13 Декември, 2021

Притиска ли прокурори ГДБОП заради АМ "Хемус"?


Притиска ли прокурори ГДБОП заради АМ "Хемус"?
Да
29% (1546)
Не
53% (2816)
Нямам представа
12% (647)
Все ми е едно
5% (282)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Критичен

    15 2 Отговор
    Пак правописни грешки, а някои публикации се повтарят, защо ?

    Коментиран от #4

  • 2 ТриФайв

    26 6 Отговор
    Прокуратурата твърдо брани Буци и герб.

    Коментиран от #5

  • 3 Реалност

    29 3 Отговор
    Евтини номера на прокуратурата изпълняваща частни интереси! Не случайно вдигнаха и толкова шум и разлаяха кучетата в цяла Европа! Трябва да се бранят откраднатите пари!
  • 4 Серсем

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "Критичен":

    ПОРКУРОРИ, ПОРКУРОРИ, сър! :))
  • 5 оня с коня

    7 25 Отговор

    До коментар #2 от "ТриФайв":

    Е що да не ги брани- да ги остави да ги ръфат Кучетата на рашков ли?А Радев да потрива доволно ръце ...Е няма стане ваща!

    Коментиран от #25

  • 6 Само питам

    19 3 Отговор
    Е, защо питате нас? Че откъде да знаем? Да не сме им светили? И едните, и другите са поръчкови изпълнители. Кой както им плаща така и му играят. Затова и държавата ни е до това положение.
  • 7 Bai NOODLES

    22 2 Отговор
    Прокуратурата отдавна е станала за смях,който не го е видял значи е слепец. Изглежда че народът за чийто служител се обявява непрекъснато Гешеффф ще трябва да излезе и да го измете.

    Коментиран от #31

  • 8 Тодор Живков

    18 1 Отговор
    Прокурори има ли то само заплатажии.
  • 9 Факт

    8 12 Отговор
    От войната между Бойко Борисов и Румен Радев губим всички. Докато държавните институции воюват помежду си организираната престъпност набира нови сили. За мен двамата са напълно идентични и вместо промяна тече подмяна на "шкафчетата". Времето ще докаже твърдението ми.
  • 10 ТРД

    21 3 Отговор
    Проктратурата е мафия, прикриваща чудовищните престъпленията на бандита Борисов.
  • 11 селтак

    15 0 Отговор
    Кой кого притиска не знам,знам само че магистрала май нема да има!
  • 12 ДаАмаНе

    15 2 Отговор
    ГДБОП изисква от Прокуратурата да започне разпита на свидетел за 76 милиона източени от Хемус.Прокуратурата или Гешевтурата се прави на ритната и не го в разпитала досега,въпреки че той иска да свидетелства.Заглавието на анкетата ви е неправилно.

    Коментиран от #14

  • 13 5577

    14 0 Отговор
    Бе кой разбира от прокурорски дела. Ние съдим за тяхната работа само по произнесени осъдителни присъди. Що за въпрос. Само мутрите имат такива приоми кой си има прокурорче. Спрете се с това мутренско говорене. Искаме резултати. Искаме да се спре оплюването на българските институции. Явно има много засегнати лица но не е това начина за тяхната справеливост. Присъдите и на хора на кое ниво са показател за работата на държавните институции.
  • 14 добре

    13 2 Отговор

    До коментар #12 от "ДаАмаНе":

    ГДБОП изисква от прокуратурата разпит на ОБВИНЯЕМ/ той не е СВИДЕТЕЛ/ за източени 56 милиона лева и адвоката се пазари да му бъде снета мярката домашен арест и върнат паспорта, щял да пътува .Той НЕ иска да говори, както и , че не е подал писмена молба за разпит. В същото време прокуратурата ще протестира мярката , иска постоянно задържане под стража. Прокуратурата явно го е разпитала и повдигнала обвинение , а съдът разпоредил домашен арест.И оттук започват пазарлъците, тепърва има да го разпитват.
  • 15 Gazoo

    12 5 Отговор
    Мафиотската прокуратура прикрива бандита Борисов с последни усилия. Този свидетел води към Борисов, тези 53 млн. са само прашинка от това, с което пълни чекмеджетата си.
  • 16 Арест

    9 2 Отговор
    И съд за прокуратурата
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ттт

    8 1 Отговор
    Ама те какво си мислят от прокуратурата, та и от съда? Да проточват делата до достигане на давност или до естествената смърт на виновниците? Ами да им плащаме, когато завършаат делата. Един производител на домати си взима парите, когаато завърши с отглеждането на продукцията си и я продаде. Защо прокурорите да са с други права? През февруари 2010-та потопът заля село Бисер. Скоро писаха, че делото започва отнови, значи досега виновни няма. За хората от това село реално българска правосъдна система не съществува. Така е за още ужасно много хора и прокурорите трябва да си размърдат дебелите зааадници, за да не си поканим китайски прокурори, които да разследват тяхната дейност. Защото китайските искаат смъртни присъди за корупция!
  • 19 Тошо

    8 0 Отговор
    ТЪПО И ПОДВЕЖДАЩО ЗАДАДЕН ВЪПРОС.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 big

