аз За 100 Лева няма да протестирам минимум 120 това се отнася и за всички колеги на протеста Не ПОДБИВАЙТЕ цената
  • 63 Юрист

    6 5 Отговор
    Вие от Факти това ли наричате "велико народно въстание"? Та това е смешно!
  • 64 Гражданин

    7 8 Отговор
    Това не е "Велико народно въстание",а "Великото въстание на лумпените".
  • 65 Обикновен българин

    5 7 Отговор
    Ще ви призная че винаги ДПС са ми били трън в очите но......... трябва да призная че днес Карадайъ даде най смисленото решение. Оставка на правителството но и оставка на президента. Нови избори за президент и правителството.
  • 66 ЯКО ДОРОСИЕВ

    5 1 Отговор
    ВСИЧКИ ПРЕВРАТИ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНИЦИ И КРАДЦИ СА НАЛОЖИТЕЛНИ
  • 67 ПАРАЗИТ

    4 2 Отговор
    БОКО МИШКАТА КЪДЕ Е , ЩО НЕ СЛЕЗЕ , ДА ГО ВИДИМ ГОЛ !
  • 68 ЩО НЕ ИЗЛЕЗЕ МИШКАТА ЩО СЕ КРИЕ МЕРЗАВЕ

    5 1 Отговор
    НЕКА БОЙКО ИЗЛЕЗЕ СРЕД НАРОДА И КАЖЕ ЧЕ НЕ Е КРАДЕЦ И ПРЕДАТЕЛ
  • 69 Тъп

    2 2 Отговор
    Много сте червени
  • 70 дааа

    4 3 Отговор
    Подкрепата за протестите се движи около 70%. Социолозите казаха истината, само троляците неуморно се грижат да ни убедят, че това са "шепа хора".... ;-D

    Коментиран от #73

  • 71 Кърти без да вози

    2 2 Отговор

    До коментар #60 от "кърти и вози комунисти":

    Не подкрепяме мутрите!
  • 72 Вуте

    0 0 Отговор
    Гласувам ДА, обаче системата не ми брои гласа...Що така, бе,Миме? Сигурно не гласувам "правилно"...
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

Назад към анкетата