Last news in Fakti
30 Септември, 2020

Имат ли бъдеще в политиката напусналите ПГ на БСП?


Имат ли бъдеще в политиката напусналите ПГ на БСП?
Да
9% (491)
Не
69% (3682)
Не мога да преценя
3% (138)
Все ми е едно
19% (1012)

Коментари

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор

  • 2 00000014

    41 6 Отговор
    Имат бъдеще - макар и несигурно - кууррвите са търсени и ще ги прилапат. Примерите са в Герб - сменили по няколко партии.
  • 3 Bahti

    24 4 Отговор
    Цецку мустафа пазарува. Какво значи тук една боя?
  • 4 Amix

    16 28 Отговор
    БСП нямат бъдеще
  • 5 оня с коня

    7 24 Отговор
    Напусналите Определено имат Бъдеще в Политиката,но ПРИ ОПРЕДЕЛЕНИ УСЛОВИЯ.И да уточним:Напусналите ПГ НЕ СА НАПУСНАЛИ Партията,те просто ще изкарат още няколко месеца до Редовните Избори като "Независими".БСП е Партия с тежки вътрешни конфликти и това че Нинова е спечелила вътрешните Избори съвсем не значи че "Старите пушки" начело със Станишев и Миков ще я оставят да властва.Отделно от това Нинова е в СКРИТ Конфликт с Радев.Всичко това Обезсилва партията и Разочарова Електората й,което НЕМИНУЕМО ще даде негативни резултати на следващите Избори.И ТОЧНО ТИЯ Негативни Резултати вероятно ще Детронират Нинова,и ТОЧНО ТОГАВА тия "Отцепници" ще бъдат удостоени със звание "Активни борци срещу НИНОВИЗМА" и качени на Отговорни позиции в Партията.

    Коментиран от #31, #33

  • 6 Hoho Boho

    22 3 Отговор
    Подкрепям всички, които са против МАФИЯТА.

    Когато дойде време за избори -
    всеки ще може да реши за кого е.

    Успех!

  • 7 Един път предател, вечен предател

    25 8 Отговор
    Абе петоколонници, К.Нинова доказа, че е единственият лидер на политическа сила, избран легитимно и демократично. Всички останали са най-типични кариеристчета, грабнали властта в резултат на апаратни игри, договорки и неособено чисти комбинации. Вътрешно-партийни избори се провеждат в държави със стара демокрация не от вчера. Само, че след избора всички поздравяват победителя и много често съперниците влизат в екипа му. За тях партията е над личното его. А вие всички, които сега не може да приемете загубата сте платени с банкноти от прословуто чекмедже. Обещани ви бяха и постове, като влезете в коалиция с ГЕРБ.
    Този избор в БСП е събитие за България, което се премълчава от хора, неможещи да преодолеят собствената си завист и злоба. Жалки хорица, които не притежават най-важното - достойнство. А човек без достойнство ражда само лъжи и мерзости, понеже е близко до нивото на пpимaтитe.
    Ако не можеш да губиш достойно , ти никога не можеш да си победител!!!!

    Коментиран от #16

  • 8 Боклуци

    15 6 Отговор
    В гроб няма да ги вземат, да си вземат сребърниците и кой от къде е.
  • 9 Потребител

    18 6 Отговор
    Нямат. Безлични, безхарактерни, а както се вижда и от постъпката им - нямат повод да се гордеят от това, което е в гащите им. Бъдещи разносвачи на кафе по някои канцеларии, нищо повече.
  • 10 big

    18 2 Отговор
    Отново некоректен въпрос! Имат ли бъдеще в политиката напусналите ПГ на БСП в БСП? Отговора е категорично НЕ! Имат ли бъдеще в друга политическа партия - категорично ДА, ако решат да продължат в политиката. Между другото в скоро време ще се разбере, кой им е новия господар и в коя партия може би ще имат бъдеще. Според мен ГЕРБ, те събират много отрепки от други партии: БКП, СДС, Атака и т.н., включително хора писали книги за мафиота Борисов и вкарващи го в затвора!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор

  • 12 Fate

    7 7 Отговор
    Бсп отпуска няколко депутата на герб
    Тези постановки сме ги гледали

    Коментиран от #20

  • 13 Диоген

    14 0 Отговор
    Ако се чувствате люспа,фурнаджийска лопата,политически отпадък или охлюв,със стремеж да пълзите нагоре-заповядайте при нас в ново сформираната Политическа Партия-Асансьори за България.
  • 14 Правилният

    6 5 Отговор
    въпрос е Какво прави още кпсс-бкп-бсп още във България???????
  • 15 ГЕРБ

    11 1 Отговор
    Ще ги купим за да си направим кворума от 160 депутати за ВНС. И няма да са само тези...
  • 16 другарю

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Един път предател, вечен предател":

    давай го малко по-кротко де!
  • 17 БОКО

    4 4 Отговор
    ИМАТ БЪДЕЩЕ В ЗАТВОРА ПРИ ГЕРБ!