    8 1 Отговор
    Не мисля, че притиска, просто леко ги подбутва да си вършат работата! Проблема е, че с подбутване и притискане нищо няма да стане, те са недосегаеми освен в един случай: ако сгазят "лука" на нашите хора! В България има много юридически факултети, не е лъжа, че една значителна част от студентите е там не е от любов към правото и справедливостта, а просто от интерес! Този интерес може да бъде личен или на роднини и близки, които се занимават с не достатъчно чисти занимания или просто лично обогатяване! В този смисъл всички прокурори в системата трябва да се уволнят и им се забрани каквато и да е работа в съдебната система!
  • 22 Мунчо

    3 1 Отговор
    Като знам каква е концентрацията на мутри в ГДБОП вероятността да са оказали натиск е много, много висока.
  • 23 кир Ливанчо

    7 1 Отговор
    Откъде да знаем кой кого притиска и дали го притиска?

    От друга страна, като не може да се потърси съдебна отговорност на виновните за приватизацията на Балкан, Техноимпекс, БТК и тн, заради изтекла давност, сега същите тези приватизатори ще търсят отговорност за евентуални "далавери" на управлението на ГЕРБ и Борисов, част, от което са били и някои от тях.

    Истината е, че със стари клоуни нов цирк не се прави. А новите смешковци са още по-голяма трагедия и от старите с това, че са послушни на един генерал. Политиката в България е борба на его между комплексари, а не поле за решения в полза на хората.

    И така, драги ми Смехурко. Хвани единия, удари другия.
  • 24 позиция

    4 4 Отговор
    Макар, че реално погледнато би трябвало да ги притиснат, като виждат от ГДБОП, че Прокуратурата меко казано нехае и за това.
  • 25 TтТ

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "оня с коня":

    Тези новите циркаджии така бързо ще олекнат на нашите наивници, че ще се чудят каде да си заровят главите!
  • 26 ТОЧКАТА

    5 4 Отговор
    що така си спомням , че ОЩЕ ПРЕДИ Гешев да встъпи в длъжност/май след като посети америчка!!!!/...направи ОНЯ СЛУЧАЙ С БНР!!!!!!И СПРЯ!!!!!!!ИЗЛЪЧВАНЕТО на радиото заради СИЛВИЯ ВЕЛИКОВА!!!!!!С ИСКАНЕ ДА БЪДЕ УВОЛНЕНА!!!!!!!ТОВА!!!ДОРИ КОМУНИСТИТЕ ЗА 45 Г НЕ ГО НАПРАВИХА!!!!!!!!Представяте ли си какво НАХАЛСТВО И ЕГОИЗЪМ ИМА този човек!!!!!!...а и връзката с ,,мафията,, Разследването установи!!!!!,,,.....че БНР НЕ Е СПИРАЛО!!!!!????????А Е ИЗЛЪЧВАЛО ТИШИНА!!!!!!,,,ТОЗИ заедно с още няколко други решения на съда са УНИКУМ !!!!!/посочвам решението за ,,ЛУК ОЙЛ,решението за катастрофата ,,СВОГЕ,, ,Решението за Ставицки......УНИКУМ РЕШЕНИЯ НА поамериканчен съд,прокуратура....прокъратурата в случая със ПРЕМИЕРСКИТЕ СНИМКИ...
  • 27 ТОК БЕЛЕНЕ БЕЛЕНЕ ТОК ТЕЦ2

    9 1 Отговор
    Първият приоритет на Правителството е Държавна Ядрена Енергетика-Белене. За да не поскъпват цени на ток, парно, вода, храни. За да не фалират фирми и да няма социални бунтове. Частниците искат пазарна икономика да ходят на борсата да си продават скъпия ток. Пазарната икономика не е да принуждаваш потребителите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да ти купуват скъпият, неефективен ток-това е авторитаризъм и липса на конкуретност.Така се съдават онези с мустачките чрез пазарна диктатура.

    Коментиран от #28

  • 28 Дедо ви

    5 1 Отговор

    До коментар #27 от "ТОК БЕЛЕНЕ БЕЛЕНЕ ТОК ТЕЦ2":

    Много си прав. Обаче тоя новия министър председател го чух по телевизията да казва, че построяването на Белене било невъзможно. Така, че забрави мечтите си за втора ядрена централа. А иначе съм съгласен с тебе. Козлодуй е държавна АЕЦ и да продава евтиния ток на населението, а частниците с ВЕИ-тата нека си продават на борсата на каквато си искат цена.
  • 29 ПРОКУРОРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИТИСКАТ

    6 4 Отговор
    ИНАЧЕ САМО КРАДАТ- И ТЕ СА ЧЕКМЕДЖАРИ !
  • 30 АКО НЕ КА ОКАЗАЛИ НАТИСК ТОГАВА СА ЗА

    2 2 Отговор
    УВОЛНЕНИЕ !
  • 31 Pilot

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Bai NOODLES":

    Ако няма законови средства, това също е вариант, но този път няма да може да се скрие от народа, ще го намерим !!!
  • 32 American 🏈

    1 0 Отговор
    Магистрала Хемус още се влачи от 1976 г, а Русия построи най-дългия мост в Европа - 19 km, и то за няколко месеца (в Крим). Има ли смисъл да коментираме. Дори много по-малки държави като Унгария имат превъзходна пътна мрежа
Назад към анкетата