17 Декември, 2021

Подкрепяте ли въведения от парламента мораториум за тока, парното и водата?


Подкрепяте ли въведения от парламента мораториум за тока, парното и водата?
Да
61% (3043)
Не
24% (1203)
Колебая се
8% (426)
Нямам мнение
7% (344)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АННА МИЛА

    12 6 Отговор
    ТОВА е временна мярка ЕНЕРГО БОСОВЕТЕ КЕВР мафията мачка жектоко НАРОДА

    Коментиран от #7

  • 2 Продължаваме Кражбата

    9 7 Отговор
    Само зеления сертификат не подкрепям на Киро лъжата и Асен Очко Кокорчев Офшорката.
  • 3 Мунчо Радев

    15 7 Отговор
    Подкрепям това за тока. Ама ваксините и зеления сертификат на ПП не подкрепям. Ако въведат зелен сертификат за работа скоро ще има големи протести пред парламента
  • 4 Козлодуйчу

    15 7 Отговор
    Тез двамата Санчо Панса и Дон Кихот не ги подкрепям. Нито пък измисленият им зелен сертификат който ще им струва властта. Само за цената на Тока ги подкрепям да не се вдига. И то благодарение на ГЕРБ, че го предложиха.
  • 5 Киро лъжата и Асен Офшорката

    9 7 Отговор
    Скоро всички със зелен сертификат на работа.... И задължителна ваксина!!! 💉😆
  • 6 Amix

    14 4 Отговор
    За цената на Тока да не се вдига ок подкрепям. Но защо не вдигат и заплатите. Подлоги на Америка. Еврейски ученици Киро лъжливата усмивка и Асен Офшорката - Очите.
    А и още нещо - тоз зелен сертификат ще ви излезе през носа господа измекяри
  • 7 Интензивното

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "АННА МИЛА":

    Точно! Като изкуствена кома– държим пациента, докато съвсем откажат жизненоважните органи, или роднините решат друго( в БГ няма закон за евтан.)
  • 8 бял гарван

    7 7 Отговор
    да на мораториума но и кевр трябваше да се закрие защото е хранилка за хората на бибитко кевр е лобистка хранилка паразитираща на гърба на населението в българия
  • 9 РЕАЛНО

    11 0 Отговор
    трябва да се направи анализ как най евтиния ток от АЕЦ-а става най скъпия за потребителите, как едни станаха милионери, а народа се надява на помощи >>?
  • 10 Мунчо Радев

    14 0 Отговор
    Питайте Румен Овчаров... Той е далавераджията със АЕЦ Козлодуй....
  • 11 С палиативи не се управлява държава

    10 1 Отговор
    Проблемите в енергетиката не са от вчера. Когато обаче се прибави и сегашната криза, става страшно. Нито старите, нито новите управляващи нямат изглажда намерение да предприемат каквито и да са радикални мерки. Не виждате ли, че ги е страх да пипнат дори " свещенната крава" КЕВР , а какво да кажем за господин Иванов.Много интереси ще бъдат засегнати, на пръстите на много олигарси ще трябва да стъпят.
  • 12 Иван

    9 1 Отговор
    За вземане на правилни решения са необходими собствени ресурси. Не е ясно с какво разполагаме в момента. Деюре дефакто .
  • 13 Мое мнение

    13 1 Отговор
    Подкрепям за тока. Обаче това не е тяхно решение. Просто не посмяха до откажат за да не ги изрита народа още сега въпреки яката подкрепа която получават от кукловодите. Канадеца изведнъж се оказа невинен по всички обвинения въпреки, че има решение на конституционния съд, че е нарушил конституцията. Правосъдие ли? Видя се, че ония отгоре закон не ги лови. Закона е само за бедните. Ха подпишете вие декларация с невярно съдържание да видите как закона ще се стовари върху вас като чук върху мравка.
  • 14 Абе

    6 10 Отговор
    Тва е капан на гербавите, който ще ни излезе солено на по-късен етап, така чее НЕ
  • 15 Това за цените