    Коментиран от #21

  • 18 перничанин

    10 0 Отговор
    Бъдещето ще покаже. Те със сигурност ще опитат да останат, сладка работа си е депутат (политик).
  • 19 инчхай

    6 3 Отговор
    само при гербасите те пребират всяка изм-- като гърневски
  • 20 СКОРПИОН

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Fate":

    До " Фате " 12. БКП-БСП, винаги са били фльорци и ще си останат. Те, от край време внедряват агенти-провокатори в редиците на противника. Хитър ход, но вече изтъркан, остарял. НЕ ВЪРВИ ! Когато видите комунист да влиза в БОЖИЯ ХРАМ, да се кръсти и отправя молитви към БОГА горещо, не му вярвайте! Това е дебелоочие, лицемерие! Те никога няма да се променят с консервативния си характер, както вълкът не може да стане кротко агънце!
  • 21 СКОРПИОН

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "БОКО":

    До " боко" 17. Имаш предвид цялата БОЛШЕВИШКА ХУНТА БКП-БСП. То тогава няма да остане място в затворите за ГЕРБ! Много са престъпленията на хунтата, сто годишни! Партията ГЕРБ не е правила атентати, преврати, не е избивала невинни граждани, не е хранила прасета с човешки трупове! Но да те питам "многознаен боко", при тези деяния: КОЙ ТРЯБВА, ДА Е В ЗАТВОРА?! Ще си отговоря сам: Столетницата с криминална биография! Нъл тъй, " умен боклук" ?!
  • 22 СКОРПИОН

    4 0 Отговор
    Един умен журналист / комунист /, говореше за корозия в редиците на ГЕРБ,от която БКП-БСП не се е възползвала! Как да не се опита да се възползва; колко помия изля?! Много шум за нищо! Какво се оказа в крайна сметка, БКП-БСП вече се разпадат от собствената си корозия?! Като настървени, кръвожадни пирани са в собствената си партия! Може ли днес тази партия с криминална биография, забранена със закон да има претенции за власт и управление на държавата?! Те не могат себе си да управляват, камоли България - както казва народа!
  • 23 мафия

    1 0 Отговор
    Продажни политически пр.стит.тки в България бол. Тия просто улучиха момента та се настаниха на гербаджийската софра на висока цена . Няма партии, няма ляво, дясно - има само пачки и кюлчета .

    Коментиран от #26

  • 24 Бахама мама

    3 0 Отговор
    Как да нямат?! Те друго не знаят. Ако тук не им харесва ще отидат на Бахамите. Техните татковци се подвизаваха в Латинска Америка и са им създали "връзки".
  • 25 Amix

    3 0 Отговор
    Искам БСП да се разпадне а Р. Овч., Курнелия, и Румен Радев да ги пратят в Сибир да къртят камъни в някоя кариера
  • 26 СКОРПИОН

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "мафия":

    Лозунгите на миналото ! От мъдри, най-мъдри! Смях до болка в стомаха! " 25 ГОДИНИ НАРОДНА ВЛАСТ ! 25 ГОДИНИ ЦИРК! " " ДРЪЩЕ СИ МАРКУЧА В ИЗПРАВНОСТ! " / лозунг на полевъдна бригада/ " ВСЯКА КОКОШКА -БОМБА СРЕЩУ ЦИТАДЕЛАТА НА ИПЕРИАЛИЗМА! " / лозунг на птицеферма /. И още много бисери на простотията която ни обещаваше светло бъдеще, което не видяхме! Днес отново ни обещават златните брегове на комунизма! БКП-БСП, " ЗА МЕН ТИ СИ МОРСКА СИРЕНА, МОРЯКА УДАВНИК СЪМ АЗ ! "
  • 27 ПОСТОЛЬ ВОЙВОДА

    0 1 Отговор
    ДАНО ПО-БЪРЗО ДА СЕ РАЗПАДНАТ И БСП-то И ГЕРБ И НАЙ-ВЕЧЕ ДПС.
  • 28 Фактолог

    1 0 Отговор
    Не! Истерясала комунистическа кратура, която иска да изглежда модерна, също както всеки вълк в глутницата иска да бъде водач, та и тяхната идея някаква такава – но вожд вече все по-много, индианец все по–малко...
  • 29 светлото бъдеще

    0 0 Отговор
    Тези имат голямо бъдеще. Но не като политици. Ако бяха останали в БСП на следващите избори след няколко месеца даже нямаше да са в листите - и толкоз - колкото заплатки взели досега, взели. С тази си стъпка си осигуриха голямо и светло бъдеще, изобщо за тях комунизмът настъпи. Изобщо у нас голямо бъдеще имат всички, които в най-удобния момент се предложат на който трябва. Точно когато трябват депутати за нова конституция и всеки глас е златен, те го "осъзнаха". Нали се сещате каква ще е цената. Ще има бъдеще и за тях, и за внуците, и за правнуците. Такова бъдеще си осигуриха и независимите, и патриотите и т.н., както и тези, които ще са поредните патерици на поредните управляващи в новия парламент.
  • 30 ДАМА ПИКА

    2 0 Отговор
    Ще сменят само цвета на партията.Те никога не са имали морал и ценности,само финансови интереси и облаги.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор


  • 32 Този коментар е премахнат от модератор

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор

  • 35 ЧАУШЕСКО

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Искам БСП да се разпадне а Р. Овч., Курнелия, и БОЙКО да ги пратят в Сибир да къртят камъни в някоя кариера
  • 36 Хаха хаха ха

    1 1 Отговор
    Каква политика, какви 5 лева!
    Всичко е ФАРС!

    ГЕРБ не са партия, а мафия!
    ФАКТ!
    С капо ди тути капи Джипканжията с Шкафчето,
    Боко Тъпото!
    ФАКТ!

    Фалшифицират изборите по путинистки и по лукашенковски!
    ФАКТ!
    С над милион фалшиви избиратели "мъртви души"!
    Които "гласуват" за ГЕРБ и за ДПС!!!
    ФАКТ!
    ГЕРБ и ДПС са в задкулисна коалиция!
    ФАКТ!
    Пеевски и Доган са задкулисните премиери!
    ФАКТ!


    ...Предай нататък...КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ...Предай нататък...

    Коментиран от #37

  • 37 ГОСТ 26

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "Хаха хаха ха":

    И забрави най-голямото зло БСП ДОКАРАЛО БЪЛГАРИЯ ДО НЯКОЛКО ФАЛИТА.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към анкетата