    13 2 Отговор
    на тока е много добра мярка, но с тези частни прекупвачи, "посредници", условията за изкупуването му от " възобновяемите" енергоизточници, амерските марици, всичко това трябва да се коригира. Инак нищо не се прави. Всичко това, заедно с водата трябва да е изключително Държавен Монопол, без всякакви посредници. Без топлинните счетоводители, които само грабят от нищото и безсрамно богатеят. Не се ли предприемат тези мерки, всичко е вятър и мъгла. Тея кърлежи изсмукват огромни печалби, без да са вложили нищо и всичко това се изнася, да помпа чужди икономики.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 gggw

    1 14 Отговор
    подкрепям всичко на ПП без енергийния министър, който е от ИТН

    Коментиран от #18

  • 18 Демек

    11 1 Отговор

    До коментар #17 от "gggw":

    подкрепяш във всичко Прокопиев и ще работиш за неговото благосъстояние! 😃 На вас стръв ви не трябва! Даже и кука!
  • 19 Вместо

    13 1 Отговор
    да спрат далаверата с износа на евтиния ток , тези правят глупости. Цената пак ще я плати данъкоплатеца .
  • 20 Смех

    9 2 Отговор
    Животните мислят от днес за утре как ще ядът.. но като дойде април ще ви се стъжни... ако изобщо правителството доклати до тогава...
    Защо не отрежат ВЕИ-тата те са тези които произовеждат колосално скъпия ток , но нали чухте 160 депутати имат врътка с тях. А държавата е задължена първо да изкупува колосално скъпия ток...

    Пълна трагедия само в нашата комуна из цяла европа слагаме мораториум...
  • 21 кир Ливанчо

    7 1 Отговор
    С решението за мораториума се видя колко уплашени, некадърни, неможещи и нахални са всички, които са се събрали в управляващата коалиция. След като изтече мораториумът, цените ще се вдигнат с 50 % и отново народът ще го отнесе... със спестяванията си (ако имаме такива) и със сметките. На тях им пука. Имат хубави заплати и очевидно не си правят планове да управляват дълго, защото с това решение ще се създадат огромни проблеми от март нататък.
  • 22 Пешо хвърчилото

    7 0 Отговор
    Не,защото това е временна мярка за справянето с ороблема.Те отлично го знаят и затоеа ги е страх от народната ЛЮБОФФфффф.До сега те самодоволно чегъртаха, а на поолет ние започваме.Нали знаете,че на заем брашно тъпканосе връща.
  • 23 Варна

    3 2 Отговор
    Ако ще плащаме пак всички парното на шопите да го д-т! За последните 32 години няколко пъти всички им плащаме сметката!
    Иначе всеки български гражданин е съсобственик в държавните електроцентрали. В тази връзка не ме интересува да ли са сключили договор с Гърция, Швейцария и който и да е там! - Да си намалят износа за да намалят цените.
    А и за почти всички е ясно, че има няколко фирми на ДПС които се занимават с търговия на ток и трябва да бъдат изхвърлени!
  • 24 Крематориум

    4 3 Отговор
    Тази мярка трябваше да бъде въведена в началото на миналата година, предвид очертаващата се здравна и икономическа криза, обаче понеже защото тиквениците са много умни, затваряха парковете, кръчмите, Витоша и какви ли не други глупости и простотии.
  • 25 099

    4 1 Отговор
    Не е лошо да приберат разни корумпирани зад решетките. Много награбиха, много лъгаха. А да вземат и общините да почистят, голяма мръсотия се шири и там.
  • 26 СОРОС

    2 0 Отговор
    Световната игра с увеличаването на ток,парно, вода,храна и др. е с цел иземване на частна собственост от банкстерите(НСР),добре е че нащите ги възпреха.
  • 27 фрог

    1 0 Отговор
    В момента цените падат навсякъде и в България също; така че този монаториум е в далавера с търговците
Назад към анкетата